Bijles Latijn in Bree

Krijg vandaag nog bijles Latijn op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Latijn

Patricia

Peer

Bachelor

Economische Hogeschool Heverlee

Bijles Latijn met Patricia

Ik geef reeds 30 jaar les, ik ben lerares Latijn, Frans en geschiedenis. Daarnaast geef ik ook Nederlands aan anderstaligen. Ik ben heel punctueel en ik bereid mijn lessen steeds grondig voor. Ik ben erg gemotiveerd om anderen iets bij te leren.

9,6/10

Peer
Bachelor, Economische Hogeschool Heverlee

Latijn

Isabelle

Hasselt

Bachelor

KHL

Regentaat

Bijles Latijn met Isabelle

Ik geef heel graag bijles omdat er door de persoonlijke aanpak en de nauwe communicatie, grote veranderingen kunnen worden teweeggebracht.

Hasselt
Regentaat
Bachelor, KHL

Latijn

Bram

Heusden-Zolder

Master

Universiteit Hasselt

Industriële Ingenieurswetenschappen Energie

Bijles Latijn met Bram

Ik behaalde mijn bachelor elektromachina en daarna deed ik een schakeljaar master industriële ingenieurswetenschappen. Momenteel ben ik werkzaam als projectingenieur, waar mijn bedrijf me een opleiding geeft als projectleider. Ik wil graag bijles geven omdat ik anderen graag help en er voldoening uit haal om studenten te zien slagen!

Heusden-Zolder
Industriële Ingenieurswetenschappen Energie
Master, Universiteit Hasselt

Latijn

Thomas

Mol

Master

KU Leuven

Industrieel Ingenieur Biochemie (Biomedical Engineering)

Bijles Latijn met Thomas

Een leerkracht maakt het verschil. De keuzes die ik bewust wel en niet gemaakt heb in mijn persoonlijke opleidingscarrière zijn voor 80% gemotiveerd door de gedrevenheid en didactische kwaliteiten van de leerkrachten die ik gehad heb voor een bepaald vak. Een gevoel hebben dat je iets snapt, maakt dat je kan openstaan om het vak te appreciëren, de schoonheid en het nut ervan inzien maakt dat je er misschien wel van gaat houden, en dat opent studiemogelijkheden die de rest van je leven als student en werkende mens kunnen bepalen. Wie weet wacht immers bovenop de berg waarmee je worstelt om hem te beklimmen wel een hele nieuwe kijk op het hele avontuur. Zo was het ooit bij mij. De wetenschappen die ik in het middelbaar zo haatte, werden goede vrienden eens ik ze in zelfstudie herhaalde en motiveerden me om na mijn talenopleiding ook nog een opleiding als ingenieur te volgen. Het is mijn hoop dat ik anderen kan helpen alle kansen te ontsluiten die ze verdienen en zo zowel op korte termijn als lange termijn keuzes te kunnen maken die wérkelijk bij hen passen. Vanuit de positieve feedback die ik krijg als peer-assisted learning coach aan de KU Leuven en als persoonlijke bijlesleerkracht maak ik alleszins op dat ik hiertoe mijn steentje kan bijdragen.

9,5/10

Mol
Industrieel Ingenieur Biochemie (Biomedical Engineering)
Master, KU Leuven

Latijn

Lotte

Pelt

Master

Katholieke Universiteit Leuven

psychologie, theorie en onderzoek

Bijles Latijn met Lotte

Ik heb jarenlang huiswerkbegeleiding gegeven en werk als onderzoeksspecialiste in een bedrijf dat andere bedrijven helpt om uit te blinken. Om mijn vrije tijd nuttig te besteden, geef ik graag bijles over de vakken die ik zelf steeds ijverig en met veel plezier gestudeerd heb.

9,3/10

Pelt
psychologie, theorie en onderzoek
Master, Katholieke Universiteit Leuven

Latijn

Liselotte

Beringen

Professioneel / Volwassen

KU Leuven

SLO

Bijles Latijn met Liselotte

Liselotte is master taal- en letterkunde (Nederlands & Latijn) en heeft een lerarenopleiding gevolgd. Ze staat voor de klas én geeft individuele bijlessen.

Beringen
SLO
Professioneel / Volwassen, KU Leuven

Latijn

Lotte

Zonhoven

Master

KuLeuven

Taal- en Letterkunde

Bijles Latijn met Lotte

Ik hou ervan om leerlingen te helpen met het ontplooien van hun talenten. Ik hoop ook jou/ jouw kind te ondersteunen bij eventuele problemen/uitdagingen.

Zonhoven
Taal- en Letterkunde
Master, KuLeuven

Latijn

Isaura

Maaseik

Derde graad

Onze lieve vrouw lyceum Genk

Grieks-latijn

Bijles Latijn met Isaura

Ik ga graag met kinderen om en wil hen graag op een leuke manier iets bijleren.

