Bijles Frans in Lanaken

Krijg vandaag nog bijles Frans op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

11000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij selecteren jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Frans

Laura

Lanaken

Master

Uhasselt

Rechten

Bijles Frans met Laura

Ik ben Laura, master in de Rechten en afgestudeerd in de richting: ’Overheid en Recht’. Ik help leerlingen bij verschillende talen en studenten uit het hoger onderwijs bij rechten.

10/10

Lanaken
Rechten
Master, Uhasselt

Frans

Gudrun

Lanaken

Master

Universiteit Gent

Licentiaat Germaanse Taal- en Letterkunde (Engels en Nederlands)

Bijles Frans met Gudrun

Ik heb een taalkundige achtergrond, heb eerst Germaanse taal- en letterkunde (Nederlands/Engels) gestudeerd in Gent en heb nadien nog een vertaalopleiding (Frans en Italiaans) gevolgd aan de Erasmushogeschool in Brussel. In mijn loopbaan heb ik mijn talen steeds kunnen gebruiken, onderhouden en bijspijkeren. Bovendien heb ik van 2012 tot 2016 gewoond in Marseille. In het verleden heb ik al een paar familieleden en kinderen van vrienden begeleiding geboden bij hun taalvakken, met succes. Jonge mensen op die manier een duw in de rug geven, bied me veel voldoening. Ik werk momenteel als freelance vertaler/copywriter, dat aanvullen met een pedagogische opdracht is voor mij dan ook een mooie afwisseling.

10/10

Lanaken
Licentiaat Germaanse Taal- en Letterkunde (Engels en Nederlands)
Master, Universiteit Gent

Frans

Dennis

Lanaken

Bachelor

Zuyd Hogeschool

Oriëntaalse talen (Arabisch en Frans)

Bijles Frans met Dennis

In het verleden heb ik al les gegeven in het volwassenenonderwijs in België, en ik heb ook al examentrainingen Frans verzorgd in Maastricht. Momenteel student leerkracht Nederlands-Frans.

Lanaken
Oriëntaalse talen (Arabisch en Frans)
Bachelor, Zuyd Hogeschool

Frans

Edouard

Maastricht

Bachelor

International Business

Bijles Frans met Edouard

Sinds ik naar Maastricht ben verhuisd, geef ik bijles aan kinderen in het Frans en Engels. Ik ben opgegroeid in Frankrijk met Nederlandse ouders en een Franse opleiding, en dit geeft mij de gelegenheid om met twee talen aan de slag te gaan.

Maastricht
International Business
Bachelor,

Frans

Valerie

Lanaken

Master

KU Leuven Campus Antwerpen: meertalige communicatie

in de meertalige communicatie Frans - Spaans - Nederlands + lerarenopleiding

Bijles Frans met Valerie

Ik geef reeds twee schooljaren les op het SIBBO in Tongeren. Ik merk dat veel leerlingen niet de juiste studiemethode hanteren. Ik geef op school 's middags bijlessen, om dan met leerlingen hun studiemethode te bekijken, omdat het aantal lesuren dat niet toelaat in de klas. Ik haal er dan ook voldoening uit als leerlingen dan zelf leren inzien hoe ze het best studeren en welke studiemethode het best bij hun past. Ik zou mijn passie voor lesgeven dus graag willen voortzetten. Ik werk graag individueel met leerlingen in plaats van in de grote klasgroep.

Lanaken
in de meertalige communicatie Frans - Spaans - Nederlands + lerarenopleiding
Master, KU Leuven Campus Antwerpen: meertalige communicatie

Frans

Angelique

Maastricht

Derde graad

Fontys Hogeschool

Recente studierichting: tweetalig vwo, actieve studierichting: tweede graads lerarenopleiding Duits. Zie voor meer info de andere kopjes.

Bijles Frans met Angelique

Ik volg de tweedegraads lerarenopleiding Duits, die mij zeer goed bevalt. Daarnaast ben ik van plan om me na mijn studie in het speciaal onderwijs te verdiepen. Ik wil zeer graag het beroep van docente uitoefenen, en bijles sluit hier goed bij aan. Daarnaast heb ik ervaring met leerlingen met een handicap of autisme. Ik geef op dit moment (eind 2015 tot midden 2016) les op een vmbo-school.

