Bijles Taken in Oosterzele

Krijg vandaag nog bijles taken op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

taken

Jolien

Merelbeke

Master

Universiteit Gent

of science in biomedische wetenschappen

Bijles taken met Jolien

Een job als leerkracht heeft mij steeds sterk aangesproken. Daarom volbracht ik mijn lerarenopleiding en ben ik een aantal maanden aan het werk geweest als leerkracht natuurwetenschappen, biologie en fysica. Ondanks dat mijn professionele carrière momenteel een andere wending gekregen heeft, zou ik toch graag leerlingen blijven helpen.

Merelbeke
of science in biomedische wetenschappen
Master, Universiteit Gent

taken

Peter

Oosterzele

Bijles taken met Peter

Eerder gaf ik reeds schaaklessen en voetbaltrainingen, en uit het bijbrengen van inzichten of concepten aan jongelingen schiep ik voldoening. Dit feit gecombineerd met mijn groeiende interesse in de Wiskunde bracht mij op het pad van het geven van bijles. Temeer omdat in een 1-op-1 leersituatie de nadruk zuiver op de leerstof kan gelegd worden. Ook wil ik trachten wiskundige stellingen zo speels en zo fundamenteel mogelijk aan te brengen.

Oosterzele

taken

Silvia

Merelbeke

Derde graad

Sint-Jozefinstituut

A2 verkoop, bedrijfsbeheer

Bijles taken met Silvia

Ik hou ervan om andere mensen iets bij te leren, te begeleiden, te helpen. Ik kan naast de vakken die ik heb aangeduid ook goede verkoopstechnieken aanleren.

Merelbeke
A2 verkoop, bedrijfsbeheer
Derde graad, Sint-Jozefinstituut

taken

Thomas

Wetteren

Bachelor

UGent

Taal- en letterkunde

Bijles taken met Thomas

Ik ben sinds het academiejaar 2013-2014 afgestudeerd als bachelor in taal- en letterkunde: Nederlands - Duits. Nu ik een andere richting heb aangevat, voel ik de nood om mijn vreemde aangeleerde taal (Duits) zoveel mogelijk te onderhouden. Een ideale manier om in dergelijk onderhoud te voorzien is het geven van bijles, zodat ik de Duitse grammatica blijf herhalen en tevens mijn kennis kan delen met anderen. Ook het onderwijzen van Nederlands, en dan vooral aan NT2-leerlingen, spreekt me aan, daar ik tijdens mijn opleiding steeds geïnteresseerd was in de verschillende aspecten die hiermee gepaard gaan, zoals bijvoorbeeld een inzicht in de grammaticale structuren van de moedertaal van de leerling.

Wetteren
Taal- en letterkunde
Bachelor, UGent

taken

Thomas

Oosterzele

Bachelor

Bijles taken met Thomas

Ik zie bijles geven zowel als een verrijkende ervaring als de mogelijkheid om anderen op een constructieve manier te helpen.

Oosterzele
Bachelor,

taken

Naomi

Merelbeke

Bijles taken met Naomi

Momenteel volg ik een specifieke lerarenopleiding aan de UGent (Muziek). Omdat ik nog geen ervaring heb in het lesgeven, is het geven van bijlessen een ideale tussenstap in mijn ontwikkeling als leerkracht.

Merelbeke

taken

Annelies

Merelbeke

Derde graad

Bachelor Farmaceutische wetenschappen

Bijles taken met Annelies

Ik geef heel graag bijles om andere mensen te helpen met vakken waarmee ze moeilijkheden hebben, dit geeft me namelijk een enorme voldoening.

Merelbeke
Bachelor Farmaceutische wetenschappen
Derde graad,

taken

Astrid

Merelbeke

Derde graad

Universiteit Gent

3e Bachelor Burgerlijk Ingenieur bouwkunde

Bijles taken met Astrid

Ik heb in het verleden reeds bijlessen wiskunde, fysica en chemie gegeven aan leerlingen van het secundair onderwijs (4, 5 en 6), telkens met succes! Ik wil echter vaker studenten kunnen helpen op deze manier. Ik heb heel veel geduld en blijf steeds enthousiast. Ik vind het ook belangrijk om het zelfvertrouwen van de student op te krikken, samen lossen we de moeilijkste oefeningen op! Ik heb ook een goed inzicht verworven in de "buisvakken" van het eerste jaar van mijn opleiding (Wiskundige Analyse, Meetkunde en Lineaire Algebra, Wiskundige Basistechniek, Statistiek,...) en wil dit inzicht graag delen met studenten die het moeilijk hebben met deze vakken. Na het middelbaar heb ik mijn studiemethode grondig moeten aanpassen om te slagen in het hoger onderwijs, ook hiermee kan ik beginnende universiteitsstudenten op weg helpen.

