Bijles in Lanaken

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Brecht

Lanaken

Derde graad

Campus de Helix

Wetenschappen-wiskunde (8)

Bijles met Brecht

Ik ben een sociaal geëngageerd persoon, die al ruim 14 jaar lid is van een jeugdbeweging. Ook heb ik gewerkt als coördinator bij de jeugdwerking Speelpleinwerking. Daarnaast ben ik, nadat ik zelf op culturele uitwisseling naar Ecuador ben geweest, vrijwilliger geworden bij AFS om zo jongeren te begeleiden voor een mogelijke uitwisseling. Ik heb al zolang ik mij kan herinneren een intrinsieke motivatie om dingen te bij te leren. Dit resulteerde dan ook in een heel brede waaier van interesses, waarvan ik dan uiteindelijk Fysica heb gekozen om in verder te studeren. Om deze redenen geef ik ook graag bijles.

Lanaken
Wetenschappen-wiskunde (8)
Derde graad, Campus de Helix

Bram

Maastricht

Master

Universiteit Hasselt

Industriële Ingenieurswetenschappen Energie-Elektrotechniek

Bijles met Bram

Mijn naam is Bram en ik studeer voor Industrieel Ingenieur binnen de Energie aan de Universiteit van Hasselt. Ik geef bijles bij verschillende vakken op alle niveaus (beginnend van secundair onderwijs, bachelor tot master…). Vooral gespecialiseerd in elektriciteit, daarnaast ook mechanica, fysica, elektronica, wiskunde en wetenschappen (+ bepaalde basis programmeervakken). Bij vragen, neem contact op! Hoe best studeren? Faalangst of onzekerheid? Een complete begeleiding verzekerd!

Maastricht
Industriële Ingenieurswetenschappen Energie-Elektrotechniek
Master, Universiteit Hasselt

Eline

Zutendaal

Master

KULeuven

Handelsingenieur

Bijles met Eline

Ik heb altijd al graag studenten geholpen met het begrijpen van hun vakken. Meerdere keren heb ik vriendinnen en mijn familie uitleg gegeven en ik haalde er veel voldoening uit om hun te zien slagen op hun testen. Daarom weet ik dat bijles geven iets voor mij is. Ik werk ook graag met kinderen/jongeren..

Zutendaal
Handelsingenieur
Master, KULeuven

Wouter

Bilzen

Bachelor

UHasselt

Wiskunde

Bijles met Wouter

Ik wil graag zelf leerkracht wiskunde worden in het middelbaar later, daarom zou ik nu al eens willen zien hoe het "lesgeven" me afgaat en of ik het goed kan uitleggen. Ik heb al vele vrienden uit mijn school met succes kunnen helpen.

Bilzen
Wiskunde
Bachelor, UHasselt

Evy

Bilzen

Professioneel / Volwassen

CVO De Oranjerie

Specifieke Lerarenopleiding

Bijles met Evy

Ik geef enorm graag les. Studenten begeleiden en enthousiast maken voor hun toekomst, is een erg boeiend aspect aan mijn job. Ik help hen graag groeien doorheen hun traject. Vaak word ik spontaan aangesproken door studenten met vragen over de leerstof, de studiemethode, werken met het wetboek, etc..

Bilzen
Specifieke Lerarenopleiding
Professioneel / Volwassen, CVO De Oranjerie

Chiara

MAASMECHELEN

Master

KUL Leuven

Bijles met Chiara

Ik ben altijd iemand geweest die graag tijd voor anderen maakt om hen te begeleiden in het studeren en om hen te helpen inzicht te verwerven in het taalsysteem of vlotter te zijn in een taal. Daarnaast ben ik ook iemand die graag ordelijk werkt, veel samenvattingen/mindmaps/flashcards/enz. maakt... Die houding in combinatie met de kennis die ik verworven heb in mijn opleiding over studiebegeleiding, maakt dat ik bijles geven echt zie zitten.

MAASMECHELEN
Master, KUL Leuven

Valerie

Lanaken

Master

KU Leuven Campus Antwerpen: meertalige communicatie

in de meertalige communicatie Frans - Spaans - Nederlands + lerarenopleiding

Bijles met Valerie

Ik geef reeds twee schooljaren les op het SIBBO in Tongeren. Ik merk dat veel leerlingen niet de juiste studiemethode hanteren. Ik geef op school 's middags bijlessen, om dan met leerlingen hun studiemethode te bekijken, omdat het aantal lesuren dat niet toelaat in de klas. Ik haal er dan ook voldoening uit als leerlingen dan zelf leren inzien hoe ze het best studeren en welke studiemethode het best bij hun past. Ik zou mijn passie voor lesgeven dus graag willen voortzetten. Ik werk graag individueel met leerlingen in plaats van in de grote klasgroep.

