Bijles Fysica in Mortsel

Krijg vandaag nog bijles fysica op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

fysica

Younes

Antwerpen

Master

Ingenieur Elektromechanica met specialisatie Luchtvaarttechnologie

Bijles fysica met Younes

Het geeft mij voldoening om studenten verder te helpen met moeilijkheden. Bijles geven is iets wat ik goed kan en bovenal gewoonweg zeer graag doe. Ik help andere studenten graag vooruit.

Antwerpen
Ingenieur Elektromechanica met specialisatie Luchtvaarttechnologie
Master,

fysica

Arne

Lier

Master

KU Leuven

industrieel ingenieur chemische procestechnologie

Bijles fysica met Arne

Ik vind het fijn om mensen vooruit te helpen. Daarom dat ik eerst iets heb gezocht van werk binnen de farmacie maar ik merk dat ik hier het menselijk contact met de klant mis en daarom heb ik ander werk gezocht. Ik doe nu logistiek werk in een rusthuis maar wil graag bijles bijgeven.

9,5/10

Lier
industrieel ingenieur chemische procestechnologie
Master, KU Leuven

fysica

Jana

Mortsel

Professioneel / Volwassen

Universiteit Antwerpen

Farmaceutische wetenschappen (Geneesmiddelenontwikkeling)

Bijles fysica met Jana

Het leukste aspect van bijlessen is wanneer de student zelf de leerstof leuker vindt doordat hij/zij de stof beter begrijpt. Inmiddels heb ik reeds ervaring in de vakken wiskunde, fysica, chemie en Engels. Ook algemene huiswerkbegeleiding en biologie is reeds aan bod gekomen.

7/10

Mortsel
Farmaceutische wetenschappen (Geneesmiddelenontwikkeling)
Professioneel / Volwassen, Universiteit Antwerpen

fysica

Sélim

Mechelen

Master

Vrije Universiteit Brussel

Burgerlijk Ingenieur: 'Chemical and Materials Engineering - option Process Technology'

Bijles fysica met Sélim

Door les te geven fris ik zelf dingen op en kan ik terugvallen op mijn diepe theoretische achtergrond om zo mensen te helpen. Van nature wil ik altijd alles graag uitleggen en ik kan dit op een manier waarop anderen mij begrijpen, zonder onnodig in complexe details te treden. Ik heb zelf nooit bijles gegeven maar wel gekregen. Dat was niet zo'n goede ervaring. Ik weet dus al waarop ik moet focussen (o.a. goed voorbereiden op wat gedoceerd moet worden) en wat ik zeker moet vermijden (er gewoon bijzitten en oefeningen geven). Ik heb BijlesHuis leren kennen via Google.

9,5/10

Mechelen
Burgerlijk Ingenieur: 'Chemical and Materials Engineering - option Process Technology'
Master, Vrije Universiteit Brussel

fysica

Sam

Mechelen

Master

KU Leuven

Theoretische fysica

Bijles fysica met Sam

Fysica is mijn passie. Het is een geweldig interessante wetenschap, die vaak (onterecht) als 'saai' wordt beschouwd. Mensen die dit zeggen, zien fysica waarschijnlijk als 'formules uit het hoofd blokken'. Maar het is zoveel meer! De boodschappen die formules overdragen, zijn niet te onderschatten, en de kracht die deze hebben is enorm. Leer de formule niet uit het hoofd, maar probeer te begrijpen wat die combinatie van letters en symbolen probeert te vertellen. Ik hoop dat, door bijlessen te geven, ik dit wat kan overbrengen. Mensen proberen te laten inzien wat fysica te bieden heeft, en samen problemen tackelen en proberen op te lossen, dat is waarvoor ik wil gaan.

Mechelen
Theoretische fysica
Master, KU Leuven

fysica

Jens

Antwerpen

Master

KU Leuven

Bio-ingenieurswetenschappen

Bijles fysica met Jens

Ik ben Master of Science in Bio-ingenieurswetenschappen, en momenteel aan de slag als Pharmaceutisch consultant. Daarnaast geef ik geregeld bijlessen wiskunde en wetenschappen aan leerlingen en studenten.

10/10

Antwerpen
Bio-ingenieurswetenschappen
Master, KU Leuven

fysica

Jeroen

Antwerpen

PhD

Universiteit Antwerpen

Doctor in de toegepaste ingenieurswetenschappen

Bijles fysica met Jeroen

Ik ben Jeroen, een onderzoeker die naast nieuwe dingen ontwikkelen graag bezig is met kennis delen naar jongeren toe. Mijn doel is technologie verstaanbaarder te maken voor jongeren. Hiervoor vertrek ik graag vanuit het interessegebied van mijn studenten zelf en doe ik een beroep op een gezonde hoeveelheid verbeelding.

9/10

Antwerpen
Doctor in de toegepaste ingenieurswetenschappen
PhD, Universiteit Antwerpen

fysica

Steven

Beveren

Master

Univeristeit Gent

in de industriële wetenschappen: Elektrotechniek-Automatisering

Bijles fysica met Steven

Vanuit mijn job als assistent aan de Ugent weet ik dat ik het fijn vind om mensen te helpen zaken te begrijpen. Ik probeer moeilijke zaken zo simpel mogelijk voor te stellen zodat complexe zaken toch laagdrempelig opgenomen kunnen worden. Dit is niet altijd even gemakkelijk, maar de uitdaging spreekt me daarom ook wel aan.

