Bijles Chemie in Lanaken

Krijg vandaag nog bijles chemie op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

chemie

Jordy

Borgloon

Bachelor

UCL Leuven

Biochemie en biotechnologie

Bijles chemie met Jordy

Ik vind dat iedereen recht heeft op de juiste informatie. Het is niet voor iedereen even makkelijk om deze informatie meteen op te slaan of te verwerken, daarom vind ik het dan ook belangrijk dat er een optie bestaat om bijles te gaan volgen. Dankzij deze mogelijkheid kunnen de bijlesgevers zich specifiek aanpassen aan de noden van de student en hier vervolgens op inspelen. Initieel ben ik zelf bijles beginnen te geven aan mensen, die hiervoor bijles namen bij privé-instellingen (die tot wel 50 euro/ uur durfden aan te rekenen) zonder verder resultaat. Met deze bijlessen over te nemen (zonder betaling) wisten mijn studenten telkens te slagen, zelfs in het volwasseneonderwijs. Bijgevolg is mijn ervaring hierin positief en zou ik andere hier graag verder in willen helpen.

10/10

Borgloon
Biochemie en biotechnologie
Bachelor, UCL Leuven

chemie

Enzo

Riemst

Master

KU Leuven

Ingenieurswetenschappen - werktuigkunde

Bijles chemie met Enzo

Bijles geven vond ik na technisch tekenaar de fijnste studentenjob. Van technisch tekenaar ben ik doorgegroeid naar cad designer en stabiliteitsingenieur. Het fijne aan (bij)les geven is het menselijk contact en de uitdaging om de leerlingen te stimuleren en kennis over te brengen. Mijn ervaring als tutor tussen 2014 en 2017 was erg positief en na een paar jaar wil ik terug aan de slag als tutor.

9/10

Riemst
Ingenieurswetenschappen - werktuigkunde
Master, KU Leuven

chemie

Jef

Hasselt

Master

kuleuven

Bio-Ingenieur

Bijles chemie met Jef

Ik ben bio-ingenieur van opleiding en heb een grote passie voor slackline, klimmen en outdoor sporten. Ik ben 3 jaar leerkracht geweest in 2de en 3de graad voor verschillende wetenschapsvakken. In bijberoep geef ik bijlessen in wetenschappen, wiskunde voor middelbaar en hoger onderwijs. Hiernaast help ik ook nog met studiebegeleiding.

Hasselt
Bio-Ingenieur
Master, kuleuven

chemie

Charlotte

Diepenbeek

Master

Universiteit Hasselt

in biomedische wetenschappen, afstudeerrichting klinische moleculaire wetenschappen

Bijles chemie met Charlotte

Als doctoraatsstudente in Biologie ben ik vaak bezig met begeleiden van studenten tijdens hun thesis. De domeinen waarin ik les kan geven zijn biomedische vakken alsook biologie, wat in mijn job ook tot het takenpakket hoort.

Diepenbeek
in biomedische wetenschappen, afstudeerrichting klinische moleculaire wetenschappen
Master, Universiteit Hasselt

chemie

Daan

Zutendaal

Derde graad

Bijles chemie met Daan

Ik wil graag bijles geven omdat ik van nature graag mensen help. Ik heb al vaker mijn vrienden en kleine broer geholpen met de vakken waar ze het moeilijker mee hadden.

Zutendaal
Derde graad,

chemie

Brecht

Lanaken

Derde graad

Campus de Helix

Wetenschappen-wiskunde (8)

Bijles chemie met Brecht

Ik ben een sociaal geëngageerd persoon, die al ruim 14 jaar lid is van een jeugdbeweging. Ook heb ik gewerkt als coördinator bij de jeugdwerking Speelpleinwerking. Daarnaast ben ik, nadat ik zelf op culturele uitwisseling naar Ecuador ben geweest, vrijwilliger geworden bij AFS om zo jongeren te begeleiden voor een mogelijke uitwisseling. Ik heb al zolang ik mij kan herinneren een intrinsieke motivatie om dingen te bij te leren. Dit resulteerde dan ook in een heel brede waaier van interesses, waarvan ik dan uiteindelijk Fysica heb gekozen om in verder te studeren. Om deze redenen geef ik ook graag bijles.

