Bijles Studiebegeleiding in Bree

Krijg vandaag nog bijles studiebegeleiding op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

9000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
3. Leer van overal - online of in persoon
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met je lesgever af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

studiebegeleiding

Patricia

Peer

Bachelor

Economische Hogeschool Heverlee

Bijles studiebegeleiding met Patricia

Ik geef reeds 30 jaar les, ik ben lerares Latijn, Frans en geschiedenis. Daarnaast geef ik ook Nederlands aan anderstaligen. Ik ben heel punctueel en ik bereid mijn lessen steeds grondig voor. Ik ben erg gemotiveerd om anderen iets bij te leren.

Peer
Bachelor, Economische Hogeschool Heverlee

studiebegeleiding

Janne

Pelt

Professioneel / Volwassen

PHL

Postgraduaat Auti-coach

Bijles studiebegeleiding met Janne

Ik heb de afgelopen jaren als GON-begeleidster kinderen en jongeren met ASS en andere problematieken begeleid. Gaandeweg heb ik geleerd dat het voor elk kind (met of zonder diagnose) belangrijk is om de juiste begeleiding te krijgen, daardoor kwam ik op het idee om bijles te gaan geven.

Pelt
Postgraduaat Auti-coach
Professioneel / Volwassen, PHL

studiebegeleiding

Eline

Hamont

Bijles studiebegeleiding met Eline

Master in de Ergotherapeutische Wetenschappen - Chiroleidster

Hamont

studiebegeleiding

Tom

Houthalen-Helchteren

Bijles studiebegeleiding met Tom

Met mijn bachelordiploma leraar secundair onderwijs op zak, wil ik graag jongeren bijstaan in hun studies. Tijdens mijn opleiding heb ik al positieve ervaringen opgedaan in het project 'Leren Thuis Leren'. Ook hier stond ik in voor de studiebegeleiding van jongeren.

Houthalen-Helchteren

studiebegeleiding

Shana

Houthalen-Helchteren

Bachelor

Erasmushogeschool Brussel

secundair onderwijs met de vakken haarzorg en bio-esthetiek

Bijles studiebegeleiding met Shana

Ik ben erg gemotiveerd om bijles te geven en de beste resultaten van de leerlingen te krijgen. Ik vind het belangrijk om bij leerlingen interesses op te wekken voor elk vak, en zeker voor het theoretisch gedeelte, ik doe er alles aan om het vak zo leuk en leerrijk mogelijk te doceren door voorbeelden te geven waar leerlingen dagelijks mee in contact komen. Ik vind het erg dankbaar wanneer leerlingen meer interesse voor het vak krijgen en vooruitgang boeken. Ik vind het erg leuk, maar ook belangrijk om nieuwe dingen te ontdekken die te maken hebben met de vakken haarzorg en bio-esthetiek en mijn kennis verder uit te breiden. Ik volg dan ook regelmatig nieuwe cursussen in mijn vrije tijd, die me soms tot nieuwe inzichten brengen en de nieuwste technieken leren. Ik vind dit dan ook leuk om met de leerlingen te delen en wat extra uit te leggen. Verder merk ik dat mijn communicatievaardigheden steeds beter worden door de omgang met verschillende jongeren. Ik vind het dan ook erg uitdagend en leuk om veel bezig te zijn met jongeren en tot nieuwe inzichten te komen. Verder vind ik het belangrijk om jongeren wat mee te geven waar ze in de toekomst nog wat aan hebben.

Houthalen-Helchteren
secundair onderwijs met de vakken haarzorg en bio-esthetiek
Bachelor, Erasmushogeschool Brussel

studiebegeleiding

Valerie

Maasmechelen

Master

KU Leuven Campus Antwerpen: meertalige communicatie

in de meertalige communicatie Frans - Spaans - Nederlands + lerarenopleiding

Bijles studiebegeleiding met Valerie

Ik geef reeds twee schooljaren les op het SIBBO in Tongeren. Ik merk dat veel leerlingen niet de juiste studiemethode hanteren. Ik geef op school 's middags bijlessen, om dan met leerlingen hun studiemethode te bekijken, omdat het aantal lesuren dat niet toelaat in de klas. Ik haal er dan ook voldoening uit als leerlingen dan zelf leren inzien hoe ze het best studeren en welke studiemethode het best bij hun past. Ik zou mijn passie voor lesgeven dus graag willen voortzetten. Ik werk graag individueel met leerlingen in plaats van in de grote klasgroep.

Maasmechelen
in de meertalige communicatie Frans - Spaans - Nederlands + lerarenopleiding
Master, KU Leuven Campus Antwerpen: meertalige communicatie

studiebegeleiding

Jana

Hechtel-Eksel

Bijles studiebegeleiding met Jana

Ik ben een leerkracht secundair onderwijs in opleiding. Ik geef in het secundair project algemene vakken en project kunstvakken. Ik studeer in maart af als leerkracht. Vorig jaar heb ik een jaar lang een jongere begeleid op studiegebied en ik vond dit super om te doen. Ik heb ook vorig jaar in Genk gewerkt voor het huis van Socrates, daar heb ik kansarme kinderen van de lagere school wekelijks begeleid.

Hechtel-Eksel

studiebegeleiding

Melanie

Bocholt

Master

KUL Leuven

Bijles studiebegeleiding met Melanie

Lesgeven is mijn passie. Na een eerste volledig schooljaar aan het digibord ben ik daar meer dan ooit van overtuigd. Tijdens mijn studententijd gaf ik al bijlessen aan medestudenten. Als vriendendienst las ik bachelorpapers en thesissen na en gaf ik tips hoe een blokperiode best aangepakt kon worden. Nu, als leerkracht, begeleid ik leerlingen niet enkel met mijn eigen vakken (Nederlands, geschiedenis en cultuurwetenschappen), maar begeleid ik hen ook met hun huiswerk, het maken van een project of een eindwerk.

Bocholt
Master, KUL Leuven

studiebegeleiding

Yentl

OPGLABBEEK

Bijles studiebegeleiding met Yentl

Ik behaalde in 2013 het diploma van leerkracht buitengewoon secundair onderwijs aan de Katholieke Hogeschool Limburg. Daarnaast heb ik ook een bachelor diploma orthopedagogie. Vorig schooljaren heb ik verschillende interims gedaan. Hierdoor heb ik 2 jaar ervaring opgedaan in het buitengewoon onderwijs. Het is nog steeds mijn grote droom om met kinderen te werken en hun iets bij te brengen.

OPGLABBEEK

studiebegeleiding

Stefanie

Bree

Master

Universiteit

Bijles studiebegeleiding met Stefanie

Mijn job als pediatrisch kinesitherapeut houdt in dat ik gepassioneerd ben om kinderen zo veel mogelijk te willen bijleren. Ook volg ik hierbij de Specifieke Lerarenopleiding aan de KUL.

Bree
Master, Universiteit