Bijles Aardrijkskunde in Bornem

Krijg vandaag nog bijles aardrijkskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

aardrijkskunde

Kevin

Buggenhout

Master

Universiteit Gent

Industriële wetenschappen: chemie

Bijles aardrijkskunde met Kevin

Ik geef graag bijles omdat ik anderen kan helpen. Je ziet de last van studenten hun schouders vallen wanneer ze bepaalde materie plots beter begrijpen. Daar doe ik het voor. Je ziet studenten progressie maken en dat geeft mij een goed gevoel.

9/10

Buggenhout
Industriële wetenschappen: chemie
Master, Universiteit Gent

aardrijkskunde

Michiel

Kruibeke

Master

universiteit antwerpen

in chemisch ingenieurs wetenschappen

Bijles aardrijkskunde met Michiel

Bijles geven geeft veel voldoening wanneer mensen achteraf wel kunnen slagen voor een opleidingsonderdeel. Ik krijg dan toffe berichtjes, etc. Ik studeer ook graag en kennis delen vind ik erg leuk. Bijgevolg wil ik later professor worden, waarbij ik onderzoek en lesgeven kan combineren.

Kruibeke
in chemisch ingenieurs wetenschappen
Master, universiteit antwerpen

aardrijkskunde

Kaat

Hamme

Bachelor

Arteveldehogeschool

Logopedie

Bijles aardrijkskunde met Kaat

Ik heb reeds meerdere keren bijles gegeven. Ik wil vooral kinderen die een beetje moeite hebben toch hun doelen laten bereiken.

Hamme
Logopedie
Bachelor, Arteveldehogeschool

aardrijkskunde

Rani

Hamme

Bachelor

Artevelde Hogeschool

Ergotherapie

Bijles aardrijkskunde met Rani

Momenteel werk ik als ondersteuner in het lager en secundair onderwijs (GON-begeleidster). Hierbij kom ik dagelijks in contact met leerlingen die moeilijkheden hebben op school. Het is mijn passie om deze leerlingen vooruit te helpen. Ik hoop dan ook via deze weg, nog meer leerlingen te kunnen ondersteunen.

Hamme
Ergotherapie
Bachelor, Artevelde Hogeschool

aardrijkskunde

Merve

Temse

Bachelor

Thomas More Antwerpen

Logopedie & Audiologie

Bijles aardrijkskunde met Merve

Waarom heb ik voor logopedie gekozen en ben ik de geschikte bijlesgever? Omdat ik gek ben op mensen helpen. Dat maakt mij zeer gelukkig en is echt mijn passie. Hierdoor voel ik me zeer goed. Daarnaast heb ik al reeds 2 jaar ervaring als bijlesgever en kan ik mij goed aanpassen aan de student!

Temse
Logopedie & Audiologie
Bachelor, Thomas More Antwerpen

aardrijkskunde

Jochen

Hemiksem

Bijles aardrijkskunde met Jochen

Ik heb in het secundair ook bijles gegeven aan leerlingen van de eerste graad. Ik voelde de voldoening van langs beide kanten. Ik hoop dit verder te kunnen zetten.

Hemiksem

aardrijkskunde

Cassandra

Temse

Bachelor

Universiteit Antwerpen

Biomedische wetenschappen

Bijles aardrijkskunde met Cassandra

Ik heb altijd een 'passie' gehad voor de wetenschap, met in het bijzonder het menselijk lichaam en wat er allemaal kan mislopen. Hierdoor ben ik ook de biomedische wetenschappen gaan studeren. Het was voor mij de perfecte mix van wetenschap en hoe de mens in elkaar zit en wat er kan gedaan worden wanneer het misloopt. Hiernaast heb ik ook altijd een drang gehad om in het onderwijs terecht te komen. Hierdoor ben ik nu ook een tweede opleiding voor het onderwijs gestart. Bijles geven is al een eerste stap om aan mijn verdere loopbaan een goed begin te geven en al wat ervaring op te doen. Door deze combinatie ben ik zeker dat ik een stevige basis heb om voornamelijk de wetenschappelijke vakken te kunnen bijbrengen wanneer leerlingen het hier moeilijk bij hebben.

Temse
Biomedische wetenschappen
Bachelor, Universiteit Antwerpen

aardrijkskunde

Tom

Hamme

Professioneel / Volwassen

U Gent

Pedagogische bekwaamheid

Bijles aardrijkskunde met Tom

Ik wil jongeren helpen hun moeilijkheden te overkomen en een degelijke studiemethode te ontwikkelen die hen voorbereidt op het aanleren van een kritische houding. Voor mezelf, het bijscholen van mijn eigen vaardigheden door ervaringen met specifieke leerproblemen (differentiatie).

Hamme
Pedagogische bekwaamheid
Professioneel / Volwassen, U Gent

aardrijkskunde

Claudine

Bornem

Bijles aardrijkskunde met Claudine

Ik genoot een opleiding bachelor Communicatie Management. Daarna volgde ik 2 jaar Vertaler-Tolk (Frans-Spaans). Bovendien behaalde ik een bachelor Beheer, Toerisme en Recreatie. Onlangs volgde ik een opleiding (job)coaching. Momenteel volg ik de opleiding Onderwijsassistente. Gezien mijn opleidingen en vaardigheden geloof ik er dan ook in een meerwaarde te kunnen betekenen voor iedere leerling!

Bornem

aardrijkskunde

Liselotte

Temse

Bijles aardrijkskunde met Liselotte

Om leerlingen die het moeilijker hebben op school of die problemen hebben met bepaalde leerstof te helpen en hen op deze manier proberen bij te benen.

Temse

Veelgestelde vragen

Wanneer jij dat wil! Of je nu op zoek bent naar een wekelijkse begeleiding aardrijkskunde of een intensieve bijles in een korte periode, wij vinden een docent uit Bornem die je op je vrije momenten kan helpen. We werken met pakketten van lesuren: 8, 16, 24 of 48 uur, en die plan je helemaal flexibel in.
Iedere leerling is anders, verwerkt leerstof op een andere manier, en heeft andere knelpunten. Daarom staat een aanpak op maat bij ons op nummer 1. Of het nu gaat om specifieke bijles aardrijkskunde, leren leren of zelfvertrouwen verbeteren: je docent uit regio Bornem maakt samen met jou een persoonlijk leerplan op je eigen tempo.
Het kloppende hart van BijlesHuis, en wie jouw bijles aardrijkskunde zal regelen, zijn onze fantastische accountmanagers. Zij hebben alle docenten persoonlijk gescreend en kennen hun sterke punten. Voor jou fungeren ze dan ook als adviseur en vinden de beste match in regio Bornem gebaseerd op jouw noden. Maak kennis met hen op deze pagina!

Top bijlesaanvragen

extra bijles, Aardrijkskunde leren, bijles Aardrijkskunde prijs, betaalbare bijles, Aardrijkskunde bijles in Bornem, bijles Aardrijkskunde, bijles Aardrijkskunde middelbaar, bijles nodig, inzicht bijles