Bijles Verpleegkunde in Putte

Verbeter je verpleegkunde vandaag nog met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

9000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte lesgever - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met je lesgever af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

verpleegkunde

Ann

Haacht

Bachelor

Heilig hart heverlee

Onderwijzeres

Bijles verpleegkunde met Ann

Ik help graag kinderen op weg om te geloven in zichzelf en ben gelukkig als ik zie dat ze beter presteren op school en zich daarbij dan ook beter voelen.

Haacht
Onderwijzeres
Bachelor, Heilig hart heverlee

verpleegkunde

Lieselot

Nijlen

Bijles verpleegkunde met Lieselot

Ik behaalde de specifieke lerarenopleiding die ik volg aan de UA. Het lijkt me nuttig om mijn ervaring te delen en in de vakken waarin ik me gespecialiseerd heb, namelijk: Nederlands, NT2 en Duits. Op die manier kan ik als lesgever iets betekenen voor anderen.

Nijlen

verpleegkunde

Maarten

Berlaar

Bijles verpleegkunde met Maarten

Als student sociologie heb ik een grote interesse in mens en maatschappij en besef ik dat de studie ervan niet altijd even makkelijk is. Vakken als gedragswetenschappen en cultuurwetenschappen gebruiken vaak concepten die de werkelijkheid in abstracte termen willen vatten. Zo raak je als student snel verward. Door samen naar voorbeelden te zoeken, worden deze abstracte termen concreet en begrijpbaar.

Berlaar

verpleegkunde

Ruut

Putte

Bijles verpleegkunde met Ruut

Ik vind het zeer fijn om kinderen dingen bij te leren. Naast mijn lerarenopleiding vind ik het ook zeer fijn om nog meer ervaring op te doen. Ik leer niet enkel kinderen dingen bij, maar zij leren mij ook heel veel bij!

Putte

verpleegkunde

Joachim

Mechelen

Bachelor

Katholieke Universiteit Leuven + Vrije Universiteit Brussel

Bijles verpleegkunde met Joachim

Ik zou graag bijles geven om twee redenen. Aan één kant zou ik graag ervaring opdoen. Met het oog op later een mogelijke job in het onderwijs. Het BijlesHuis lijkt me de ideale plek hiervoor. Aan de andere kant is het geven van bijles voor mij een zeer boeiende en uitdagende bezigheid.

Mechelen
Bachelor, Katholieke Universiteit Leuven + Vrije Universiteit Brussel

verpleegkunde

Tineke

Haacht

Master

KHLeuven

Bijles verpleegkunde met Tineke

Na mijn studies Logopedie startte ik de opleiding Leerkracht lager onderwijs. Ik ben sinds juni 2015 afgestudeerd en heb al 1 jaar ervaring in het lager onderwijs (2de leerjaar, 4de leerjaar, 5de leerjaar en zorgleerkracht). Ik sta vanaf 1 september 2016 deeltijds in het 1ste leerjaar en wil mij tijdens de overige uren vrijmaken om leerlingen van de basisschool te begeleiden bij huiswerk, leermoeilijkheden, efficiënte studiemethode,... Mijn achtergrondkennis uit de logopedie stelt mij in staat om sneller gepast te differentiëren en te remediëren. Ik ben een enthousiaste, leergierige en flexibele leerkracht met een voorkeur voor activerende en zelfontdekkende werkvormen, omdat ik merk dat de leerstof op die manier bij de leerlingen sterker vastgezet wordt. Ik geef al enkele jaren bijles aan kinderen van kennissen/vrienden en wil dit graag verder uitbreiden. Aarzel dus niet om mij te contacteren!

Haacht
Master, KHLeuven

verpleegkunde

Quinten

Heist op den Berg

Bijles verpleegkunde met Quinten

Ik kan niet wachten om mijn reeds vergaarde talenkennis over te dragen op studenten die moeilijkheden ondervinden met vreemde talen of het Nederlands zelf!

Heist op den Berg

verpleegkunde

Rani

Haacht

Derde graad

KULeuven/LUCA

Bijles verpleegkunde met Rani

Ik vind het fijn om anderen te kunnen helpen. Ik heb zelf ooit bijles gevolgd over 'leren studeren' en vond dit zeer nuttig. Ik doe dit graag voor anderen.

Haacht
Derde graad, KULeuven/LUCA

verpleegkunde

Bart

Lier

Master

Katholieke Universiteit Leuven

Taal- en Letterkunde (Duits-Italiaans)

Bijles verpleegkunde met Bart

Als Master in de Taal- en Letterkunde zou ik mijn kennis van het Duits en het Italiaans graag ten dienste stellen van studenten (zowel in het middelbaar als in het hoger onderwijs) die problemen ondervinden met het aanleren van die talen.

Lier
Taal- en Letterkunde (Duits-Italiaans)
Master, Katholieke Universiteit Leuven

verpleegkunde

Idriz

Tremelo

Bijles verpleegkunde met Idriz

Ik heb reeds ervaring in lesgeven in avondschool, bij Syntra, gedurende 4 jaar. De specifieke sector waar ik jarenlang ervaring in heb genoten, als ontwerper, kan een wegwijzer zijn voor jongeren die in de modebranche willen werken. Het hele proces van ontwerp, aanmaakpatronen, aanmaakprototypen, producties in het buitenland, modebeurzen in Parijs, Amsterdam, de verkoop via vertegenwoordigers, tot het product in de winkel ligt is de rijke ervaring die ik hier in heb.

Tremelo