Bijles Chemie in Dessel

Krijg vandaag nog bijles chemie op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Studenten die we al konden helpen

 • Anne-Marie uit Echten

  Leerling zit in het eerste jaar hbo Dier en Veehouderij en zoekt online begeleiding voor Scheikunde. Hij gebruikt de cursus H2O.

 • Margaux uit Everdingen

  Studente uit Everdingen zit in HAVO 5 en heeft hulp nodig bij het studeren voor haar eindexamen scheikunde en wiskunde A.

 • Kevin uit Engelskirchen

  Kevin volgt de opleiding Dierengeneeskunde (UGent). Ze heeft nood aan begeleiding bij organische chemie. Onderwerpen: bouw en eigenschappen moleculen, chemische reactiviteit/stabilitei… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

BijlesHuis bestaat uit een enthousiast team met onder meer een groep didactisch onderlegde accountmanagers. Zij kennen ons netwerk van bijlesdocenten vanbinnen en vanbuiten, en selecteren voor jou dan ook de beste bijlesdocent in de buurt van Dessel. Jouw persoonlijke accountmanager vormt je aanspreekpunt binnen BijlesHuis, en je kan erbij terecht voor elke vraag rond je bijles chemie. De persoonlijke info over BijlesHuis vind je uitgebreid op deze pagina.
Als jullie dat wensen, is de bijles chemie aan huis. Vaak verkiezen leerlingen thuis omdat ze zich daar het comfortabelst voelen. Maar indien bijles aan huis geen optie is, zoeken we een andere locatie in Dessel. Bijvoorbeeld bij de bijlesdocent thuis, op school, of in een bibliotheek. Online is uiteraard ook een optie. Jij kiest!
Indien je merkt na de eerste (of tweede, derde,...) bijles chemie dat er geen klik is met je bijlesdocent, gaan wij meteen op zoek naar iemand uit regio Dessel waarmee het wél klikt. Dat heet onze 'fit-garantie'. Je hangt uiteraard nooit vast aan bijlessen en kan op eender welk moment de begeleiding stopzetten of om een andere docent vragen.

Top bijlesaanvragen

bijles Chemie geven in Dessel, bijles dyslexie, bijles krijgen, bijles Chemie in Dessel, bijles thuis krijgen, bijles Chemie tarief, bijles in het Engels, bijles Chemie, Chemie leren