Bijles in Bree

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Willem

Bocholt

Professioneel / Volwassen

Leraardiploma, CVV de Avondschool, Gent

Leraardiploma

Bijles met Willem

Ik geef graag mijn kennis en begrip door aan leerlingen en studenten zodat hun studiemotivatie en -plezier op peil blijft.

8,7/10

Bocholt
Leraardiploma
Professioneel / Volwassen, Leraardiploma, CVV de Avondschool, Gent

Patricia

Peer

Bachelor

Hogeschool Heverlee

Bijles met Patricia

Ik geef reeds meer dan 35 jaar les, ik ben lerares Latijn, Frans en geschiedenis. Daarnaast geef ik ook Nederlands aan anderstaligen. Ik ben heel punctueel en ik bereid mijn lessen steeds grondig voor. Ik ben erg gemotiveerd om anderen iets bij te leren.

9,6/10

Peer
Bachelor, Hogeschool Heverlee

Lukas

Lommel

Bachelor

KULeuven

in de Burgerlijke Ingenieurswetenschappen

Bijles met Lukas

Ik zie bij mensen graag het "ahah" moment wanneer ze de link of logica ontdekken. Ik geef al enige tijd bijles aan kennissen en familieleden en leerde dit platform kennen via een tante die er al een grote hoeveelheid aan positieve ervaringen mee heeft. Daarom ben ik hier graag ten dienst van zij die het nodig hebben.

10/10

Lommel
in de Burgerlijke Ingenieurswetenschappen
Bachelor, KULeuven

Piet

Maaseik

Master

CTL Gent

Chemie

Bijles met Piet

Ik haal bijzonder veel voldoening uit de impact die een vaak zeer beperkt bijlessenpakket kan hebben. De student verkrijgt er een hernieuwd zelfvertrouwen door, ontdekt intrinsieke eigenschappen, en vindt een frisse basis om zich soms ook te heroriënteren. De intensieve bijlessen die ik op een bepaald ogenblik aan mijn eigen kinderen gaf, motiveerden en inspireerden me om die stap verder te gaan, door ook derden te helpen met hun studies.

Maaseik
Chemie
Master, CTL Gent

Bianca

Oudsbergen

Bachelor

UCLL

Zorgverbreding en Remediërend Leren

Bijles met Bianca

Ik bied hulp aan kinderen met beperkingen, kinderen met een leerstoornis of taalproblemen. In mijn vrije tijd doe ik vrijwilligerswerk met kinderen. Op mijn werk geef ik les aan kinderen tussen 6 en 12 jaar. Ik heb nu al enkele jaren ervaring als leerkracht en doe mijn job met veel plezier. Ik geef hiernaast bijles om op die manier meer kinderen te kunnen helpen.

Oudsbergen
Zorgverbreding en Remediërend Leren
Bachelor, UCLL

Geertrui

Genk

Master

Ku Leuven

Postgraduaat conferentietolken Nederlands-Frans-Italiaans

Bijles met Geertrui

Ik geef momenteel bijles aan twee studenten in het secundair onderwijs. Ik haal enorm veel voldoening uit de vooruitgang die ik zie bij mijn jonge pupillen!

9,7/10

Genk
Postgraduaat conferentietolken Nederlands-Frans-Italiaans
Master, Ku Leuven

Imre

Peer

Master

Uhasselt

Industriële wetenschappen

Bijles met Imre

Ik heb vorig jaar een vriend geholpen met enkele vakken voor het toelatingsexamen voor geneeskunde. Sindsdien heb ik ondervonden dat ik bijles geven wel fijn vind en zou ik dit graag meer willen doen.

Peer
Industriële wetenschappen
Master, Uhasselt

Lotte

Pelt

Professioneel / Volwassen

Thomas More

Postgraduaat Psychodiagnostiek

Bijles met Lotte

Ik heb jarenlang huiswerkbegeleiding gegeven en werk als onderzoeksspecialiste in een bedrijf dat andere bedrijven helpt om uit te blinken. Om mijn vrije tijd nuttig te besteden, geef ik graag bijles over de vakken die ik zelf steeds ijverig en met veel plezier gestudeerd heb.

9,3/10

Pelt
Postgraduaat Psychodiagnostiek
Professioneel / Volwassen, Thomas More

Louis

As

Master

KULEUVEN

Management

Bijles met Louis

Ik geef graag bijles, omdat ik het overdragen van kennis en iemand zien groeien erg motiverend vind. Ik beschik over een master in de Industriële Ingenieurswetenschappen (Groep T - KULeuven) en een master in Management (KULeuven). Momenteel ben ik aan het werk als Fastener Engineer.

As
Management
Master, KULEUVEN

Indra

Opglabbeek

Master

Katholieke Universiteit Leuven

Bijles met Indra

In het middelbaar had ik zelf erg veel moeilijkheden met wetenschapsvakken. Toch vond ik die altijd erg interessant en ben ik alsnog biochemie gaan volgen. Met hard werken en een zeer grote interesse, zelfs passie, voor wetenschap ben ik er in geslaagd om een feilloos parcours af te leggen in deze richting. Ik wil graag aan studenten van het secundair laten zien hoe interessant wetenschappen kunnen zijn en vooral dat ze zich niet mogen laten afschrikken, want ik ben er mij van bewust dat er veel studenten zijn die moeilijkheden met deze vakken ondervinden vanwege onvoldoende uitleg in de klas.

