Bijles Frans in Lanaken

Krijg vandaag nog bijles Frans op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Frans

Laura

Lanaken

Master

Uhasselt

Rechten

Bijles Frans met Laura

Ik ben Laura, master in de Rechten en afgestudeerd in de richting: ’Overheid en Recht’. Ik help leerlingen bij verschillende talen en studenten uit het hoger onderwijs bij rechten.

10/10

Lanaken
Rechten
Master, Uhasselt

Frans

Geertrui

Genk

Master

Ku Leuven

Postgraduaat conferentietolken Nederlands-Frans-Italiaans

Bijles Frans met Geertrui

Ik geef momenteel bijles aan twee studenten in het secundair onderwijs. Ik haal enorm veel voldoening uit de vooruitgang die ik zie bij mijn jonge pupillen!

9,7/10

Genk
Postgraduaat conferentietolken Nederlands-Frans-Italiaans
Master, Ku Leuven

Frans

Goedele

Diepenbeek

Master

KU Leuven

Romaanse Filologie

Bijles Frans met Goedele

Als lerares met pensioen ben ik tot hiertoe zowat zeven keer opnieuw aan de slag gegaan om scholen uit de nood te helpen telkens als een lerares Frans uitviel. Met Pasen zien we dat een aantal leerlingen tegen een vakantietaak of herexamen Frans gaan aanlopen. In de eerste plaats omdat ze onvoldoende woordenschat- en grammairebeheersing hebben. Voor deze dingen hebben mensen al van in de jaren '70 beroep gedaan op mij. Op een enkele uitzondering na, heb ik hun zonen en dochters altijd zodanig kunnen helpen dat ze op zijn minst slaagden. Vaak waren de problemen dan ook van de baan, zodat ze het jaar daarna niet meer op een tekort of een vakantietaak stuitten. Ik wil gewoon graag helpen, omdat dan ook heel wat jongerenleed kan omgevormd worden tot vertrouwen in eigen kunnen.

Diepenbeek
Romaanse Filologie
Master, KU Leuven

Frans

Laure

Genk

Bachelor

PXL

Toerisme & Recreatiemanagement

Bijles Frans met Laure

Door mijn uitgebreide kennis van het Microsoft-pakket en mijn talenknobbel heb ik de nodige ervaring om mensen te helpen die hier problemen mee ondervinden. Vrienden die zich met leerproblemen geconfronteerd zagen, hebben na een simpele, maar volledige uitleg van mij toch kunnen slagen op hun schoolvakken. In het helpen van andere mensen blijf ik zelf ook bezig met de talen.

10/10

Genk
Toerisme & Recreatiemanagement
Bachelor, PXL

Frans

Gudrun

Lanaken

Master

Universiteit Gent

Licentiaat Germaanse Taal- en Letterkunde (Engels en Nederlands)

Bijles Frans met Gudrun

Ik heb een taalkundige achtergrond, heb eerst Germaanse taal- en letterkunde (Nederlands/Engels) gestudeerd in Gent en heb nadien nog een vertaalopleiding (Frans en Italiaans) gevolgd aan de Erasmushogeschool in Brussel. In mijn loopbaan heb ik mijn talen steeds kunnen gebruiken, onderhouden en bijspijkeren. Bovendien heb ik van 2012 tot 2016 gewoond in Marseille. In het verleden heb ik al een paar familieleden en kinderen van vrienden begeleiding geboden bij hun taalvakken, met succes. Jonge mensen op die manier een duw in de rug geven, bied me veel voldoening. Ik werk momenteel als freelance vertaler/copywriter, dat aanvullen met een pedagogische opdracht is voor mij dan ook een mooie afwisseling.

10/10

Lanaken
Licentiaat Germaanse Taal- en Letterkunde (Engels en Nederlands)
Master, Universiteit Gent

Frans

Furgan

Genk

Master

KUL Leuven

in de geneeskunde

Bijles Frans met Furgan

Zelf ben ik student geneeskunde. Bijles voor de wetenschappelijke vakken is geen enkel probleem. Bovendien begeleid ik studenten aan de universiteit die moeilijkheden hebben met wetenschappelijke vakken van de opleiding biomedische wetenschappen. Ook ben ik zeer goed in Frans en help graag studenten die er moeilijkheden mee hebben.

