Verbeter je vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent.

Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda toch moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten uit Mortsel! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Jan

Mortsel

Master, Uinversiteit Antwerpen

Bijles met Jan

Naast mijn voltijdse baan heb ik me steeds geëngageerd om mensen te helpen bij het plannen van hun studies, het schrijven van hun thesissen en het geven van sollicitatietraining. Hetzelfde doen maar dan in de vorm van een bijverdienste in de schoot van een professionele omgeving, is voor mij dan ook een kleine stap.

Mortsel
Sociologie
Master, Uinversiteit Antwerpen

Hanne

Mortsel

Master, Universiteit Gent (UGent)

Bijles met Hanne

Ik heb altijd al graag dingen uitgelegd. In september ben ik gestart met de specifieke lerarenopleiding om vakken zoals biologie, anatomie en fysiologie te geven in het middelbaar en aan de hogeschool. Aan grote groepen lesgeven, deed ik toch niet zo graag. Op deze manier zou ik toch mensen iets kunnen bijbrengen terwijl ik er een beetje bijverdien.

Mortsel
kinesitherapie
Master, Universiteit Gent (UGent)

Evelyne

Mortsel

None

Bijles met Evelyne

Om leerlingen te kunnen helpen waar ze kunnen. Ik ben erg sociaal aangelegd.

Mortsel

Kaat

Mortsel

None

Bijles met Kaat

Ik heb enige ervaring met bijles geven. Ik doe dit erg graag en haal er veel voldoening uit. Daarom wil ik graag zien of ik er verder in kan gaan.

Mortsel

ilham

Mortsel

None

Bijles met ilham

Beste , ik heb ingeschrevn op jullie site, omdat ik studenten graag iets bij leer en dat me tevens voldoening geeft. Ik heb dit in mijn studentijd heel vaak gedaan. Ik heb medestudenten vaak geholpen bij het opmaken van hun planning voor de examens en tips gegeven over hoe ze het best een bepaald vak instuderen. Ik ben momenteel reeds werkzaam als juriste, maar ben nog steeds bereid om bijlessen te geven .. Mvg,

Mortsel

Anke

Mortsel

None

Bijles met Anke

Waarom ik graag bijles wil geven? Ik ben in mijn laatste jaar sociaal werk maar zou graag in de educatieve richting verder gaan. Ik denk daarom dat bijles geven een goede test voor mij is en ik hier ook veel uit kan leren voor mijn latere carrière. Ik babysit vaak, waar ik de kinderen ook soms bijsta bij hun huiswerk. Natuurlijk lees ik overal dat bijles geven ook mooi op je CV staat, wat natuurlijk ook een motivatie is om dit via een organisatie te doen!

Mortsel

Beelaert

Mortsel

None

Bijles met Beelaert

ik geef graag les en weet uit ervaring (2 kinderen) hoe belangrijk het is dat kinderen de leerstof begrijpen om vol vertrouwen examen te kunnen doen.

Mortsel

Heleen

Mortsel

None

Bijles met Heleen

Ik werk graag met kinderen. Mijn sterkte ligt in het coachen van kinderen en jongeren. Ik ben een geduldig persoon en vind het belangrijk om de leerling een traject op maat te bieden. Elke leerling leert immers op een andere wijze (auditief, visueel...). Dankzij mijn huidige job en de specifieke lerarenopleiding beschik ik over onderwijskundige kennis en vaardigheden. Mijn interesse gaat uit naar studiebegeleiding. Ik heb vakkenis over de domeinen psychologie en orthopedagogie. Graag zou ik meer informatie verkrijgen over het statuut en financiële aspect van bijles geven.

Mortsel

Annemie

Mortsel

None

Bijles met Annemie

Ik ben sinds 1 oktober met pensioen. Ik heb het grootste deel van mijn carrière les gegeven aan de Karel de Grote-hogeschool in de vakken levensverzekeringen, financiële wiskunde, statistiek en bankkredieten. Ik volg Italiaans sinds 2001, heb mijn attest, en spreek de taal dus vrij vlot. Ik ben gefascineerd door het land Italië, zijn bewoners, zijn cultuur en zijn taal. Ettelijke reizen naar Italië hebben mijn liefde voor voornoemde aspecten enkel maar verhoogd.

Mortsel

christiaan

Mortsel

Master, kuleuven

Bijles met christiaan

Ik ben drie jaar geleden na een lange carrière in de journalistiek in het onderwijs gestapt; met succes en met heel veel "passie" en "goesting"; ik wil dit voortzetten maar vanzelfsprekend zal dit met vallen en opstaan gaan, gelet op mijn beperkte loopbaan. Ik zal dus af en toe zonder job vallen, met nog te afhankelijk van uren die elders wegvallen. -Ik wil wel verder ervaring opbouwen.

Mortsel
Licentiaat geschiedenis + Aggregatie
Master, kuleuven