Bijles Management en organisatie in Bornem

Krijg vandaag nog bijles management en organisatie op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

management en organisatie

Martine

Bornem

Professioneel / Volwassen

HR Academy

Gecertifieerd Trainer/Lesgever

Bijles management en organisatie met Martine

De afgelopen jaren gaf ik meer en meer coaching en training rondom communicatie. Ik deed het graag en mijn studenten vonden dat ik uitermate goed training gaf en hier mijn beroep van moest maken en zo kwam de bal aan het rollen. Momenteel geef ik meestal bijles en/of coaching rondom communicatietechnieken, Office pakketten en uiteraard de Engelse Taal. Meer dan 10 jaar in de UK gewerkt en meer dan 20 jaar de wereld afgereist.

Bornem
Gecertifieerd Trainer/Lesgever
Professioneel / Volwassen, HR Academy

management en organisatie

Micheline

Hamme

Master

KU Leuven Campus Antwerpen

Handelswetenschappen - Accountancy

Bijles management en organisatie met Micheline

Ik ben momenteel werkzaam als auditor bij KPMG en start dit jaar met het afronden van de specifieke lerarenopleiding economie. Voor de klas staan en lesgeven vond ik steeds zeer interessant, vandaar dat ik hier nu ook terug iets mee wil doen. Graag geef ik bijles in de economische vakken (economie, boekhouden, bedrijfsbeheer, etc.), maar ook vakken zoals Excel en algemenere vakken zijn geen probleem. Door het volgen van de lerarenopleiding heb ik een beter inzicht gekregen in de leermethodes van leerlingen en kan ik hen hierdoor ook zo goed mogelijk begeleiden.

8,5/10

Hamme
Handelswetenschappen - Accountancy
Master, KU Leuven Campus Antwerpen

management en organisatie

Olivier

Aartselaar

Bachelor

KU Leuven Campus Antwerpen

rechtspraktijk en momenteel bezig met MBA in strategic management

Bijles management en organisatie met Olivier

Ik zou graag bijles geven daar dit mij de kans geeft om mensen te helpen met het aanleren van sommige vakken. Dit is voor beide partijen een enorm leerrijke ervaring. Ik help graag mensen en heb voldoende kennis van sommige vakken om deze op een heldere en duidelijke manier over te brengen. Het zou voor mijn persoonlijke ontwikkeling evenals deze van de bijlesnemer een goede zaak zijn.

Aartselaar
rechtspraktijk en momenteel bezig met MBA in strategic management
Bachelor, KU Leuven Campus Antwerpen

management en organisatie

Katy

Niel

Master

UIA

politieke en sociale wetenschappen

Bijles management en organisatie met Katy

Ik hou ervan om met iemand een persoonlijk contact te hebben. Ik geloof dat iedereen een eigen manier kan vinden om op een leuke en efficiënte manier bij te leren. Ik vind het fijn om mensen te zien groeien.

Niel
politieke en sociale wetenschappen
Master, UIA

management en organisatie

Ian

Antwerpen

Master

KU Leuven

Handelswetenschappen

Bijles management en organisatie met Ian

Ik heb zelf 4 jaar bijles gevolgd voor wiskunde, wat uiteindelijk heeft geleid tot het behalen van een masterdiploma. Time to return the favor.

Antwerpen
Handelswetenschappen
Master, KU Leuven

management en organisatie

Ani

Niel

Bachelor

UCLL

Business Management and Marketing

Bijles management en organisatie met Ani

Sinds ik bijles heb gegeven in het middelbaar, kwam ik erop terug tijdens mijn hogere studies om het in mijn vrije tijd ook te geven. Ik hielp niet alleen jongere leerlingen als studentenjob, maar ook mijn medestudenten in het hoger onderwijs. De meerderheid was Engelstalig en had geregeld hulp nodig met Nederlands of Frans. Daar kwam ik goed van pas. Bijles of hulp geven doe ik niet om het geld, maar puur omdat het een passie is waar ik heel veel plezier aan heb. Sinds ik meer vrije tijd heb, besloot ik om naar bijles services te zoeken en kwam ik terecht bij BijlesHuis.

