Bijles Studiebegeleiding in Lanaken

Krijg vandaag nog bijles studiebegeleiding op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

studiebegeleiding

Ria

Zutendaal

Bachelor

Rijksleergangen technisch onderwijs

Lerarenopleiding

Bijles studiebegeleiding met Ria

Ik wil graag mensen/studenten/kinderen helpen die het moeilijk hebben met o.a. studeren. Ik ben reeds 34 jaren dienst als leerkracht in een CVO, zowel voor volwassenen, gepensioneerden als tweedekansonderwijs) voor het vak ICT. Ik ben daarnaast ook thuis in een aantal taal- en economische vakken, en geef ook graag studiebegeleiding.

Zutendaal
Lerarenopleiding
Bachelor, Rijksleergangen technisch onderwijs

studiebegeleiding

Ilse

Zutendaal

Master

KULeuven

pedagogische wetenschappen

Bijles studiebegeleiding met Ilse

Hallo! Ik ben een orthopedagoge van opleiding, momenteel werkzaam als begeleidster in de kinder-en jongerenpsychiatrie. Ik help graag jongeren om ook op school de juiste weg te vinden.

8/10

Zutendaal
pedagogische wetenschappen
Master, KULeuven

studiebegeleiding

Lore

Riemst

Master

KU Leuven

Pedagogische Wetenschappen, afstudeerrichting onderwijs- en opleidingskunde.

Bijles studiebegeleiding met Lore

Ik geef graag bijles, omdat je de kans krijgt om leerlingen in hun kracht te zetten. Ik heb reeds de kracht van bijles mogen ervaren, waarbij de leerling zowel op inhoudelijk vlak als persoonlijk vlak gegroeid is.

8,5/10

Riemst
Pedagogische Wetenschappen, afstudeerrichting onderwijs- en opleidingskunde.
Master, KU Leuven

studiebegeleiding

Natacha

Riemst

Bachelor

Provinciale Hogeschool Limburg

Leerkracht Handel-Burotica en Informatica

Bijles studiebegeleiding met Natacha

Het overbrengen van de nodige competenties ervaar ik niet als een opgave, maar als een investering in de toekomst van mijn studenten. De evolutie in de ontwikkeling van de leerlingen is voor mij de drijfveer om elke les opnieuw, op een motiverende en creatieve manier, het beste van mezelf te geven.

Riemst
Leerkracht Handel-Burotica en Informatica
Bachelor, Provinciale Hogeschool Limburg

studiebegeleiding

Sofie

Genk

Professioneel / Volwassen

CVO

Specifieke Lerarenopleiding

Bijles studiebegeleiding met Sofie

Ik ben altijd heel erg bezig geweest met kinderen: van leidster zijn tot mijn diploma leraar halen. Ik vind het boeiend om kinderen iets aan te brengen of om kinderen te helpen bij het leren leren. Ik geloof in elk kind, alleen is het soms wat langer zoeken naar de juiste match in het onderwijs. Als een leerling het moeilijker heeft, mogen we hen niet laten vallen, maar moeten we de juiste ondersteuning bieden.

Genk
Specifieke Lerarenopleiding
Professioneel / Volwassen, CVO

studiebegeleiding

Chiara

MAASMECHELEN

Master

KUL Leuven

Bijles studiebegeleiding met Chiara

Ik ben altijd iemand geweest die graag tijd voor anderen maakt om hen te begeleiden in het studeren en om hen te helpen inzicht te verwerven in het taalsysteem of vlotter te zijn in een taal. Daarnaast ben ik ook iemand die graag ordelijk werkt, veel samenvattingen/mindmaps/flashcards/enz. maakt... Die houding in combinatie met de kennis die ik verworven heb in mijn opleiding over studiebegeleiding, maakt dat ik bijles geven echt zie zitten.

MAASMECHELEN
Master, KUL Leuven

studiebegeleiding

Valerie

Lanaken

Master

KU Leuven Campus Antwerpen: meertalige communicatie

in de meertalige communicatie Frans - Spaans - Nederlands + lerarenopleiding

Bijles studiebegeleiding met Valerie

Ik geef reeds twee schooljaren les op het SIBBO in Tongeren. Ik merk dat veel leerlingen niet de juiste studiemethode hanteren. Ik geef op school 's middags bijlessen, om dan met leerlingen hun studiemethode te bekijken, omdat het aantal lesuren dat niet toelaat in de klas. Ik haal er dan ook voldoening uit als leerlingen dan zelf leren inzien hoe ze het best studeren en welke studiemethode het best bij hun past. Ik zou mijn passie voor lesgeven dus graag willen voortzetten. Ik werk graag individueel met leerlingen in plaats van in de grote klasgroep.

Lanaken
in de meertalige communicatie Frans - Spaans - Nederlands + lerarenopleiding
Master, KU Leuven Campus Antwerpen: meertalige communicatie

studiebegeleiding

Michael

Lanaken

Bijles studiebegeleiding met Michael

Ik geef graag bijles, omdat ik kinderen wil helpen met het begrijpen van de leerstof. Voor een kind is het vaak niet gemakkelijk om de leerstof vanaf de eerste keer dat hij wordt uitgelegd in de les te begrijpen. Kinderen hebben vaak een tweede keer uitleg nodig en krijgen die niet in de klas. Bijles geven is ook iets waar ik veel voldoening van terugkrijg. Het moment wanneer je ziet dat je leerlingen de leerstof begrijpen nadat jij hem hebt uitgelegd, vind ik een superleuk gevoel. Afgelopen schooljaar heb ik ook al bijles gegeven op een school in Antwerpen via Diversiteit Antwerpen. Ik heb ook een kot in het centrum van Antwerpen, daar kan ik bijles geven, maar ik kan me ook verplaatsen met het openbaar vervoer.