Lanaken
in de meertalige communicatie Frans - Spaans - Nederlands + lerarenopleiding
Master, KU Leuven Campus Antwerpen: meertalige communicatie

James

Maastricht

Bachelor

Hogeschool Zuyd Maastricht

Oriëntaalse Talen en Communicatie

Bijles met James

Ik ben goed in talen leren, en studeer zelf Oriëntaalse talen en communicatie. Ik ben dus dagelijks bezig met taal.

Maastricht
Oriëntaalse Talen en Communicatie
Bachelor, Hogeschool Zuyd Maastricht

Michael

Lanaken

Bijles met Michael

Ik geef graag bijles, omdat ik kinderen wil helpen met het begrijpen van de leerstof. Voor een kind is het vaak niet gemakkelijk om de leerstof vanaf de eerste keer dat hij wordt uitgelegd in de les te begrijpen. Kinderen hebben vaak een tweede keer uitleg nodig en krijgen die niet in de klas. Bijles geven is ook iets waar ik veel voldoening van terugkrijg. Het moment wanneer je ziet dat je leerlingen de leerstof begrijpen nadat jij hem hebt uitgelegd, vind ik een superleuk gevoel. Afgelopen schooljaar heb ik ook al bijles gegeven op een school in Antwerpen via Diversiteit Antwerpen. Ik heb ook een kot in het centrum van Antwerpen, daar kan ik bijles geven, maar ik kan me ook verplaatsen met het openbaar vervoer.

Lanaken

Veronique

Lanaken

Bachelor

PXL

Sociaal Werk

Bijles met Veronique

Ik wil graag bijles geven omdat ik graag aan de slag ga met studenten en jongeren. Ik wil een constructieve bijdrage leveren in hun begeleiding zodat zij voor zichzelf een extra kans kunnen creëren om te slagen in hun studietraject. Ik ben docente in het volwassenenonderwijs waardoor ik kan ervaren hoe belangrijk het is om op bepaalde momenten of bepaalde vakken wat extra begeleiding te krijgen. Alvast bedankt. Vriendelijke groeten, Veronique

Lanaken
Sociaal Werk
Bachelor, PXL

Studenten die we al konden helpen

 • Hannah uit Lanaken

  Leerlinge 4e leerjaar heeft wekelijkse begeleiding nodig bij rekenen.

 • Cosette uit Lanaken

  Leerling (11 jaar) heeft begeleiding nodig bij Frans.

 • Margaux uit Lanaken

  Een leerling uit 3 havo heeft bijles wiskunde nodig in de buurt van Maastricht.

 • Kaoutar uit Lanaken

  Een leerling wil bijles wiskunde. Hij wil vooral begeleiding bij het programma Geogebra.

 • Olivia uit Lanaken

  Olivia (6 jaar) zit in groep 3 op de basisschool in Nederland en zou graag Engels leren. Ze wil vooral gesprekken in het Engels kunnen voeren.

 • Marianne uit Lanaken

  Leerling heeft begeleiding nodig bij het examen Frans voor de 3e graad Economie - Moderne talen van de Examencommissie.

 • Ivan uit Lanaken

  Leerling heeft begeleiding nodig bij het examen Duits voor de 3e graad Economie - Moderne talen van de Examencommissie.

 • Joyce uit Lanaken

  Leerling heeft studiebegeleiding nodig in het kader van de examens voor de 3e graad Economie - Moderne talen van de Examencommissie, het gaat voornamelijk om het plannen.

 • Vanessa uit Lanaken

  Leerling 5e middelbaar Kunstonderwijs (gaat naar school in Genk) heeft begeleiding nodig bij wiskunde.

 • Shana uit Lanaken

  Een studente uit de master Verpleeg- en Vroedkunde zoekt hulp bij haar masterproef. Ze heeft hulp nodig bij de statistische analyses, het interpreteren van de data en het nalezen van de… Lees meer

 • Victor uit Lanaken

  Leerlinge 5e middelbaar (Economie) heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. bij COD/COI.

 • Soumia uit Lanaken

  Student 3e graad (Handel) heeft begeleiding nodig bij de examens voor Frans van de Examencommissie. De examens staan gepland op 14 oktober (schriftelijk) en 4 november (mondeling).

 • Carolien uit Lanaken

  Een leerling uit het 4e middelbaar in de richting Latijn heeft op wekelijkse basis ondersteuning nodig voor wiskunde en fysica. Ze heeft moeilijkheden met alle hoofdstukken. De lessen k… Lees meer

 • Noa uit Lanaken

  2 leerlingen (jongen 2e middelbaar ASO met ASS en meisje 4e middelbaar ASO) hebben individuele begeleiding nodig bij wiskunde. Ze zijn afkomstig van Nederland en het niveau van wiskunde… Lees meer

 • Patrick uit Lanaken

  2 leerlingen (jongen 2e middelbaar ASO met ASS, meisje 4e middelbaar ASO) hebben individuele begeleiding nodig bij Frans. Ze zijn afkomstig van Nederland en hebben in de lagere school g… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.