Opglabbeek
Master, Katholieke Universiteit Leuven

Studenten die we al konden helpen

 • Luna uit Balen

  Luna zit in het 5de leerjaar en zou graag hulp hebben bij Frans en wiskunde. Bij wiskunde zou ze vooral graag hulp hebben met hoofdrekenen en vraagstukken. Bij Frans zou ze graag herhal… Lees meer

 • Vanessa uit Leopoldsburg

  Leerlinge 2e leerjaar heeft huiswerkbegeleiding nodig, o.a. bij rekenen.

 • Fatima uit Beringen

  Student in de eerste bachelor Voedings- en Dieetkunde heeft ondersteuning nodig bij chemie. Hij heeft het moeilijk met neerslagreacties en redoxreacties.

 • Femke uit Heusden-Zolder

  Leerling uit het 4e middelbaar wetenschappen zoekt hulp bij chemie en wiskunde. Voor chemie gaat het o.a. om organische stoffen & reactiesoorten. Voor wiskunde is vooral analytische mee… Lees meer

 • Michelle uit Beringen

  Studente in de 1ste bachelor Medische Laboratoriumtechnologie heeft ondersteuning nodig bij chemie. Het gaat om de leerstof rond analytische chemie.

 • Jo uit Lommel

  Student wenst begeleiding bij haar thesis. Ze studeert een master Economie aan de ULB. De thesis is volledig in het Engels, dus graag een docent met voldoende kennis van de taal. Het on… Lees meer

 • Mira uit Maasmechelen

  Leerlinge 1e leerjaar heeft een begeleiding nodig bij lezen en schrijven, omdat ze wat achterstand heeft.

 • Hanny uit Balen

  Leerling uit het derde leerjaar heeft omwille van medische redenen langere termijn dit schooljaar lessen gemist en zou deze achterstand willen inhalen. Het gaat om bijvoorbeeld taal (ba… Lees meer

 • Arne uit Mol

  Ouders wensen ondersteuning bij wiskunde voor hun dochter die in het 6de leerjaar zit. Ze heeft altijd al moeilijkheden gehad met het vak. In functie van volgend jaar, willen ze hier ex… Lees meer

 • Rafal uit Mol

  Masterstudent Burgerlijk Ingenieur (energie) zoekt hulp bij zijn thesis, specifiek bij het simulatieprogramma Dymola (Modelica). Concreet moet hij de invloed onderzoeken van de pasafsta… Lees meer

 • Anissa uit Kinrooi

  Leerlinge in het 2de leerjaar heeft ondersteuning nodig bij lezen. Ze moet nog veel splitsen en te veel nadenken om vlot te kunnen lezen. Ze zit momenteel op niveau S3, maar ze zou eige… Lees meer

 • Lois uit Maaseik

  Leerling in het 2de leerjaar heeft regelmatige begeleiding nodig bij rekenen en taal. Hij kan zich moeilijk concentreren.

 • Evi uit Heusden-Zolder

  Moeder wenst ondersteuning bij rekenen en taal voor haar zoon die in het 4de leerjaar zit. Het gaat om een algemene ondersteuning. Leerstof op een spelende, interactieve manier aanbreng… Lees meer

 • Katty uit Mol

  Studente in de bachelor Agro-en Biotechnologie heeft ondersteuning nodig bij chemie. Ze heeft dit vak in het secundair onderwijs niet gehad, waardoor het tempo voor haar te snel gaat. D… Lees meer

 • Ramona uit Mol

  Student derde leerjaar zoekt begeleiding bij wiskunde en huiswerk (voornamelijk wiskunde). Sinds dit jaar gaat het wat moeilijker.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Omdat je leerdoelen helpen behalen het allerbelangrijkste is voor ons. We screenen en selecteren de beste bijlesdocent uit regio Bree, regelen de opstart, admnistratie en opvolging, en blijven bereikbaar. Voor eender welke vraag rond je bijles, of zelfs een docentenwissel, kan je bij ons terecht. Dien een vrijblijvende aanvraag in en wij helpen je zo snel mogelijk verder!
Je bijles vindt plaats wanneer jou dat goed uitkomt. In samenspraak met je docent uit Bree kiezen jullie een vast wekelijks tijdstip, of spreken jullie telkens na de bijles af wanneer de volgende gepland staat. Ook meerdere bijlessen per week zijn mogelijk, indien je intensieve begeleiding wenst. Super flexibel!
BijlesHuis biedt enkel individuele bijles aan, zodat je kind samen met de docent uit Bree op zijn of haar persoonlijke leerdoelen kan focussen. Dankzij een 1-op-1 aanpak kan je al je vragen kwijt aan je docent en werk je aan jouw knelpunten. Indien je graag bijles volgt met een klasgenootje, kunnen jullie natuurlijk samen een aanvraag indienen.

Top bijlesaanvragen

bijles Frans Bree, studiebegeleiding Bree, repetitor in Bree, bijles dyslexie, studiebegeleiding middelbaar, bijles in de zomervakantie, bijles geven in Bree, individuele bijles, huiswerkbegeleiding Bree