Verbeter je mechanica vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten mechanica uit Mortsel! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

mechanica

Jeroen

Edegem

PhD, Universiteit Antwerpen

Bijles mechanica met Jeroen

Ik merk vaak dat studenten niet creatief kunnen zijn in de domeinen waarin ze geïnteresseerd zijn doordat ze enkele basiskennis missen. Daar wil ik helpen iets aan te veranderen door mijn kennis en studeer trucks te delen. Ik ben een voorstander van de STEM-opleidingen en wil mijn energie voornamelijk inzetten om meer jongeren warm te maken voor wetenschap en techniek.

Edegem
Doctor in de toegepaste ingenieurswetenschappen
PhD, Universiteit Antwerpen

mechanica

Lucas

Antwerpen

Derde graad, Universiteit Gent

Bijles mechanica met Lucas

Tijdens mijn carrière als student heb ik een resem aan studentenjobs gedaan, voornamelijk in de horeca. Deze bijverdiensten waren goed voor de portemonnee maar gaven weinig persoonlijke voldoening. Als een student Fysica & Sterrenkunde aan de universiteit Gent zou ik daarom graag mijn kennis willen gebruiken op een manier die voldoening brengt en inspeelt op mijn kennis en ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn opleiding. Ik heb mij al vaak in de loop van mijn studies (inclusief het middelbaar) medestudenten en vrienden geholpen met Fysica en Wiskunde. Deze informele ervaring met lesgeven en het feit dat ik zelf ook een student ben die deze vakken heeft (en nog steeds heeft) gehad maken mij uiterst geschikt om bijles te geven in een meer professionele setting. Ik ken de knelpunten, moeilijkheden en obstakels waar studenten het meeste last mee hebben in de Fysica en Wiskunde, ik ben ze in mijn carrière ook tegengekomen. Ik durf ook te zeggen dat ik weet ook hoe dat deze, bij de meeste studenten, het best worden aangepakt en opgelost. Mijn lessenrooster is redelijk soepel wat als voordeel heeft dat ik doorheen de week s'avonds (en eventueel s'middags) gemakkelijk les kan geven aan studenten. Ik zit op kot in Gent en kan met de fiets gemakkelijk overal in de stad en (als deze niet te ver liggen) eventuele randgemeente geraken. In het weekend vertoef ik in Antwerpen en kan ik eventueel daar ook bijles geven. Ik hoop dat dit alles u heeft overtuigt van mijn potentieel als bijlesgever. Lucas Rouckhout

Antwerpen
Bachelor Fysica & Sterrenkunde
Derde graad, Universiteit Gent

mechanica

Simon

Wijnegem

Master, KU Leuven @ Tomas More Kempen

Bijles mechanica met Simon

Ik heb reeds aan vrienden en familie bijles gegeven. Dit is me toen heel goed bevallen, en ik zou dit graag verder zetten naar andere mensen om ze zo verder te kunnen helpen met hun problemen of studies.

Wijnegem
Industrieel Ingenieur ELO-ICT ICT
Master, KU Leuven @ Tomas More Kempen

mechanica

Greg

Antwerpen

Master, KUL

Bijles mechanica met Greg

Afgestudeerd ingenieur in materiaalkunde met een stevige kennis in chemie, fysica & wiskunde. Ik heb al een 4-tal jaar ervaring in bijles geven, voornamelijk aan opleidingen in engineering, farmacie & begeleiding van de toelatingsproef voor geneeskunde.

Antwerpen
Master of Science: Materials Engineering
Master, KUL

mechanica

Yasin

Antwerpen

Derde graad, Artesis-Plantijn hogeschool

Bijles mechanica met Yasin

Eerst en vooral hou ik ervan om jongeren te helpen. Hoe lang ik ook maar met jongeren bezig ben, ik wordt nooit moe en de tijd vliegt voorbij omdat ik het graag doe. Dat is de reden waarom ik bijles wil geven en tegelijkertijd als student wat zakgeld wil verdienen. Ik heb bijvoorbeeld 5 jaar leerlingen begeleid via de studentenvereningen 'Integraal' en 'Belgian Student Platform'. Ik geef op dit moment ook bijles aan drie leerlingen van de basisschool, maar ik zou graag aan meer uren willen geraken. Aan leerlingen van de basisschool kan ik helpen met alle vakken en aan leerlingen van de secundaire school kan ik helpen met fysica, wiskunde, techniek, elektriciteit, mechanische vakken...

Antwerpen
Derde graad, Artesis-Plantijn hogeschool

mechanica

Thorvald

Schoten

Bachelor, Universiteit Antwerpen

Bijles mechanica met Thorvald

Uit ervaring heb ik gemerkt dat het voldoening geeft om anderen iets bij te brengen en hen langzaam te zien groeien in hun kennis.

Schoten
Bachelor Fysica
Bachelor, Universiteit Antwerpen

mechanica

Ludo

Antwerpen

None

Bijles mechanica met Ludo

Een aantal jaar geleden heb ik dit een periode gedaan. Ik kreeg er toen voldoening uit en ik heb er terug tijd voor.

Antwerpen

mechanica

Kharraz

Hoboken

None

Bijles mechanica met Kharraz

Ik zou graag bijles willen geven aan leerlingen van het secundaire en het basisonderwijs omdat iedereen wel eens komt vast te zitten met bepaalde leerstof/vakken en niet altijd direct iemand vindt die hen kan helpen en zou daarom graag een handje willen helpen. Op mijn school heb ik al eens stage gelopen voor leerlingen van het 1ste en 2de graad die hulp nodig hadden voor een aantal vakken. Groetjes Kharraz Safae

Hoboken

mechanica

Bart

Kontich

None

Bijles mechanica met Bart

Ik ben zeer graag bezig met wetenschappen, wiskunde en informatica en heb er altijd van genoten om mijn kennis en inzicht met anderen te delen. Nu ben ik op zoek om iets bij te verdienen en bijles geven leek me ideaal. Op deze manier doe ik iets wat ik graag doe en kan ik mijn kennis opfrissen/uitdiepen

Kontich

mechanica

Kenny

Kontich

None

Bijles mechanica met Kenny

Ik vind het steeds een toffe ervaring en uitdaging om abstracte leerstof zoals wiskunde, fysica en andere wetenschappelijke vakken uitgelegd te krijgen zodat het meer voelbaar en redeneer baar wordt. Ik heb tijdens mijn opleiding van medestudenten hier al regelmatig positieve commentaar over gekregen. Momenteel zit ik mijn laatste masterjaar en moest ik enkel mijn masterthesis nog afronden. Omdat ik tussendoor graag wat wil bijverdienen ben ik op zoek naar de mogelijkheid om bijlessen te geven.

Kontich