Bijles Toelatingsproef‑geneeskunde in Putte

Krijg vandaag nog bijles toelatingsproef-geneeskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

toelatingsproef-geneeskunde

Gilles

Duffel

Tweede graad

Lerenderwijs

eigen studiebegeleidingskantoor

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Gilles

Lesgeven is een passie waar ik me al meer dan tien jaar mee bezig hou. Het begeleiden van jongeren is de rode draad in mijn vrije tijd.

Duffel
eigen studiebegeleidingskantoor
Tweede graad, Lerenderwijs

toelatingsproef-geneeskunde

Sophie

Duffel

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Sophie

Ik behaal eind juni mijn diploma van leerkracht lager onderwijs en ik heb reeds een diploma communicatiemanagement. Ik wil graag helpen waar nodig.

Duffel

toelatingsproef-geneeskunde

Ruut

Putte

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Ruut

Ik vind het zeer fijn om kinderen dingen bij te leren. Naast mijn lerarenopleiding vind ik het ook zeer fijn om nog meer ervaring op te doen. Ik leer niet enkel kinderen dingen bij, maar zij leren mij ook heel veel bij!

Putte

toelatingsproef-geneeskunde

Rani

Haacht

Derde graad

KULeuven/LUCA

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Rani

Ik vind het fijn om anderen te kunnen helpen. Ik heb zelf ooit bijles gevolgd over 'leren studeren' en vond dit zeer nuttig. Ik doe dit graag voor anderen.

Haacht
Derde graad, KULeuven/LUCA

toelatingsproef-geneeskunde

Bart

Lier

Master

Katholieke Universiteit Leuven

Taal- en Letterkunde (Duits-Italiaans)

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Bart

Als Master in de Taal- en Letterkunde zou ik mijn kennis van het Duits en het Italiaans graag ten dienste stellen van studenten (zowel in het middelbaar als in het hoger onderwijs) die problemen ondervinden met het aanleren van die talen.

Lier
Taal- en Letterkunde (Duits-Italiaans)
Master, Katholieke Universiteit Leuven

toelatingsproef-geneeskunde

Idriz

Tremelo

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Idriz

Ik heb reeds ervaring in lesgeven in avondschool, bij Syntra, gedurende 4 jaar. De specifieke sector waar ik jarenlang ervaring in heb genoten, als ontwerper, kan een wegwijzer zijn voor jongeren die in de modebranche willen werken. Het hele proces van ontwerp, aanmaakpatronen, aanmaakprototypen, producties in het buitenland, modebeurzen in Parijs, Amsterdam, de verkoop via vertegenwoordigers, tot het product in de winkel ligt is de rijke ervaring die ik hier in heb.

Tremelo

toelatingsproef-geneeskunde

Eva

Heist-op-den-Berg

Bachelor

KHLeuven

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Eva

Ik geef reeds enkele jaren les in het secundair onderwijs, maar geef hiernaast graag nog bijles. Uit ervaring weet ik dat Frans niet altijd een gemakkelijk en geliefd vak is, maar door de persoonlijke, rustige en individuele aanpak probeer ik er samen met jou voor te zorgen dat je alle grammaticaregeltjes onder de knie krijgt.

Heist-op-den-Berg
Bachelor, KHLeuven

toelatingsproef-geneeskunde

Gert

Heist-op-den-Berg

Master

KU Leuven

Eerste

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Gert

Ik geef bijles omdat ik anderen wil helpen met problemen. Ik zou graag iedereen warm willen maken voor wetenschappen, aangezien het vaak niet de meest geliefde vakken zijn op school. Door een interessante en ludieke aanpak hoop ik studenten te overtuigen dat wetenschappen zowel leuk als interessant kunnen zijn.

Heist-op-den-Berg
Eerste
Master, KU Leuven

toelatingsproef-geneeskunde

Lieze

Duffel

Master

KU Leuven

in de (school)psychologie en SLO Gedragswetenschappen

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Lieze

Door mijn opleiding schoolpsychologie ben ik graag met kinderen en jongeren bezig. Ik help hen graag waar ik kan. Als ik dus een meerwaarde kan betekenen door bijles te geven en door het delen van mijn kennis, dan zou ik dat graag doen.

Duffel
in de (school)psychologie en SLO Gedragswetenschappen
Master, KU Leuven

toelatingsproef-geneeskunde

Naomi

Lier

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Naomi

Momenteel volg ik een specifieke lerarenopleiding aan de UGent (Muziek). Omdat ik nog geen ervaring heb in het lesgeven, is het geven van bijlessen een ideale tussenstap in mijn ontwikkeling als leerkracht.

Lier

Veelgestelde vragen

Omdat BijlesHuis de beste service biedt, in combinatie met de beste docenten. Wij zoeken voor jou de meest geschikte docent in de buurt van Putte, bundelen alle informatie, regelen alle betalingen en administratie en stoppen niet tot jij tevreden bent. Wens je een andere bijlesdocent toelatingsproef-geneeskunde? Geen probleem. Je kan ons op elk moment telefonisch en per mail bereiken met je vragen. Laat hier je gegevens achter om te ontdekken hoe wij je kunnen helpen.

Iedere leerling is anders, verwerkt leerstof op een andere manier, en heeft andere knelpunten. Daarom staat een aanpak op maat bij ons op nummer 1. Of het nu gaat om specifieke bijles toelatingsproef-geneeskunde, leren leren of zelfvertrouwen verbeteren: je docent uit regio Putte maakt samen met jou een persoonlijk leerplan op je eigen tempo.
Je kan zeker online bijles toelatingsproef-geneeskunde volgen bij BijlesHuis. We hebben een online platform ontwikkeld, speciaal voor bijles, zodat de bijlessen online minstens even goed zijn als in Putte zelf. De bijles kan opgenomen worden, je kan met je bijlesdocent toelatingsproef-geneeskunde oefeningen maken en nog veel meer! Wil je meer weten over online bijles, lees dan deze pagina.

Top bijlesaanvragen

bijles Toelatingsproef-geneeskunde prijs, bijles Toelatingsproef-geneeskunde in de buurt van Putte, privéles Toelatingsproef-geneeskunde, bijles krijgen, bijles Toelatingsproef-geneeskunde tarief, privé leraar, bijles thuis krijgen, privé bijles, bijles Toelatingsproef-geneeskunde middelbaar in Putte