Lanaken
Wetenschappen-wiskunde (8)
Derde graad, Campus de Helix

chemie

Arne

Bilzen

Bachelor

Professionele Chemie

bijles mogelijk voor vakken in wetenschappelijke richtingen

Bijles chemie met Arne

Tijdens mijn job kom ik in contact met chemie, statistiek en andere wetenschappen. Van deze onderwerpen geef ik korte opleidingen en zou dit ook buiten mijn werk willen toepassen.

Bilzen
bijles mogelijk voor vakken in wetenschappelijke richtingen
Bachelor, Professionele Chemie

chemie

Sofie

Alken

Master

KUL

bioscience engineer - management (Vlerick)

Bijles chemie met Sofie

Dankzij mijn ruime wetenschappelijke achtergrond, ben ik in staat alle wetenschappen in bijles te geven. Het lijkt me een leuke en leerzame manier om andere studenten te helpen. Gedurende de weekdagen ben ik beschikbaar in regio Leuven, tijdens het weekend in regio Alken.

7/10

Alken
bioscience engineer - management (Vlerick)
Master, KUL

chemie

Bart

Bilzen

Bachelor

KHLim Diepenbeek

Lerarenopleiding: Project Algemene Vakken, Biologie en Fysica met uitdieping Chemie.

Bijles chemie met Bart

Ik wil graag mijzelf en de leerlingen verbeteren op het gebied van wetenschappen. Ik geef niet droog les maar probeer alles aan het dagelijkse leven te koppelen.

Bilzen
Lerarenopleiding: Project Algemene Vakken, Biologie en Fysica met uitdieping Chemie.
Bachelor, KHLim Diepenbeek

chemie

Elke

Riemst

Bijles chemie met Elke

Na mijn masteropleiding Biomedische Wetenschappen aan de UHasselt, heb ik 4 jaar gewerkt aan de Universiteit Maastricht als doctoraatsstudent. In mijn functie aan de afdeling Neuroscience & Kindergeneeskunde aan Maastricht University was ik betrokken als tutor bij het curriculum Biomedische Wetenschappen en heb ik meerdere studenten begeleid tijdens hun afstudeerstage. Hierdoor heb ik de nodige inzichten verworven in de dagdagelijkse problemen die docenten en studenten ervaren. Na het behalen van mijn doctoraat aan Maastricht University ben ik bewust op zoek gegaan naar een ondersteunende functie in de onderwijs- en onderzoekswereld omdat mijn persoonlijke competenties in hulpvaardigheid, planning, organisatie, analytisch denken en dienstverlenend werken daar het best tot uiting komen. Nadien ben ik doorgestroomd naar een educatieve functie aan de dienst monitoraat aan de faculteit Wetenschappen en Geneeskunde van de KU Leuven. In deze functie gaf ik vakinhoudelijke ondersteuning aan 1ste Bachelor studenten van de faculteit Geneeskunde. Ook werkte ik mee aan de nieuwe invoering van een ijkingstoets voor toekomstige Biomedische Wetenschappen-studenten en online tools voor de voorbereiding op het ingangsexamen voor toekomstige Geneeskunde-studenten. Verder heb ik een zeer goede beheersing van de Engelse taal, standaard ICT-programma's en ben ik zeer sterk in zelfstandig handelen en organiseren. Mijn interesseveld is over het verloop van mijn carrière zeer sterk richting onderwijs gegroeid en ben daarom zeer gemotiveerd om persoonlijke ondersteuning te voorzien op maat.

Riemst

Studenten die we al konden helpen

 • Monique uit Antwerpen

  Student uit het 1e jaar biomedische laboratoriumtechnologie (KdG) zoekt hulp bij chemisch rekenen. Ze heeft weinig voorkennis van chemie (middelbaar: STW) en zoekt hulp omdat ze deze le… Lees meer

 • Lilian uit Antwerpen

  Leerling uit het 4e middelbaar Techniek-Wetenschappen zoekt hulp bij chemie. Hij komt uit Latijn-wiskunde, maar wiskunde was daar wat zwaar. Nu krijgt hij nog een vrij grote component w… Lees meer

 • Dorien uit Uden

  Studente Agro- en Biotechnologie (Thomas More Geel) heeft begeleiding nodig bij het vak Toegepaste Chemie in het kader van het herexamen op 5 september.

