Bijles Chemie in Lanaken

Krijg vandaag nog bijles chemie op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

chemie

Enzo

Riemst

Master

KU Leuven

Ingenieurswetenschappen - werktuigkunde

Bijles chemie met Enzo

Bijles geven vond ik na technisch tekenaar de fijnste studentenjob. Van technisch tekenaar ben ik doorgegroeid naar cad designer en stabiliteitsingenieur. Het fijne aan (bij)les geven is het menselijk contact en de uitdaging om de leerlingen te stimuleren en kennis over te brengen. Mijn ervaring als tutor tussen 2014 en 2017 was erg positief en na een paar jaar wil ik terug aan de slag als tutor.

9/10

Riemst
Ingenieurswetenschappen - werktuigkunde
Master, KU Leuven

chemie

Jolien

Lanaken

Master

Katholieke Universiteit Leuven

Handelsingenieur

Bijles chemie met Jolien

Hallo, ik ben Jolien! Ik heb in het middelbaar wiskunde-wetenschappen gestudeerd en daarna een master Handelsingenieur gedaan. Aangezien ik het studeren wel een beetje mis, vind ik het leuk om bijles te geven en op die manier anderen erbij te kunnen helpen. Verder ben ik ook leiding bij de Chiro, en ben dus zeker graag met kinderen en jongeren bezig.

10/10

Lanaken
Handelsingenieur
Master, Katholieke Universiteit Leuven

chemie

Furgan

Genk

Master

KUL Leuven

in de geneeskunde

Bijles chemie met Furgan

Zelf ben ik student geneeskunde. Bijles voor de wetenschappelijke vakken is geen enkel probleem. Bovendien begeleid ik studenten aan de universiteit die moeilijkheden hebben met wetenschappelijke vakken van de opleiding biomedische wetenschappen. Ook ben ik zeer goed in Frans en help graag studenten die er moeilijkheden mee hebben.

9/10

Genk
in de geneeskunde
Master, KUL Leuven

chemie

Charlotte

Diepenbeek

Master

Universiteit Hasselt

in biomedische wetenschappen, afstudeerrichting klinische moleculaire wetenschappen

Bijles chemie met Charlotte

Als doctoraatsstudente in Biologie ben ik vaak bezig met begeleiden van studenten tijdens hun thesis. De domeinen waarin ik les kan geven zijn biomedische vakken alsook biologie, wat in mijn job ook tot het takenpakket hoort.

Diepenbeek
in biomedische wetenschappen, afstudeerrichting klinische moleculaire wetenschappen
Master, Universiteit Hasselt

chemie

Nathalie

Hoeselt

Bachelor

Katholieke Hogeschool Limburg

Lerarenopleiding secundair onderwijs groep 1 optie wiskunde, fysica en technische technologische opvoeding

Bijles chemie met Nathalie

Ik vind het fijn om leerlingen te begeleiden in hun leerproces. Het geeft me enorm veel voldoening om te zien hoe leerlingen doorheen het schooljaar groeien in hun persoonlijke ontwikkeling en zet me hier dan ook voor de volle 100% voor in.

Hoeselt
Lerarenopleiding secundair onderwijs groep 1 optie wiskunde, fysica en technische technologische opvoeding
Bachelor, Katholieke Hogeschool Limburg

chemie

Brecht

Lanaken

Derde graad

Campus de Helix

Wetenschappen-wiskunde (8)

Bijles chemie met Brecht

Ik ben een sociaal geëngageerd persoon, die al ruim 14 jaar lid is van een jeugdbeweging. Ook heb ik gewerkt als coördinator bij de jeugdwerking Speelpleinwerking. Daarnaast ben ik, nadat ik zelf op culturele uitwisseling naar Ecuador ben geweest, vrijwilliger geworden bij AFS om zo jongeren te begeleiden voor een mogelijke uitwisseling. Ik heb al zolang ik mij kan herinneren een intrinsieke motivatie om dingen te bij te leren. Dit resulteerde dan ook in een heel brede waaier van interesses, waarvan ik dan uiteindelijk Fysica heb gekozen om in verder te studeren. Om deze redenen geef ik ook graag bijles.

Lanaken
Wetenschappen-wiskunde (8)
Derde graad, Campus de Helix

chemie

Arne

Bilzen

Bachelor

Professionele Chemie

bijles mogelijk voor vakken in wetenschappelijke richtingen

Bijles chemie met Arne

Tijdens mijn job kom ik in contact met chemie, statistiek en andere wetenschappen. Van deze onderwerpen geef ik korte opleidingen en zou dit ook buiten mijn werk willen toepassen.

Bilzen
bijles mogelijk voor vakken in wetenschappelijke richtingen
Bachelor, Professionele Chemie

chemie

Sofie

Alken

Master

KUL

bioscience engineer - management (Vlerick)

Bijles chemie met Sofie

Dankzij mijn ruime wetenschappelijke achtergrond, ben ik in staat alle wetenschappen in bijles te geven. Het lijkt me een leuke en leerzame manier om andere studenten te helpen. Gedurende de weekdagen ben ik beschikbaar in regio Leuven, tijdens het weekend in regio Alken.

7/10

Alken
bioscience engineer - management (Vlerick)
Master, KUL

chemie

Bart

Bilzen

Bachelor

KHLim Diepenbeek

Lerarenopleiding: Project Algemene Vakken, Biologie en Fysica met uitdieping Chemie.

Bijles chemie met Bart

Ik wil graag mijzelf en de leerlingen verbeteren op het gebied van wetenschappen. Ik geef niet droog les maar probeer alles aan het dagelijkse leven te koppelen.