9/10

Genk
in de geneeskunde
Master, KUL Leuven

Frans

Kaat

Bilzen

Bachelor

UCLL

Leerkracht lager onderwijs

Bijles Frans met Kaat

Mijn naam is Kaat. In het middelbaar heb ik de studierichting Latijn-Moderne Talen gevolgd. Daarna behaalde ik het diploma leerkracht lager onderwijs aan de UCLL. Ik geef ondertussen voor het tweede jaar op rij les in het lager onderwijs. In mijn vrije tijd ga ik vaak babysitten.

Bilzen
Leerkracht lager onderwijs
Bachelor, UCLL

Frans

Valerie

Lanaken

Master

KU Leuven Campus Antwerpen: meertalige communicatie

in de meertalige communicatie Frans - Spaans - Nederlands + lerarenopleiding

Bijles Frans met Valerie

Ik geef reeds twee schooljaren les op het SIBBO in Tongeren. Ik merk dat veel leerlingen niet de juiste studiemethode hanteren. Ik geef op school 's middags bijlessen, om dan met leerlingen hun studiemethode te bekijken, omdat het aantal lesuren dat niet toelaat in de klas. Ik haal er dan ook voldoening uit als leerlingen dan zelf leren inzien hoe ze het best studeren en welke studiemethode het best bij hun past. Ik zou mijn passie voor lesgeven dus graag willen voortzetten. Ik werk graag individueel met leerlingen in plaats van in de grote klasgroep.

Lanaken
in de meertalige communicatie Frans - Spaans - Nederlands + lerarenopleiding
Master, KU Leuven Campus Antwerpen: meertalige communicatie

Frans

Tiny

Tongeren

Master

kuleuven

Bijles Frans met Tiny

Ik geef bijles, omdat ik leerlingen graag iets bijbreng en er tijdens bijlessen tijd is voor een persoonlijke aanpak die tijdens de lessen niet altijd mogelijk is.

Tongeren
Master, kuleuven

Frans

Olivia

Mechelen

Bachelor

Erasmus Hogeschool Brussel

Bijles Frans met Olivia

Ik zet me heel graag in voor kinderen en de jeugd. Dit ontdekte ik tijdens mijn lange Chiro-carrière, maar ook op de verschillende zomerkampen die ik mocht begeleiden. Tot op vandaag ben ik nog steeds actief binnen de nationale werking van de Chiro en begeleid ik ook de animatorcursussen. In 2015 besloot ik om een verkorte bachelor secundair onderwijs te starten, met als keuzevakken Frans en Geschiedenis. Didactische vakken waren mijn sterkste punt, de leeftijd niet echt. Ik besloot om over te schakelen naar lager onderwijs, maar op dat moment kreeg ik een "Offer that I couldn't refuse". Een leuke job binnen een audiobedrijf dat in de lijn lag van mijn vorige opleiding. (Bachelor in de audiovisuele kunsten: radio). Graag wil ik me inzetten voor kinderen die thuis niet de ondersteuning kunnen krijgen (door een taalachterstand), of zij die het op school niet altijd meer zien zitten. Hen vooruit helpen én iets bijleren, vind ik geweldig! Taal, cultuur en humane wetenschappen liggen me het best om te geven. Ik ben taalkundig goed onderbouwt, en haal zeker het niveau om kinderen tot 14 jaar verder te helpen.

Mechelen
Bachelor, Erasmus Hogeschool Brussel

Studenten die we al konden helpen

 • Anna uit Lanaken

  Leerling (11 jaar) heeft begeleiding nodig bij Frans.

 • Songul uit Lanaken

  Leerling heeft begeleiding nodig bij het examen Frans voor de 3e graad Economie - Moderne talen van de Examencommissie.

 • Jeike uit Lanaken

  Leerlinge 5e middelbaar (Economie) heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. bij COD/COI.

 • Bas uit Lanaken

  Student 3e graad (Handel) heeft begeleiding nodig bij de examens voor Frans van de Examencommissie. De examens staan gepland op 14 oktober (schriftelijk) en 4 november (mondeling).

 • Thijs uit Lanaken

  2 leerlingen (jongen 2e middelbaar ASO met ASS, meisje 4e middelbaar ASO) hebben individuele begeleiding nodig bij Frans. Ze zijn afkomstig van Nederland en hebben in de lagere school g… Lees meer

 • Kelly uit Lanaken

  Leerling uit het 1e middelbaar A-stroom heeft nood aan bijles Frans. Hij komt uit Nederland dus dit is het 1e jaar dat hij Frans krijgt. Hij heeft ook geen talenknobbel. De ouders zijn … Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.