Lanaken

studiebegeleiding

Veronique

Lanaken

Bachelor

PXL

Sociaal Werk

Bijles studiebegeleiding met Veronique

Ik wil graag bijles geven omdat ik graag aan de slag ga met studenten en jongeren. Ik wil een constructieve bijdrage leveren in hun begeleiding zodat zij voor zichzelf een extra kans kunnen creëren om te slagen in hun studietraject. Ik ben docente in het volwassenenonderwijs waardoor ik kan ervaren hoe belangrijk het is om op bepaalde momenten of bepaalde vakken wat extra begeleiding te krijgen. Alvast bedankt. Vriendelijke groeten, Veronique

Lanaken
Sociaal Werk
Bachelor, PXL

studiebegeleiding

Toon

Riemst

Master

KUL Leuven

in de Toegepaste Economische Wetenschappen.

Bijles studiebegeleiding met Toon

Mijn vorige ervaringen met huiswerkbegeleiding waren zeer positief. Ik heb tijdens mijn studies in Luik gemerkt hoeveel voldoening het geeft anderen te stimuleren, motiveren en te helpen. Zelf ben ik na mijn academische bachelor veranderd van studierichting en heb ik gemerkt hoe veel extra moeite het kost om je aan die verandering aan te passen. Daarom zou ik niet enkel de kennis die ik zelf heb in bepaalde vakgebieden willen delen met anderen, maar ook de ervaring van het omschakelen naar een verschillende studieomgeving, verschillende studie, het zoeken van een geschikte methode, enz.

Riemst
in de Toegepaste Economische Wetenschappen.
Master, KUL Leuven

Studenten die we al konden helpen

 • Mathias uit Lanaken

  Leerling heeft studiebegeleiding nodig in het kader van de examens voor de 3e graad Economie - Moderne talen van de Examencommissie, het gaat voornamelijk om het plannen.

 • Meray uit Maasmechelen

  Leerlinge 1e middelbaar (Latijn) heeft begeleiding nodig bij het studeren, o.a. structureren, schematiseren en plannen.

 • Fleur uit Riemst

  Leerlinge in het 5de middelbaar richting Economie-Moderne Talen heeft nood aan algemene studiebegeleiding. Ze is een goede student, maar de mama - die haar tot nu toe altijd begeleid he… Lees meer

 • Beau uit Genk

  Student uit het 4e middelbaar economie-talen wil algemene studiebegeleiding. Het gaat vooral om een betere studiehouding aanleren en samenvatting maken.

 • De uit As

  Student 6de leerjaar zoekt hulp bij een algemene studiebegeleiding. Op school wordt hier weinig aandacht aan besteed, waardoor de student nog geen eigen studiemethode heeft ontwikkeld. … Lees meer

 • Anel uit Genk

  Student 2de middelbaar kunst zoekt hulp bij haar studiemethode. Het is een algemene tendens bij verschillende vakken. De student kan hoofd- en bijzaken niet van elkaar onderscheiden, no… Lees meer

 • Chantal uit As

  Leerling uit het 3e middelbaar wetenschappen-wiskunde wil ondersteuning bij zijn algemene studiehouding. Hij scoort heel wisselend en heeft moeite om zich lang te concentreren waardoor … Lees meer

 • Kwabena uit Dilsen-Stokkem

  Leerling start in het 3e middelbaar (economie of sport) en zoekt studietips tijdens de zomervakantie. Ze heeft voor wiskunde en grotere blokvakken moeite met samenvattingen maken en dez… Lees meer

 • Quinten uit Diepenbeek

  Quinten zit in het derde middelbaar economie wetenschappen. De leerstof wordt groter en moeilijker te verwerken en hij kan hulp gebruiken met studiemethode en leren leren.

 • Liesje uit Kortessem

  Leerling 4e middelbaar (Economie) heeft studiebegeleiding nodig, o.a. studiemethode en voorbereiden van toetsen.

 • Aline uit Voeren

  Leerlinge 2e middelbaar met concentratieproblemen en dyslexie heeft studiebegeleiding nodig.

 • Naoufal uit Voeren

  Student 1ste middelbaar (ASO) zoekt hulp bij studiebegeleiding. Haar resultaten deze paasexamens waren minder goed. De student heeft moeite om de leerstof te onthouden. Vooral bij theor… Lees meer

 • Sanne uit Diepenbeek

  Moeder wenst ondersteuning voor haar zoon die in het buitengewoon secundair onderwijs zit (1ste graad). In het lager onderwijs heeft hij nooit moeten studeren, maar de examens dit jaar … Lees meer

 • Sem uit Oudsbergen

  Sem zit in het 3de middelbaar en zou graag hup hebben bij studiebegeleiding. Vooral organisatie en planning en schematiseren loopt moeilijk. Hij kan moeilijk hoofdzaken van bijzaken ond… Lees meer

 • De uit Diepenbeek

  Leerling 4e middelbaar (ASO, Sportschool Hasselt) heeft een studiebegeleiding nodig en inhoudelijke ondersteuning bij wiskunde. Hij behaalt de laatste tijd veel onvoldoendes en heeft ge… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.