Bijles Fysica in Meerhout

Krijg vandaag nog bijles fysica op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

fysica

Tom

Leopoldsburg

Master

KU Leuven

Chemical engineering

Bijles fysica met Tom

Ik ben zelf een leergierig persoon en haal veel voldoening uit mensen helpen. Door judo training te geven heb ik ontdekt dat ik een passie heb om mensen nieuwe dingen aan te leren en zelf heel veel voldoening haal uit leerlingen te zien vorderen. Bijles geven is voor mij een ideale manier om dit verder te zetten en tegelijkertijd mijn eigen kennis op punt te houden.

10/10

Leopoldsburg
Chemical engineering
Master, KU Leuven

fysica

Ruben

Laakdal

Master

KU Leuven

Burgerlijk Ingenieur

Bijles fysica met Ruben

Het is belangrijk om kinderen, jongeren of studenten te helpen in hun pad naar een diploma. Een job doen die je graag doet of kan is essentieel aangezien de werkcarrière lang genoeg duurt.

8,3/10

Laakdal
Burgerlijk Ingenieur
Master, KU Leuven

fysica

Britt

Beringen

Bachelor

Universiteit Hasselt

Industriële ingenieurswetenschappen

Bijles fysica met Britt

Het is altijd leuk om iets te doen waarin ik mijn passie kan steken. Kinderen iets bijleren en zien openbloeien in iets wat ze voordien niet zo goed konden, schept veel vreugde bij mij. Je kan de studenten zien groeien in een bepaald onderdeel en dit vind ik geweldig. Zo ben ik ook altijd gelukkig als ik zie dat de kleine tennissers iets hebben bij geleerd na een les.

9,5/10

Beringen
Industriële ingenieurswetenschappen
Bachelor, Universiteit Hasselt

fysica

Jules

Geel

Master

KULeuven

Ingenieurswetenschappen

Bijles fysica met Jules

Vorige jaren gaf ik vrijwillig bijles thermodynamica en dat was erg fijn, de uitbreiding naar formeel bijles geven was slechts een kleine stap

10/10

Geel
Ingenieurswetenschappen
Master, KULeuven

fysica

Florian

Retie

Bachelor

Karel de Grote Hogeschool

Secundair onderwijs

Bijles fysica met Florian

Als lesgever is mijn doel om de leerlingen een "aha-moment" te laten meemaken. Ik help ze graag met het ontdekken van de leerstof, door ze hulpmiddelen aan te bieden waarmee ze zelf tot nieuwe inzichten kunnen komen. Wanneer leerlingen plots een concept doorhebben en ze het helemaal begrijpen, geeft dat me erg veel voldoening.

9,5/10

Retie
Secundair onderwijs
Bachelor, Karel de Grote Hogeschool

fysica

Tamas

Herentals

Master

UGent

Fysica & Sterrenkunde

Bijles fysica met Tamas

Bijles geven is iets wat ik vroeger al een paar keer gedaan heb. Het individuele contact tussen mij en de bijlesstudent is iets wat mij enorm aanspreekt, omdat dit beter toelaat om in te spelen op problemen, waar bijles uiteindelijk voor dient. Plus het feit dat ik deze onderwerpen ook graag uitleg, maakt dat bijles geven inderdaad iets is waar ik me graag mee bezig houd.

8,6/10

Herentals
Fysica & Sterrenkunde
Master, UGent

fysica

Jarne

Geel

Bachelor

Uantwerpen

Fysica: subatomaire fysica en astrofysica

Bijles fysica met Jarne

Geel
Fysica: subatomaire fysica en astrofysica
Bachelor, Uantwerpen

fysica

Seppe

Beringen

Master

KULeuven

Fysica

Bijles fysica met Seppe

8/10

Beringen
Fysica
Master, KULeuven

fysica

Stef

Meerhout

Master

KULEUVEN

Chemie

Bijles fysica met Stef

Het één op één werken tijdens een bijles en het zien groeien van een leerling, zelfzekerder zien worden en een lach op het gelaat van een leerling te zien verschijnen geeft me veel voldoening. Zelf haal ik ook heel wat energie mijn eigen enthousiasme van het bijlesgeven en het meenemen van een leerling in een verhaal.

7/10

Meerhout
Chemie
Master, KULEUVEN

fysica

Nicholas

Retie

Master

KU Leuven

Toegepaste Informatica

Bijles fysica met Nicholas

9/10

Retie
Toegepaste Informatica
Master, KU Leuven

Studenten die we al konden helpen

  • Rufus uit Leuven

    Rufus zal volgend schooljaar 4de middelbaar Natuurwetenschappen doen en zoekt hulp bij Fysica. LEERSTOF: meten is weten, massadichtheid, optica, soorten krachten en beweging.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Wanneer jij dat wil! Of je nu op zoek bent naar een wekelijkse begeleiding fysica of een intensieve bijles in een korte periode, wij vinden een docent uit Meerhout die je op je vrije momenten kan helpen. We werken met pakketten van lesuren: 8, 16, 24 of 48 uur, en die plan je helemaal flexibel in.
Iedere leerling is anders, verwerkt leerstof op een andere manier, en heeft andere knelpunten. Daarom staat een aanpak op maat bij ons op nummer 1. Of het nu gaat om specifieke bijles fysica, leren leren of zelfvertrouwen verbeteren: je docent uit regio Meerhout maakt samen met jou een persoonlijk leerplan op je eigen tempo.
Eén gemiddelde prijs per uur voor bijles fysica bestaat eigenlijk niet, omdat de tarieven afhankelijk zijn van een aantal factoren. Bijvoorbeeld de ervaring en de achtergrond van de bijlesdocent uit Meerhout, het aantal uur dat je graag bijles fysica wil, en het niveau van de begeleiding. Je vindt alle informatie over de tarieven op onze tarievenpagina.

Top bijlesaanvragen

bijles in de zomervakantie, bijles Fysica geven in Meerhout, bijles Fysica in Meerhout, betaalbare bijles, privé lessen, bijles prijs per uur, hulp in Fysica regio Meerhout, Fysica bijles aan huis in Meerhout, Fysica leren