Maaseik
Grieks-latijn
Derde graad, Onze lieve vrouw lyceum Genk

Latijn

Romina

Hasselt

Master

Katholieke Universiteit Leuven

in de Rechten + of Laws European Law School

Bijles Latijn met Romina

Gelet op mijn eigen academische studie-ervaringen, waarvan zes jaar universitaire studies, deel ik graag mijn kennis en leermethoden met andere studenten. Ik ben met glans geslaagd in mijn universitaire studies en behaalde nooit een onvoldoende. Aangezien leerlingen in het hoger onderwijs vaak moeite hebben met het vinden van de correcte en meest efficiënte manier om de omvangrijke studiematerialen door te nemen en gestructureerd te studeren, bied ik graag mijn bijstand aan. Verder ben ik erg sterk in mijn talen, daar ik tevens een volledig drietalig beroep uitoefen waarbij ik op dagelijkse basis zowel Nederlands, Frans als Engels dien te spreken en schrijven. Mijn verworven kennis betreffende Latijn tijdens de middelbare studies alsook inzake het Recht gedurende mijn universitaire studies kan ik verder ook nog aanbieden. Ik beschouw mezelf als een open en efficiënt persoon, die op begrijpelijke wijze kennis aan de man kan brengen.

Hasselt
in de Rechten + of Laws European Law School
Master, Katholieke Universiteit Leuven

Latijn

Amber

Houthalen-Helchteren

Bijles Latijn met Amber

Ik studeer momenteel Logopedische en Audiologische wetenschappen aan de KU Leuven. Ik geef graag bijles aan kinderen van het lager onderwijs zodat ik al wat ervaring kan opdoen. Ik krijg erg veel voldoening uit het helpen van kinderen. Ik ben erg geduldig, creatief en ben bereid om de nodige tijd te steken in het voorbereiden en geven van de lessen.

Houthalen-Helchteren

Studenten die we al konden helpen

 • Dhami Agha uit Peer

  Leerlinge 3e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Latijn, vnl. grammatica.

 • Aoassar uit Dilsen-Stokkem

  Leerlinge 6e middelbaar (Latijn-Moderne Talen) heeft begeleiding nodig bij Latijn.

 • Chahnaz uit Beringen

  Student 3de middelbaar zoekt hulp bij het vak Latijn. Hij kent de leerstof op zich, maar kan het niet reproduceren op toetsen. Het gaat vooral om de werkwoorden, woordenschat is op zich… Lees meer

 • Gözde uit Lanaken

  Student 1ste middelbaar (ASO) zoekt hulp bij het vak Latijn. Voor dit vak heeft ze telkens onvoldoendes. Ze leert de woorden wel en de gevraagde leerstof, maar tijdens toetsen lukt het … Lees meer

 • Ibrahim uit Hasselt

  Leerling 4e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Latijn.

 • Amandeep uit Hasselt

  Student uit het 3e middelbaar zoekt begeleiding bij Latijn.

 • Jasper uit Mol

  Leerlinge uit het 3de middelbaar Latijn-wiskunde heeft nood aan bijles Latijn: ze heeft wat problemen met het inzicht in teksten en grammatica. Ze werken met Pegasus in de klas.

 • Emily uit Diepenbeek

  Leerling 3e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Latijn, o.a. grammatica.

 • Vanuytven uit Mol

  Leerlinge in het 3e middelbaar wenst ondersteuning bij Latijn na ziekte. Ze kon 3 maanden lang niet naar school en heeft alles zelf moeten studeren, waardoor ze bij kerst 42% haalde. Ze… Lees meer

 • Karolien uit Hasselt

  Student die naar tweede middelbaar Latijn gaat, zoekt begeleiding bij Latijn. Vooral bij teksten. Hij is geslaagd voor het vak, maar zou ter voorbereiding naar volgend jaar toch wat ext… Lees meer

 • Dennis uit Hasselt

  Leerlinge 1e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Latijn, o.a. naamvallen.

 • Juliette uit Hasselt

  Leerlinge 2e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Latijn (handboek Pegasus Novus). Ze heeft moeite met de grammatica en ziet de structuur van de zin minder goed. Bij een herhalingstoe… Lees meer

 • Gwendy uit Hasselt

  Leerlinge 1e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Latijn. Ze kent de woordjes, maar heeft moeite met de naamvallen.

 • Tom uit Hasselt

  Een leerling uit het 1ste middelbaar heeft ondersteuning nodig voor Latijn. Ze heeft de capaciteiten, maar heeft enkele slechte resultaten gehaald de voorbije maanden waardoor ze gedemo… Lees meer

 • Fabienne uit Balen

  Fabienne zit in het eerste middelbaar Latijn en zoekt wekelijks ondersteuning om de geziene leerstof te herhalen. Ook algemene studiebegeleiding is welkom.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.