Merelbeke
3e Bachelor Burgerlijk Ingenieur bouwkunde
Derde graad, Universiteit Gent

taken

Liesbeth

Destelbergen

Master

Universiteit Gent

Tolken Nederlands-Engels-Turks

Bijles taken met Liesbeth

Ik vind het leuk om jongeren en ouderen meer bij te brengen en te helpen i.v.m. mijn eigen passie: taal. Ook studenten kan ik een hand toereiken door hun papers, scripties, thesissen etc. na te lezen op spelling-, grammatica- en stijlfouten.

Destelbergen
Tolken Nederlands-Engels-Turks
Master, Universiteit Gent

taken

Jens

Oosterzele

Bachelor

Artevelde hogeschool Gent

in het secundair onderwijs

Bijles taken met Jens

Ik zit momenteel in de opleiding secundair onderwijs (geschiedenis) op de Arteveldehogeschool. We kunnen niet vooruit zonder achteruit te kijken! Leerlingen bewust maken van terugkerende patronen in de geschiedenis op zowel politiek, cultureel en economisch vlak kan niet enkel hun individu helpen maar ook de gehele samenleving waarin de leerlingen leven. Geschiedenis is mijn passie waarmee ik al bijna heel mijn leven bezig ben. En die passie wil ik overzetten op leerlingen. Daarom geef ik zeer graag bijles over geschiedenis. Ik heb een afkeer tegen de oude stijl van lesgeven omtrent geschiedenis. Ik ben tegen een droge doceerles, de leerlingen vinden dit saai en zijn zeer passief in het onderwijsgebeuren. Met goede oefeningen op maat van de leerling en voorbeelden die zowel van toepassing zijn in het verleden als vandaag wil ik hun interesse stimuleren. Mijn uiteindelijke doel is dat leerlingen zelf kritisch naar de geschiedenis kijken en dat ze van daaruit de samenleving waarin ze opgroeien ook kritisch onder ogen nemen.

Oosterzele
in het secundair onderwijs
Bachelor, Artevelde hogeschool Gent

Veelgestelde vragen

BijlesHuis biedt bijles aan, zowel aan huis in Oosterzele als online, via een speciaal privéplatform. Daar kan je de bijles taken opnemen, oefeningen maken, je scherm delen en veel meer. Alle aantekeningen en documenten die jullie aanmaken, blijven bewaard tot de volgende les! Klik hier door om te weten te komen hoe online bijles precies werkt.
BijlesHuis vindt het belangrijk dat onze lesgevers in Oosterzele aan enkele standaarden voldoen. We peilen tijdens een intakegesprek naar hun motivatie, ervaring en vakkennis taken en communicatieve, pedagogische en interpersoonlijke vaardigheden. Daarnaast vragen we een diploma en uittreksel uit het strafregister op. Tijdens hun parcours als docent taken bij BijlesHuis blijven we hen opvolgen om zeker te zijn dat ze aan de standaarden blijven voldoen.
Op deze pagina vind je alvast enkele bijlesdocenten taken uitgelicht die in regio Oosterzele wonen. Maar dat is slechts een selectie! BijlesHuis beschikt over een kwaliteitsvol netwerk van duizenden geïnterviewde docenten over heel België. Bijlesdocenten taken zijn er in alle soorten: PhD'ers, gepensioneerden, mensen die voltijds in het onderwijs of een andere sector staan, universiteitsstudenten,... Als je een aanvraag indient via de site, kijken wij vrijblijvend welke docent taken in Oosterzele bij jou past!

Top bijlesaanvragen

bijles hoger onderwijs, bijles Taken middelbaar, beste bijles, hulp in Taken regio Oosterzele, bijles gevraagd, bijles Taken prijs, Taken bijles aan huis in Oosterzele, dyscalculie bijles, Taken bijles gezocht in Oosterzele