 • Wout uit Essen

  Wout zat in het 5de middelbaar Latijn wetenschappen en heeft een vakantietaak voor chemie. Hij zou graag hulp hebben bij de vakantietaak en ook bij chemie en biologie voor volgend schoo… Lees meer

 • Lana uit Antwerpen

  Studente in de eerste bachelor Laboratoriumtechnologie wenst ondersteuning bij chemie, meer bepaald bij chemisch rekenen, stoïchometrie, analytische chemie (redoxreacties, evenwichtreac… Lees meer

 • Peter uit Engelskirchen

  Peter volgt de opleiding Dierengeneeskunde (UGent). Ze heeft nood aan begeleiding bij organische chemie. Onderwerpen: bouw en eigenschappen moleculen, chemische reactiviteit/stabilitei… Lees meer

 • Lander uit Gent

  Lander zit in het 5e middelbaar en heeft op 25 augustus een herexamen voor natuurwetenschappen. Voornamelijk bij het onderdeel chemie heeft hij ondersteuning nodig.

 • Valerie uit Gent

  Student uit het 3e jaar farmaceutische wetenschappen (UGent) zoekt hulp bij 'bio-analytisch practicum'. Het gaat om een 3e-jaarsvak waarbij de student veel labo's heeft. Ze krijgt er vr… Lees meer

 • Valerie uit Gent

  Een leerling uit het 5e middelbaar in de richting wetenschappen-wiskunde zoekt ondersteuning voor chemie. Ze is net gestart in de richting en heeft wat achterstand.

 • Pascal uit Gent

  Leerling uit het 6e middelbaar Latijn-wiskunde zoekt dringend hulp bij chemie en fysica. Graag een wekelijkse opvolging van de geziene leerstof.

 • Anouk uit Deinze

  Student 6de middelbaar Latijn Wetenschappen-Wiskunde 6u (en 2u chemie) zoekt dringend hulp bij het vak chemie, dit ter voorbereiding van de toelatingsproef geneeskunde. Momenteel is de … Lees meer

 • Sophie uit Gent

  Vervangingsopdracht - Studente in de 1ste bachelor Biologie (UGent) heeft ondersteuning nodig bij organische chemie ter voorbereiding van het examen in juni. De onderwerpen die in dit v… Lees meer

 • Juliette uit Gent

  Studente in haar eerste jaar Dierengeneeskunde heeft nood aan bijles anorganische chemie: wekelijks de les herhalen en samen oefeningen maken. Leerstof: intermoleculaire krachten, chemi… Lees meer

 • Tania uit Gent

  Studente in de 1ste bachelor Dierengeneeskunde heeft extra hulp nodig bij anorganische chemie. Ze heeft in het middelbaar chemie gehad en heeft hier ook nooit problemen mee gehad. Ze on… Lees meer

 • Sjon uit Gent

  Leerlinge 5e middelbaar (Techniek en Wetenschap) heeft begeleiding nodig bij chemie: hybridisatie en chemisch rekenen.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Bijles chemie is bij BijlesHuis niet in groep, maar altijd individueel. We vinden een topdocent uit regio Lanaken die een plan van aanpak opmaakt op basis van jouw hulpvraag. Op die manier kan jij of je kind de leerdoelen bereiken op een persoonlijke manier die werkt. Met 1-op-1 bijles chemie op maat bereik je veel sneller resultaten dan in een groep.
De meeste bijlessen chemie worden opgestart via een vast proces. Je dient via de website een aanvraag in voor bijles aan huis in Lanaken of online. Daarna nemen wij contact op om de hulpvraag in kaart te brengen en de meest geschikte docent chemie te selecteren. Als je met het voorstel akkoord bent, gaat de bijles meteen van start! Meer details en een video met uitleg vind je op deze pagina.
Uiteraard hang je nooit vast aan bijlessen met een lesgever met wie het niet klikt op elk vlak. Als dat het geval is, zoeken wij meteen een nieuwe bijlesdocent chemie in Lanaken die wél bij je wensen past. We beloven zo altijd een oplossing te vinden waarmee je tevreden bent.

Top bijlesaanvragen

bijles in de zomervakantie, Chemie bijles gezocht in Lanaken, bijles Chemie in de buurt van Lanaken, zomer bijles, bijlesdocent Chemie in Lanaken, betaalbare bijles, bijles Chemie middelbaar, individuele bijles, bijles Chemie tarief