Verbeter je accounting & finance vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten accounting & finance uit Mortsel! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

accounting & finance

Michaël

Deurne

Master, Universiteit (UA)

Bijles accounting & finance met Michaël

Ik doe dit al meer dan 10 jaar, en het geeft voldoening dat de cursisten verbeteren en resultaten halen. Er is veel waar ik vertrouwd mee ben, en het is fijn om kennis door te geven, en tips te geven qua studiemethode.

Deurne
Handelsingenieur optie Informatica
Master, Universiteit (UA)

accounting & finance

Erwin

Schoten

Master, free lance

Bijles accounting & finance met Erwin

Na jarenlange ervaring als freelance docent die ik heb kunnen opbouwen in het individueel begeleiden en ondersteunen van studenten in de vakgebieden wiskunde en boekhouden, bedrijfseconomie met het accent op wiskunde ben ik meer dan ooit gemotiveerd om deze boeiende en uitdagende activiteit de komende jaren verder te doen. Aangezien ik vanaf nu nog meer tijd aan dit alles kan besteden stel ik me hierbij heel graag kandidaat als docent-bijlesleraar.

Schoten
reeds 10 jaar bijlessen wiskunde aan studenten secundair tot en met het 6e middelbaar
Master, free lance

accounting & finance

Katrien

Antwerpen

Master, Mater Salvatoris Instituut en NHA

Bijles accounting & finance met Katrien

Ik begeleid graag kinderen en jongeren bij hun studie of huiswerk in de vakken wiskunde, economie en boekhouden.

Antwerpen
Licentiaat in de Handelswetenschappen
Master, Mater Salvatoris Instituut en NHA

accounting & finance

Veronique

Antwerpen

Master, Hogeschool-Universiteit Brussel (HUB)

Bijles accounting & finance met Veronique

Ik help graag studenten met hun leerstof en studiebegeleiding want het is vaak een worsteling voor hen. Motivatie is mijn specialisatie en vooral wanneer het gaat over complexe leerinhoud en leerlingen/studenten met conflicten in leren. Ik heb een groot inlevingsvermogen en werk samen met de leerling/student om een gepaste studiemethode te zoeken. Examen commissie leerlingen zijn ook zeker welkom.

Antwerpen
Internationaal recht
Master, Hogeschool-Universiteit Brussel (HUB)

accounting & finance

Lucas

Boechout

None

Bijles accounting & finance met Lucas

Ik wil graag mijn kennis aan anderen doorgeven. Mensen helpen en hun kennis over een bepaald onderwerp verrijken, zit mij in het bloed.

Boechout

accounting & finance

Yannick

Antwerpen

Master, Universiteit Antwerpen

Bijles accounting & finance met Yannick

In eerste instantie heb ik altijd iets willen doen met betrekking tot lesgeven. Daarnaast houdt dit me aan de andere kant scherp op vlakken die in mijn alledaagse werk niet altijd aan bod komen. Tot slot kan dit enkel maar mijn carrière ten goede komen op het vlak van presenteren en spreken.

Antwerpen
Master in de rechten
Master, Universiteit Antwerpen

accounting & finance

Alex

Mortsel

Bachelor

Bijles accounting & finance met Alex

Graag om een extra centje bij te verdienen

Mortsel
Bachelor

accounting & finance

Christel

Lier

None

Bijles accounting & finance met Christel

Hallo, ik heb momenteel een dochter die op kot zit en rechten studeert. Dit brengt extra kosten met zich mee. Daarom ben ik op zoek naar een bijverdienste. Omdat ik reeds 30 jaar op een boekhouding werk en het nog steeds een boeiend gegeven vind om het reilen en zeilen van een onderneming vertaald te zien in cijfers, wil ik dit graag overbrengen aan studenten die hiermee moeilijkheden ondervinden. Ik denk hierbij vooral aan leerlingen van het middelbaar, of hogeschool.

Lier

accounting & finance

Ramazan

Antwerpen

Bachelor, Katholieke Universiteit Leuven

Bijles accounting & finance met Ramazan

Met het oog op de toekomst ambieer ik de functie als gast- of hulpdocent aan een hogeschool. Dit werk zou ik graag als bijberoep voor mijn rekening willen nemen. Nu al starten met individuele bijlessen te geven voornamelijk aan studenten universitair en hoger onderwijs lijkt mij ideaal als voorbereiding voor later. Via deze weg kan ik eveneens mijn verbale vaardigheden trainen. Langs de andere kant kan ik ook werkervaring opdoen, wat natuurlijk altijd als een positief signaal overkomt bij toekomstige werkgevers.

Antwerpen
Bachelor, Katholieke Universiteit Leuven

accounting & finance

Anas

Antwerpen

Master, Vrije Universiteit Brussel

Bijles accounting & finance met Anas

Bijverdienste

Antwerpen
Master, Vrije Universiteit Brussel