9,5/10

Beveren
in de industriële wetenschappen: Elektrotechniek-Automatisering
Master, Univeristeit Gent

fysica

Tim

Kapellen

Master

UAntwerpen

Natuurkunde

Bijles fysica met Tim

Het individueel lesgeven in bijlessen vind ik een aangename afwisseling met het lesgeven voor een klas. Ik vind het fijn om leerlingen één-op-één iets bij te brengen en te zien hoe ze de materie geleidelijk aan onder de knie krijgen.

Kapellen
Natuurkunde
Master, UAntwerpen

fysica

Reinout

Mechelen

Master

Universiteit Gent

Ingenieurswetenschappen: Toegepaste Natuurkunde

Bijles fysica met Reinout

Hallo, ik ben Reinout, 28 jaar, afkomstig uit de Westhoek maar nu reeds 6 maanden woonachtig in Mechelen. Ik heb al heel wat verschillende zaken gedaan in mijn leven zowel privé als in mijn studies/werk. Ik ben steeds gepassioneerd geweest door wiskunde en wetenschap en ben dan ook afgestudeerd in 2014 als natuurkundig ingenieur. Ik heb na mijn studies in de bedrijfswereld gestapt en de pure wetenschap dus achter mij gelaten, laatste 5 jaar ben ik gradueel gegroeid naar de IT-sector. Ik werk nu als data science consultant, dit is eigenlijk de traditionele BI (Business Intelligence) naar een hoger niveau tillen door allerlei algoritmes te programmeren. Ik heb op privé gebied lange tijd op hoog niveau triatlon gedaan, daarnaast heb ik ook 1 jaar vrijwilligerswerk gedaan voornamelijk in Portugal en in Zuid-Oost Azië. In Thailand blijft een permacultuur project waar we ook Engelse les gaven aan Thai-kinderen me voor het leven bij. Ik ben na mijn reizen in Mechelen komen wonen, ik woon hier alleen op een appartement al zeg ik liever dat ik er samen woon met mijn kat. Ik heb afgelopen maanden al eens kunnen bijles geven voor een jongere uit te buurt en heb er eigenlijk altijd van genoten om zaken uit te leggen, voor mijn zussen vroeger of op reis. Ik hou er ook van met jongeren contact te hebben en hen te ondersteunen waar het net even moeilijker gaat.

9/10

Mechelen
Ingenieurswetenschappen: Toegepaste Natuurkunde
Master, Universiteit Gent

Studenten die we al konden helpen

 • Nys uit Mortsel

  Leerling in het 5de middelbaar richting Wetenschappen-Wiskunde heeft ondersteuning nodig bij fysica, meer bepaald bij elektrostatica en elektrische velden. Er is nood aan extra uitleg.

 • Carole uit Hove

  Student 6de middelbaar Sociale wetenschappen wenst ondersteuning bij natuurkunde. De onderwerpen waarbij hij moeilijkheden ondervindt, zijn afweer en homeostase, mechanica en beweging k… Lees meer

 • Nys uit Hove

  Student uit de opleiding productontwikkeling wil ondersteuning bij fysica.

 • Pleun uit Edegem

  Leerlinge in het 4e middelbaar richting Humane Wetenschappen heeft ondersteuning nodig bij fysica, chemie en aardrijkskunde. Vanwege spanningshoofdpijn is zij niet naar school kunnen ga… Lees meer

 • Marente uit Edegem

  Student die momenteel in het 3de jaar op een Amerikaanse tennisschool in Spanje zit zoekt begeleiding bij chemie en fysica. Hij krijgt momenteel deze vakken niet. Hij zou in september s… Lees meer

 • Anneke uit Edegem

  Student(e) heeft begin volgende week 18/10 een toets over vrije ladingen en elektrisch veld binnen Fysica. Naast de theorie zou ze ook graag extra oefeningen maken met een bijlesdocent.… Lees meer

 • Inez uit Antwerpen

  Leerling heeft extra hulp nodig bij fysica en wiskunde.

 • Jp uit Antwerpen

  Studente STW wenst ondersteuning voor het vak natuurwetenschappen. Dit is altijd al een minder vak voor haar geweest en ze hier geen inzicht in lijkt te hebben. Ze zou daarom van tijd t… Lees meer

 • Véronique uit Antwerpen

  Student die naar zesde middelbaar gaat zoekt begeleiding bij fysica voor een vakantietaak (de coulombkracht, elektrisch veld en veldsterkte, elektrische weerstand, elektrisch energie en… Lees meer

 • José uit Antwerpen

  Leerlinge 4e middelbaar (Industriële Wetenschappen) heeft begeleiding nodig bij fysica, om wat achterstand in te halen. Ze zal geen examen moeten afleggen, maar wil zich voorbereiden op… Lees meer

 • Eveline uit Antwerpen

  Een student uit het 4e middelbaar Industriële Wetenschappen zoekt begeleiding bij fysica en chemie. Bij beide vakken heeft de student moeilijkheden met het begrijpen van de leerstof en … Lees meer

 • Dennis uit Antwerpen

  Studente 4de middelbaar Latijn-wiskunde zoekt hulp bij fysica. Ze zou graag warmte, druk, gaswetten en faseovergangen overlopen.

 • Willy uit Antwerpen

  Willy zit in het 6e middelbaar moderne talen - wetenschappen en zoekt ondersteuning bij fysica ter voorbereiding van haar examen.

 • Karina uit Antwerpen

  Student 1ste bachelor Diergeneeskunde zoekt hulp bij de vakken Organische chemie, Anorganische chemie en Medische fysica en radioprotectie. Deze vakken doet ze opnieuw deze zomer in twe… Lees meer

 • Dehmini uit Antwerpen

  Dehmini zit in het 3de middelbaar en zou graag hulp bij fysica. Ze zou vooral graag hulp hebben bij krachten.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.