Niel
Business Management and Marketing
Bachelor, UCLL

management en organisatie

Liesbeth

Hamme

Bachelor

Lessius Mechelen

in de verpleegkunde

Bijles management en organisatie met Liesbeth

Vanuit mijn werk als psychiatrisch verpleegkundige ondersteun en begeleid ik graag mensen. Ik wil studenten het gepaste duwtje in de rug geven om verder aan de slag te kunnen met hun leerstof.

Hamme
in de verpleegkunde
Bachelor, Lessius Mechelen

management en organisatie

Lauren

Willebroek

Professioneel / Volwassen

Bijles management en organisatie met Lauren

Ik heb door de stages in het middelbaar en de begeleiding van kinderen in de jeugdbeweging veel ervaring opgedaan. Ik ben een gedreven persoon die op een rustige manier een leuke leeromgeving wil creëren voor de jongere. Het is al meerdere keren bewezen dat een leerling veel beter opneemt en onthoudt wanneer het op een leuke manier aangebracht wordt.

Willebroek
Professioneel / Volwassen,

management en organisatie

Ramazan

Sint-Niklaas

Master

Katholieke Universiteit Leuven

Handelswetenschappen

Bijles management en organisatie met Ramazan

Ik geef sinds 2014 privélessen en doe dat nog steeds met de volle overtuiging. Ik ben gespecialiseerd in financiële, economische en boekhoudkundige vakken.

Sint-Niklaas
Handelswetenschappen
Master, Katholieke Universiteit Leuven

management en organisatie

Babs

Sint-Niklaas

Bachelor

Hogeschool Gent

Marketing

Bijles management en organisatie met Babs

Ik geef reeds bijles aan studenten uit allerlei economische richtingen. Als docente geeft het mij enorm veel voldoening om studenten te begeleiden. Het geeft me energie die ik met plezier weer investeer in het coachen/bijles geven. Een win-win-situatie, wat wil een mens nog meer?

Sint-Niklaas
Marketing
Bachelor, Hogeschool Gent

Veelgestelde vragen

BijlesHuis biedt de beste bijlesdocenten in regio Bornem. Stuk voor stuk gescreend, ervaren, en enorm gemotiveerd om jou of je kind vooruit te helpen. Wij nemen je alle werk uit handen en bieden constante service per telefoon en mail voor élke vraag. Zo wordt 1-op-1 bijles management en organisatie nemen een eitje! Schrijf je hier in om jouw perfecte docent uit Bornem te vinden.
Uiteraard. Het leeuwendeel van onze bijlessen gaat zelfs door aan huis. Als je een aanvraag indient, contacteren we onze docenten uit regio Bornem en vragen we wie bijles management en organisatie aan huis kan geven bij jullie. Verkiezen jullie een andere locatie, zoals online, op school, of bij de docent thuis, kan dat ook.
BijlesHuis vindt het belangrijk dat onze lesgevers in Bornem aan enkele standaarden voldoen. We peilen tijdens een intakegesprek naar hun motivatie, ervaring en vakkennis management en organisatie en communicatieve, pedagogische en interpersoonlijke vaardigheden. Daarnaast vragen we een diploma en uittreksel uit het strafregister op. Tijdens hun parcours als docent management en organisatie bij BijlesHuis blijven we hen opvolgen om zeker te zijn dat ze aan de standaarden blijven voldoen.

Top bijlesaanvragen

zomer bijles, bijles tarieven, Management en organisatie bijles in Bornem, privé leraar, hulp in Management en organisatie regio Bornem, bijles secundair onderwijs, privéles Management en organisatie, bijles Management en organisatie middelbaar in Bornem, bijlesdocent Management en organisatie in Bornem