Verbeter je management en organisatie vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten management en organisatie uit Mortsel! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

management en organisatie

Michaël

Deurne

Master, Universiteit (UA)

Bijles management en organisatie met Michaël

Ik doe dit al meer dan 10 jaar, en het geeft voldoening dat de cursisten verbeteren en resultaten halen. Er is veel waar ik vertrouwd mee ben, en het is fijn om kennis door te geven, en tips te geven qua studiemethode.

Deurne
Handelsingenieur optie Informatica
Master, Universiteit (UA)

management en organisatie

Olivier

Aartselaar

Bachelor, KU Leuven Campus Antwerpen

Bijles management en organisatie met Olivier

Ik zou graag bijles geven daar dit mij de kans geeft om mensen te helpen met het aanleren van sommige vakken. Dit is voor beide partijen een enorm leerrijke ervaring. Ik help graag mensen en heb voldoende kennis van sommige vakken om deze op een heldere en duidelijke manier over te brengen. Het zou voor mijn persoonlijke ontwikkeling evenals deze van de bijlesnemer een goede zaak zijn.

Aartselaar
Bachelor rechtspraktijk en momenteel bezig met MBA in strategic management
Bachelor, KU Leuven Campus Antwerpen

management en organisatie

Tobias

Lier

Bachelor, KDG Hogeschool

Bijles management en organisatie met Tobias

Begeleiden/helpen van kinderen, jongeren, vrienden en collega's is altijd al iets geweest dat ik graag doe. Vooral na mijn keuzestage (GON-begeleiding/huiswerkbegeleiding) sprak het begeleiden van leerlingen mij aan maar toen heb ik het niet verder uitgebouwd. In het kader van mijn huidige studies(zorgverbreding en remediërend leren) ben ik me actief aan het verdiepen in helpen, begeleiden, coachen,... van leerlingen. Bijles geven is iets dat hier perfect op aansluit, vandaar mijn interesse.

Lier
Zorgverbreding en remediërend leren
Bachelor, KDG Hogeschool

management en organisatie

Veronique

Antwerpen

Master, Hogeschool-Universiteit Brussel (HUB)

Bijles management en organisatie met Veronique

Ik help graag studenten met hun leerstof en studiebegeleiding want het is vaak een worsteling voor hen. Motivatie is mijn specialisatie en vooral wanneer het gaat over complexe leerinhoud en leerlingen/studenten met conflicten in leren. Ik heb een groot inlevingsvermogen en werk samen met de leerling/student om een gepaste studiemethode te zoeken. Examen commissie leerlingen zijn ook zeker welkom.

Antwerpen
Internationaal recht
Master, Hogeschool-Universiteit Brussel (HUB)

management en organisatie

Yarrid

Antwerpen

None

Bijles management en organisatie met Yarrid

Ik wil bijles geven, omdat ik graag mensen help met het behalen van hun studies. Zo heb ik in het verleden als jobstudent aan de KU Leuven een slechtziende student musicologie met multiple sclerose begeleid voor al zijn vakken binnen zijn opleiding musicologie. Ik begeleide de student met zijn vakken, taken en examenvoorbereiding en bouwde met hem een speciale band op. Weten dat ik hem heb kunnen helpen tijdens een belangrijke fase tijdens zijn leven, motiveerde me heel erg. Daarnaast heb ik al voor verschillende vrienden en kennissen thesis-/scriptiebegeleiding gegeven. Zeker voor scripties in de humane wetenschappen (letteren en managementwetenschappen) ben ik een goede begeleider. Ik weet wat de verwachtingen zijn en kan de student naast advies op vlak van structuur, spelling en grammatica ook helpen bij het zoeken van juiste bronnen (heuristiek) en analyse. Kortom, ik zou heel graag mensen willen helpen met één van de belangrijkste momenten in hun leven. Zorgen dat zij gemakkelijker tot hun diploma komen, is een mooie motivatie.

Antwerpen

management en organisatie

Alex

Mortsel

Bachelor

Bijles management en organisatie met Alex

Graag om een extra centje bij te verdienen

Mortsel
Bachelor

management en organisatie

Hanne

Antwerpen

None

Bijles management en organisatie met Hanne

Toen ik de resultaten van mijn examen "gevorderde statistiek" in de Masteropleiding Opleidings- en onderwijswetenschappen, doorkreeg, dacht ik: hier moet ik iets mee doen, dit mag ik niet zomaar laten liggen. In alle bescheidenheid durf ik zeggen dat ik best tevreden was met de 18/20. In mijn job heb ik geen statistische vaardigheden nodig, en we weten allemaal hoe dat gaat als je iets kan maar het niet kan onderhouden. Daarnaast volgde ik ooit ook nog een opleiding om te mogen lesgeven en droom ik er van om over een aantal jaar voltijds te kunnen lesgeven aan volwassenen (+18 jarigen). Dus een bijjob als bijlesgever in de statistiek is op dit moment ideaal. En als ik me dan toch begeef in de wereld van de bijlesgevers, dan lijkt het me ook interessant om iets te kunnen doen rond management en organisatieontwikkeling, gezien ik daar voltijds in mijn job mee bezig ben.

Antwerpen

management en organisatie

Lieve

Antwerpen

None

Bijles management en organisatie met Lieve

helpende hand, coachen, kennis doorgeven maar ook de interactie en kennis opdoen

Antwerpen

management en organisatie

Sofie

Antwerpen

None

Bijles management en organisatie met Sofie

Dag, Bijles geven vind ik leuk om te doen. Dit merkte ik toen ik bijles gaf aan studenten uit Duitsland die de Nederlandse taal dienden te beheersen voordat ze konden starten met de universitaire opleiding. Ook geef ik tennisles in de zomermaanden aan zowel kinderen als volwassenen. Het is leuk om iets uit te leggen op zo'n manier dat de ander het snapt en op die manier te kunnen helpen. Daarnaast kan ik het geven van bijles goed combineren met mijn eigen studie. Meer informatie over mijn ervaring in het geven van bijles kunt u terugvinden in mijn CV. Graag licht ik mijn motivatie verder toe in een persoonlijk gesprek. Met vriendelijke groet, Sofie Deen

Antwerpen

management en organisatie

Ramazan

Antwerpen

Bachelor, Katholieke Universiteit Leuven

Bijles management en organisatie met Ramazan

Met het oog op de toekomst ambieer ik de functie als gast- of hulpdocent aan een hogeschool. Dit werk zou ik graag als bijberoep voor mijn rekening willen nemen. Nu al starten met individuele bijlessen te geven voornamelijk aan studenten universitair en hoger onderwijs lijkt mij ideaal als voorbereiding voor later. Via deze weg kan ik eveneens mijn verbale vaardigheden trainen. Langs de andere kant kan ik ook werkervaring opdoen, wat natuurlijk altijd als een positief signaal overkomt bij toekomstige werkgevers.

Antwerpen
Bachelor, Katholieke Universiteit Leuven