Maastricht
Recente studierichting: tweetalig vwo, actieve studierichting: tweede graads lerarenopleiding Duits. Zie voor meer info de andere kopjes.
Derde graad, Fontys Hogeschool

Frans

Olivia

Mechelen

Bachelor

Erasmus Hogeschool Brussel

Bijles Frans met Olivia

Ik zet me heel graag in voor kinderen en de jeugd. Dit ontdekte ik tijdens mijn lange Chiro-carrière, maar ook op de verschillende zomerkampen die ik mocht begeleiden. Tot op vandaag ben ik nog steeds actief binnen de nationale werking van de Chiro en begeleid ik ook de animatorcursussen. In 2015 besloot ik om een verkorte bachelor secundair onderwijs te starten, met als keuzevakken Frans en Geschiedenis. Didactische vakken waren mijn sterkste punt, de leeftijd niet echt. Ik besloot om over te schakelen naar lager onderwijs, maar op dat moment kreeg ik een "Offer that I couldn't refuse". Een leuke job binnen een audiobedrijf dat in de lijn lag van mijn vorige opleiding. (Bachelor in de audiovisuele kunsten: radio). Graag wil ik me inzetten voor kinderen die thuis niet de ondersteuning kunnen krijgen (door een taalachterstand), of zij die het op school niet altijd meer zien zitten. Hen vooruit helpen én iets bijleren, vind ik geweldig! Taal, cultuur en humane wetenschappen liggen me het best om te geven. Ik ben taalkundig goed onderbouwt, en haal zeker het niveau om kinderen tot 14 jaar verder te helpen.

Mechelen
Bachelor, Erasmus Hogeschool Brussel

Frans

Marco

Maasmechelen

Bijles Frans met Marco

Vanuit een reeds eerder ontdekte passie voor het onderwijzen, voortgekomen uit het onderwijsgroepen-systeem aan de Universiteit Maastricht waarbij we geacht werden in kleine groepen de leerstof aan elkaar uit te leggen. Verder heb ik ook ervaring met het begrijpelijk en helder doceren van een grote en complexe hoeveelheid leerstof, aangezien ik gedurende mijn aanstelling aan de universiteit het vak verkeerspsychologie gaf aan eerstejaarsstudenten.

Maasmechelen

Frans

Nicole

Maastricht

Bachelor

Hogeschool Windesheim te Zwolle

tweede graad docent Frans

Bijles Frans met Nicole

Frans is mijn passie, mijn hobby en ik draag deze taal met alle plezier over aan iedereen die het wil leren! Mijn sleutelwoorden zijn dan ook: behulpzaam, leergierig, enthousiasmeren en spontaniteit.

Maastricht
tweede graad docent Frans
Bachelor, Hogeschool Windesheim te Zwolle

Frans

Marloes

Maastricht

Bijles Frans met Marloes

Op de middelbare school waren Grieks en Latijn mijn favoriete vakken. Het vertalen ging me goed af, maar ik had er vooral ook ontzettend veel plezier in. Omdat ik er niet mijn studie van wilde maken, maar wel nog graag met deze talen bezig wilde zijn na de middelbare school, besloot ik om bijles te gaan geven! Ik vind het leuk om anderen iets te leren, mensen te helpen en resultaat te zien. Mijn interesse in talen, culturen en kunst blijkt daarnaast uit de studie die ik doe (Taal- en Cultuurstudies, met de hoofdrichting Oude Kunst). Naast Grieks en Latijn kan ik ook bijles geven in Nederlands, Engels, Frans en (kunst)geschiedenis, en basisschoolleerlingen helpen met taal en rekenen.

Maastricht

Studenten die we al konden helpen

 • Elise uit Lanaken

  Leerling (11 jaar) heeft begeleiding nodig bij Frans.

 • Robbe uit Lanaken

  Leerling heeft begeleiding nodig bij het examen Frans voor de 3e graad Economie - Moderne talen van de Examencommissie.

 • Jonas uit Lanaken

  Leerlinge 5e middelbaar (Economie) heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. bij COD/COI.

 • Jeffrey uit Lanaken

  2 leerlingen (jongen 2e middelbaar ASO met ASS, meisje 4e middelbaar ASO) hebben individuele begeleiding nodig bij Frans. Ze zijn afkomstig van Nederland en hebben in de lagere school g… Lees meer

 • Janien uit Lanaken

  Leerling uit het 1e middelbaar A-stroom heeft nood aan bijles Frans. Hij komt uit Nederland dus dit is het 1e jaar dat hij Frans krijgt. Hij heeft ook geen talenknobbel. De ouders zijn … Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.