Bijles Thesis‑scriptiebegeleiding in Fourons

Krijg vandaag nog bijles thesis-scriptiebegeleiding op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

thesis-scriptiebegeleiding

Ilse

Zutendaal

Master

KULeuven

pedagogische wetenschappen

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Ilse

Hallo! Ik ben een orthopedagoge van opleiding, momenteel werkzaam als begeleidster in de kinder-en jongerenpsychiatrie. Ik help graag jongeren om ook op school de juiste weg te vinden.

8/10

Zutendaal
pedagogische wetenschappen
Master, KULeuven

thesis-scriptiebegeleiding

Natacha

Riemst

Bachelor

Provinciale Hogeschool Limburg

Leerkracht Handel-Burotica en Informatica

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Natacha

Het overbrengen van de nodige competenties ervaar ik niet als een opgave, maar als een investering in de toekomst van mijn studenten. De evolutie in de ontwikkeling van de leerlingen is voor mij de drijfveer om elke les opnieuw, op een motiverende en creatieve manier, het beste van mezelf te geven.

Riemst
Leerkracht Handel-Burotica en Informatica
Bachelor, Provinciale Hogeschool Limburg

thesis-scriptiebegeleiding

Lore

Riemst

Master

KU Leuven

Pedagogische Wetenschappen, afstudeerrichting onderwijs- en opleidingskunde.

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Lore

Ik geef graag bijles, omdat je de kans krijgt om leerlingen in hun kracht te zetten. Ik heb reeds de kracht van bijles mogen ervaren, waarbij de leerling zowel op inhoudelijk vlak als persoonlijk vlak gegroeid is.

8,5/10

Riemst
Pedagogische Wetenschappen, afstudeerrichting onderwijs- en opleidingskunde.
Master, KU Leuven

thesis-scriptiebegeleiding

Charlotte

Diepenbeek

Master

Universiteit Hasselt

in biomedische wetenschappen, afstudeerrichting klinische moleculaire wetenschappen

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Charlotte

Als doctoraatsstudente in Biologie ben ik vaak bezig met begeleiden van studenten tijdens hun thesis. De domeinen waarin ik les kan geven zijn biomedische vakken alsook biologie, wat in mijn job ook tot het takenpakket hoort.

Diepenbeek
in biomedische wetenschappen, afstudeerrichting klinische moleculaire wetenschappen
Master, Universiteit Hasselt

thesis-scriptiebegeleiding

Jorik

Tongeren

Master

Vrije Universiteit Brussel

Taal- en letterkunde

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Jorik

Ik ben zwaar gebeten door de lesgeversmicrobe. Al tijdens mijn studie Taal- en Letterkunde was het mijn wens om na mijn studie les te geven. Maar toen kwam er ineens de mogelijkheid om aan een PhD-project te werken voor vier jaar. Ik heb mijn droom om les te geven dus nog even moeten opbergen, maar aan het einde van mijn loopbaan als PhD-student (als het goed zit zal dat over een tweetal jaar zijn), is het alsnog mijn wens om aan de slag te gaan in het onderwijs, maar dan met wat extra bagage die ik heb opgepikt als onderzoeker. Om alvast wat extra ervaring op te doen, gebruik ik heel graag mijn kennis van het Nederlands en het Duits om bijles te geven. In 2015 gaf ik al eens een academiejaar lang bijles Duits aan kansarme Brusselse jongeren. Dat was een fantastische ervaring, die ik helaas heb moeten stopzetten toen ik aan mijn master begon (wegens tijdgebrek omwille van het feit dat ik een thesis moest schrijven). De dankbaarheid die je als bijlesgever krijgt van de leerlingen, is voor mij het mooiste wat er is.

Tongeren
Taal- en letterkunde
Master, Vrije Universiteit Brussel

thesis-scriptiebegeleiding

Jan

Tongeren

Master

Katholieke Universiteit Leuven

in de Rechten

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Jan

Ik werk reeds enkele jaren als advocaat en zou graag de ervaring die ik heb opgedaan in mijn studies en praktijk willen delen met andere mensen. Ik houd er namelijk van om op een geduldige en gestructureerde wijze andere gemotiveerde mensen iets bij te brengen.

Tongeren
in de Rechten
Master, Katholieke Universiteit Leuven

thesis-scriptiebegeleiding

Valerie

Lanaken

Master

KU Leuven Campus Antwerpen: meertalige communicatie

in de meertalige communicatie Frans - Spaans - Nederlands + lerarenopleiding

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Valerie

Ik geef reeds twee schooljaren les op het SIBBO in Tongeren. Ik merk dat veel leerlingen niet de juiste studiemethode hanteren. Ik geef op school 's middags bijlessen, om dan met leerlingen hun studiemethode te bekijken, omdat het aantal lesuren dat niet toelaat in de klas. Ik haal er dan ook voldoening uit als leerlingen dan zelf leren inzien hoe ze het best studeren en welke studiemethode het best bij hun past. Ik zou mijn passie voor lesgeven dus graag willen voortzetten. Ik werk graag individueel met leerlingen in plaats van in de grote klasgroep.

