Bijles Toelatingsproef‑geneeskunde in Kortessem

Krijg vandaag nog bijles toelatingsproef-geneeskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

toelatingsproef-geneeskunde

Lotte

Alken

Professioneel / Volwassen

Thomas More

Postgraduaat Psychodiagnostiek

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Lotte

Ik heb jarenlang huiswerkbegeleiding gegeven en werk als onderzoeksspecialiste in een bedrijf dat andere bedrijven helpt om uit te blinken. Om mijn vrije tijd nuttig te besteden, geef ik graag bijles over de vakken die ik zelf steeds ijverig en met veel plezier gestudeerd heb.

9,3/10

Alken
Postgraduaat Psychodiagnostiek
Professioneel / Volwassen, Thomas More

toelatingsproef-geneeskunde

Sophie

Hasselt

Bachelor

KULEUVEN CAMPUS BRUSSEL

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Sophie

Ik volg de opleiding Toegepaste Taalkunde, talencombinatie Frans-Russisch en volgde mijn Erasmus in Frankrijk. Ik denk dat ik nu genoeg kennis heb verworven op het gebied van de Franse en de Nederlandse taal om mensen hiermee te helpen.

Hasselt
Bachelor, KULEUVEN CAMPUS BRUSSEL

toelatingsproef-geneeskunde

Marlies

Hasselt

Master

KU Leuven Campus Antwerpen

Vertalen

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Marlies

Talen zijn een passie voor mij; het is dan ook ideaal om die passie uit mijn opleidingen (Master vertalen en Lerarenopleiding) en job (Language technology consultant) te kunnen combineren met een bijbaantje. Ondertussen heb ik al heel wat bijles achter die kiezen en ik blijf er energie uithalen! :-)

Hasselt
Vertalen
Master, KU Leuven Campus Antwerpen

toelatingsproef-geneeskunde

Dymfna

Hasselt

Master

KU Leuven

Rechten

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Dymfna

Ik heb zelf met veel plezier mijn studententijd doorlopen. Met een goede studiemethode had ik een goede balans tussen ontspanning en studeren. Deze balans wil ik ook andere studenten bijbrengen om ook hen een aangename studententijd te laten beleven.

Hasselt
Rechten
Master, KU Leuven

toelatingsproef-geneeskunde

Stephanie

Kortessem

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Stephanie

Dit academiejaar studeer ik af als schoolpsychologe aan de KU Leuven. Nadien zal ik nog een jaar verder studeren om leerkracht te worden. Het geven van bijles is ideaal om meer ervaring op te doen.

Kortessem

toelatingsproef-geneeskunde

Tom

Hasselt

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Tom

Met mijn bachelordiploma leraar secundair onderwijs op zak, wil ik graag jongeren bijstaan in hun studies. Tijdens mijn opleiding heb ik al positieve ervaringen opgedaan in het project 'Leren Thuis Leren'. Ook hier stond ik in voor de studiebegeleiding van jongeren.

Hasselt

toelatingsproef-geneeskunde

Sarah

Diepenbeek

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Sarah

Ik wil jonge kinderen graag ondersteunen bij hun huiswerk. Ik weet uit ervaring dat een klein duwtje in de rug vaak genoeg is. Het graag maken van het huiswerk wordt ook een beetje gestimuleerd met een begeleider die enthousiast kan zijn en begrip toont.

Diepenbeek

toelatingsproef-geneeskunde

Lisa

Hasselt

Derde graad

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Lisa

Ik heb al bijles gegeven aan een leerling uit het lager onderwijs. Dit was enorm fijn om te doen, aangezien je er veel respect voor terug krijgt. Ook studeer ik om leerkracht Nederlands en Engels te worden in het secundair onderwijs. Lesgeven spreekt me dus enorm aan!

Hasselt
Derde graad,

toelatingsproef-geneeskunde

Naomi

Hasselt

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Naomi

Ik wil iets overbrengen aan de kinderen. Ik wil hun leren dat studeren niet saai is. Elk kind heeft een andere methode nodig om te leren leren. Goede resultaten, lachende kinderen, gelukkige ouders, daar doe ik het voor! :-)

Hasselt

toelatingsproef-geneeskunde

Evy

Hasselt

Bachelor

Khlim Diepenbeek

Innovatief Marketing Management

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Evy

Ik sta klaar om leerlingen met moeilijkheden te helpen, om achterstanden in te halen, om leerlingen weer te motiveren voor een bepaald vak of school in het algemeen, en om leerlingen alle ontwikkelingskansen te geven die ze verdienen.

Hasselt
Innovatief Marketing Management
Bachelor, Khlim Diepenbeek

Veelgestelde vragen

Je kiest helemaal zelf op welke dagen en tijdstippen je bijles toelatingsproef-geneeskunde in Kortessem doorgaat. 's Avonds tijdens de werkweek, in het weekend, in vakantieperiodes,... Wij zoeken een docent in de buurt van Kortessem wiens schema bij dat van jou past.
De meeste medewerkers bij BijlesHuis zijn accountmanagers, en eentje daarvan zal jouw bijles toelatingsproef-geneeskunde tiptop in orde brengen. Hij of zij belt je op en selecteert een gepaste docent uit regio Kortessem. Je kan uitgebreid kennismaken met het volledige team van BijlesHuis op deze pagina.
Een persoonlijke klik met je docent is minstens even belangrijk als zijn/haar ervaring en expertise. Zeker omdat het een 1-op-1-begeleiding betreft. Indien het niet klikt, breng je BijlesHuis op de hoogte en wij zoeken meteen naar een oplossing (een andere docent toelatingsproef-geneeskunde in de buurt van Kortessem) tot jij tevreden bent. Beloofd.

Top bijlesaanvragen

bijles dyslexie, extra bijles, bijles Toelatingsproef-geneeskunde middelbaar, bijles Toelatingsproef-geneeskunde, bijles Toelatingsproef-geneeskunde tarief, inzicht bijles, bijles nodig, bijles Toelatingsproef-geneeskunde in Kortessem, Toelatingsproef-geneeskunde bijles in Kortessem