Bilzen
Lerarenopleiding: Project Algemene Vakken, Biologie en Fysica met uitdieping Chemie.
Bachelor, KHLim Diepenbeek

chemie

Elke

Riemst

Bijles chemie met Elke

Na mijn masteropleiding Biomedische Wetenschappen aan de UHasselt, heb ik 4 jaar gewerkt aan de Universiteit Maastricht als doctoraatsstudent. In mijn functie aan de afdeling Neuroscience & Kindergeneeskunde aan Maastricht University was ik betrokken als tutor bij het curriculum Biomedische Wetenschappen en heb ik meerdere studenten begeleid tijdens hun afstudeerstage. Hierdoor heb ik de nodige inzichten verworven in de dagdagelijkse problemen die docenten en studenten ervaren. Na het behalen van mijn doctoraat aan Maastricht University ben ik bewust op zoek gegaan naar een ondersteunende functie in de onderwijs- en onderzoekswereld omdat mijn persoonlijke competenties in hulpvaardigheid, planning, organisatie, analytisch denken en dienstverlenend werken daar het best tot uiting komen. Nadien ben ik doorgestroomd naar een educatieve functie aan de dienst monitoraat aan de faculteit Wetenschappen en Geneeskunde van de KU Leuven. In deze functie gaf ik vakinhoudelijke ondersteuning aan 1ste Bachelor studenten van de faculteit Geneeskunde. Ook werkte ik mee aan de nieuwe invoering van een ijkingstoets voor toekomstige Biomedische Wetenschappen-studenten en online tools voor de voorbereiding op het ingangsexamen voor toekomstige Geneeskunde-studenten. Verder heb ik een zeer goede beheersing van de Engelse taal, standaard ICT-programma's en ben ik zeer sterk in zelfstandig handelen en organiseren. Mijn interesseveld is over het verloop van mijn carrière zeer sterk richting onderwijs gegroeid en ben daarom zeer gemotiveerd om persoonlijke ondersteuning te voorzien op maat.

Riemst

Studenten die we al konden helpen

 • Lauren uit Maasmechelen

  Student in de 2e bachelor Industriële Wetenschappen (afstudeerrichting Bouwkunde) wenst begeleiding bij organische chemie en procestechnologie. In de eerste zit behaalde hij 4/20 op het… Lees meer

 • Toon uit Riemst

  Toon zit in het 5de jaar middelbaar Techniek-Wetenschappen. Hij wil graag hulp bij het slagen voor zijn toetsen chemie.

 • Ann uit Diepenbeek

  Leerling uit het 6e middelbaar ASO zoekt hulp bij chemie. Het gaat o.a. om reactietypes in de koolstofchemie & redoxreacties.

 • Nele uit Hasselt

  Student eerste bachelor Biomedische Wetenschappen zoekt begeleiding bij chemie. 'Algemene en Biologische scheikunde". Ze doet het in februari voor de derde keer opnieuw.

 • Fee uit Hasselt

  Student 3de graad Examencommissie Humane Wetenschappen wenst begeleiding bij het vak Natuurwetenschappen. Hij wenst vooral te focussen op chemie en fysica. Het zal de eerste keer zijn d… Lees meer

 • Pim uit Oudsbergen

  De leerling zit in het 5e middelbaar en volgt de richting Lichamelijke Opvoeding Sport. Hij is op zoek naar bijlessen chemie en biologie. Het is pas sinds dit jaar dat beide vakken moei… Lees meer

 • Scarlett uit Hasselt

  Leerling uit het 4e middelbaar wil ondersteuning bij chemie n.a.v. het komende examen. De onderwerpen die aan bod zouden komen, zijn: oplossingen in water, kwantitatieve analyse, ionenu… Lees meer

 • Ellen uit Hasselt

  Student wenst begeleiding bij chemie en fysica. Hij volgt onderwijs in het buitenland via het Britse schoolsysteem. Hij heeft dit jaar zijn 3de middelbaar afgewerkt, vergelijkbaar met e… Lees meer

 • Yentl uit Heusden-Zolder

  Leerling in het 4e middelbaar Wetenschappen-Wiskunde heeft ondersteuning nodig bij chemie ter voorbereiding op het kerstexamen.

 • Cédric uit Hasselt

  Leerlinge in het 5e middelbaar richting Wetenschappen-Wiskunde heeft ondersteuning nodig bij chemie ter voorbereiding op het examen. Ze heeft het moeilijk met chemisch rekenen en organi… Lees meer

 • Hannah uit Heusden-Zolder

  Leerling uit het 4e middelbaar wetenschappen zoekt hulp bij chemie en wiskunde. Voor chemie gaat het o.a. om organische stoffen & reactiesoorten. Voor wiskunde is vooral analytische mee… Lees meer

 • Juan uit Hasselt

  Student 5de middelbaar Wiskunde-Wetenschappen wenst begeleiding bij chemie. Bij Kerstmis had hij een onvoldoende (33%). Momenteel heeft hij een dagelijks werk van 58% maar het gaat in d… Lees meer

 • Ellen uit Berloz

  Student vijfde middelbaar (Optie wetenschap) zoekt hulp bij het vak chemie.

 • Maxime uit Beringen

  Studente in de 1ste bachelor Medische Laboratoriumtechnologie heeft ondersteuning nodig bij chemie. Het gaat om de leerstof rond analytische chemie.

 • Beau uit Beringen

  Student in de eerste bachelor Voedings- en Dieetkunde heeft ondersteuning nodig bij chemie. Hij heeft het moeilijk met neerslagreacties en redoxreacties.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.