Lanaken
in de meertalige communicatie Frans - Spaans - Nederlands + lerarenopleiding
Master, KU Leuven Campus Antwerpen: meertalige communicatie

thesis-scriptiebegeleiding

Frederick

Maastricht

PhD

Universiteit Maastricht

Neuropyschology and Psychopharmacology

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Frederick

Maastricht
Neuropyschology and Psychopharmacology
PhD, Universiteit Maastricht

thesis-scriptiebegeleiding

Nathalie

Lanaken

Master

KULeuven

Bedrijfscommunicatie

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Nathalie

Ik geef graag bijles om mijn talenkennis verder te blijven benutten en over te brengen aan studenten. Daarnaast helpt de ervaring als bijlesgever mij in mijn volgende stap als jobcoach. Het doet mij veel plezier om te zien dat studenten toch kunnen slagen voor hun (soms niet zo geliefde) taalvak.

Lanaken
Bedrijfscommunicatie
Master, KULeuven

thesis-scriptiebegeleiding

Elke

Riemst

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Elke

Na mijn masteropleiding Biomedische Wetenschappen aan de UHasselt, heb ik 4 jaar gewerkt aan de Universiteit Maastricht als doctoraatsstudent. In mijn functie aan de afdeling Neuroscience & Kindergeneeskunde aan Maastricht University was ik betrokken als tutor bij het curriculum Biomedische Wetenschappen en heb ik meerdere studenten begeleid tijdens hun afstudeerstage. Hierdoor heb ik de nodige inzichten verworven in de dagdagelijkse problemen die docenten en studenten ervaren. Na het behalen van mijn doctoraat aan Maastricht University ben ik bewust op zoek gegaan naar een ondersteunende functie in de onderwijs- en onderzoekswereld omdat mijn persoonlijke competenties in hulpvaardigheid, planning, organisatie, analytisch denken en dienstverlenend werken daar het best tot uiting komen. Nadien ben ik doorgestroomd naar een educatieve functie aan de dienst monitoraat aan de faculteit Wetenschappen en Geneeskunde van de KU Leuven. In deze functie gaf ik vakinhoudelijke ondersteuning aan 1ste Bachelor studenten van de faculteit Geneeskunde. Ook werkte ik mee aan de nieuwe invoering van een ijkingstoets voor toekomstige Biomedische Wetenschappen-studenten en online tools voor de voorbereiding op het ingangsexamen voor toekomstige Geneeskunde-studenten. Verder heb ik een zeer goede beheersing van de Engelse taal, standaard ICT-programma's en ben ik zeer sterk in zelfstandig handelen en organiseren. Mijn interesseveld is over het verloop van mijn carrière zeer sterk richting onderwijs gegroeid en ben daarom zeer gemotiveerd om persoonlijke ondersteuning te voorzien op maat.

Riemst

Studenten die we al konden helpen

  • Natasha uit Mechelen

    Studente heeft begeleiding nodig bij de masterproef, van de opleiding Economie. Ze beschikt reeds over een masterdiploma Handelswetenschappen. Ze heeft moeite met de kwantitatieve analy… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

BijlesHuis biedt enkel individuele bijles aan, zodat je kind samen met de docent uit Fourons op zijn of haar persoonlijke leerdoelen kan focussen. Dankzij een 1-op-1 aanpak kan je al je vragen kwijt aan je docent thesis-scriptiebegeleiding en werk je aan jouw knelpunten. Indien je graag bijles volgt met een klasgenootje, kunnen jullie natuurlijk samen een aanvraag indienen.
Voor iedereen! BijlesHuis heeft een uitgebreid netwerk van bijlesdocenten waardoor we zowel aan jonge kinderen, leerlingen, studenten en volwassenen bijles thesis-scriptiebegeleiding kunnen aanbieden in Fourons. Voor elk vak, op elk niveau. Laat ons je noden weten en wij helpen jou verder!
Al onze bijlesgevers, dus ook die in Fourons, worden zorgvuldig gescreend voor ze bijles thesis-scriptiebegeleiding kunnen geven. We houden een persoonlijk intakegesprek met hen, waarin we peilen naar hun didactische ervaring, aanpak, vakkennis thesis-scriptiebegeleiding,... We vragen een kopie van het diploma (of meest recente puntenlijst, indien de docent nog aan de universiteit studeert) en een uittreksel uit het strafregister, model 596.2. Op die manier zijn we zeker dat we enkel de beste docenten thesis-scriptiebegeleiding aanbieden!

Top bijlesaanvragen

Thesis-scriptiebegeleiding bijles aan huis in Fourons, bijlesdocent Thesis-scriptiebegeleiding in Fourons, Thesis-scriptiebegeleiding leren, bijles secundair onderwijs, privéles Thesis-scriptiebegeleiding, extra bijles, hulp in Thesis-scriptiebegeleiding regio Fourons, privé cursus, examen bijles