Bijles Fysica in Lille

Krijg vandaag nog bijles fysica op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

fysica

Chris

Lille

Master

UGent

Burgerlijk ingenieur elektronica

Bijles fysica met Chris

Ik hou van uitleggen. Zaken op conceptueel niveau bevattelijk uitleggen beschouw ik als een sterk punt van mezelf. Ik heb doorheen mijn loopbaan veel opleiding gegeven. In mijn humanioraperiode heb ik ook vaak bijles Latijn, wiskunde en fysica gegeven aan medestudenten.

10/10

Lille
Burgerlijk ingenieur elektronica
Master, UGent

fysica

Joris

Heist-op-den-Berg

Master

KU Leuven

Industrieel Ingenieur

Bijles fysica met Joris

Ik had het gevoel dat ik niet direct iets bijbracht aan de maatschappij en dat in combinatie dat ik graag anderen help en ze graag nieuwe zaken wil bijleren, maakte dat ik eindelijk de sprong gewaagd heb om bijles te geven.

9/10

Heist-op-den-Berg
Industrieel Ingenieur
Master, KU Leuven

fysica

Thomas

Mol

Master

KU Leuven

Industrieel Ingenieur Biochemie (Biomedical Engineering)

Bijles fysica met Thomas

Een leerkracht maakt het verschil. De keuzes die ik bewust wel en niet gemaakt heb in mijn persoonlijke opleidingscarrière zijn voor 80% gemotiveerd door de gedrevenheid en didactische kwaliteiten van de leerkrachten die ik gehad heb voor een bepaald vak. Een gevoel hebben dat je iets snapt, maakt dat je kan openstaan om het vak te appreciëren, de schoonheid en het nut ervan inzien maakt dat je er misschien wel van gaat houden, en dat opent studiemogelijkheden die de rest van je leven als student en werkende mens kunnen bepalen. Wie weet wacht immers bovenop de berg waarmee je worstelt om hem te beklimmen wel een hele nieuwe kijk op het hele avontuur. Zo was het ooit bij mij. De wetenschappen die ik in het middelbaar zo haatte, werden goede vrienden eens ik ze in zelfstudie herhaalde en motiveerden me om na mijn talenopleiding ook nog een opleiding als ingenieur te volgen. Het is mijn hoop dat ik anderen kan helpen alle kansen te ontsluiten die ze verdienen en zo zowel op korte termijn als lange termijn keuzes te kunnen maken die wérkelijk bij hen passen. Vanuit de positieve feedback die ik krijg als peer-assisted learning coach aan de KU Leuven en als persoonlijke bijlesleerkracht maak ik alleszins op dat ik hiertoe mijn steentje kan bijdragen.

9,5/10

Mol
Industrieel Ingenieur Biochemie (Biomedical Engineering)
Master, KU Leuven

fysica

Tamas

Herentals

Master

UGent

Fysica & Sterrenkunde

Bijles fysica met Tamas

Bijles geven is iets wat ik vroeger al een paar keer gedaan heb. Het individuele contact tussen mij en de bijlesstudent is iets wat mij enorm aanspreekt, omdat dit beter toelaat om in te spelen op problemen, waar bijles uiteindelijk voor dient. Plus het feit dat ik deze onderwerpen ook graag uitleg, maakt dat bijles geven inderdaad iets is waar ik me graag mee bezig houd.

9/10

Herentals
Fysica & Sterrenkunde
Master, UGent

fysica

Ben

Beerse

Master

KU Leuven

Industrieel ingenieur: Chemie

Bijles fysica met Ben

Graag geef ik bijles om zo mijn brede algemene kennis te kunnen delen met jongeren die hier nood aan hebben. Tijdens mijn studie leerde ik professioneel samenwerken met medestudenten op een amusante wijze. Verder deed ik al ervaring op als bijlesgever, wat zeer positief bleek te zijn. Deze ervaring gaf mijn vertrouwen een boost, die ik nu volledig wil kunnen inzetten als bijlesgever.

9,3/10

Beerse
Industrieel ingenieur: Chemie
Master, KU Leuven

fysica

Nouchin

Zoersel

Derde graad

Universiteit Antwerpen

3de Bachelor Biochemie/biotechnologie

Bijles fysica met Nouchin

Mensen helpen is mijn grootste drijfveer. Een tweede motivatie om bijles te geven, is mijn passie voor wetenschappen en wiskunde. Ervaring opdoen om later voor een klas te staan is zeker ook een positief punt, maar het belangrijkste is natuurlijk dat ik het graag doe en mijn kennis met anderen wil delen.

Zoersel
3de Bachelor Biochemie/biotechnologie
Derde graad, Universiteit Antwerpen

fysica

Jolien

Beerse

Basisschool

Artesis-Plantijn hogeschool

Bijles fysica met Jolien

Ik heb mij altijd graag ingezet voor school. Bezig zijn met taken en begeleiden van leerprocessen vind ik een meerwaarde voor mijn eigen ontplooiing. Wel zou ik mij beperken tot lagere school en eerste jaren van het secundair onderwijs. Ikzelf heb stw gevolg, dus mijn kennis van wiskunde etc is beperkter dan ASO-opleidingen.

Beerse
Basisschool, Artesis-Plantijn hogeschool

fysica

Alicia

Turnhout

Master

University of Pennsylvania

of Environmental Building Design

Bijles fysica met Alicia

fantastisch om mensen te helpen slagen en hen hun eigen potentieel te doen inzien

10/10

Turnhout
of Environmental Building Design
Master, University of Pennsylvania

fysica

Jan-Willem

Lille

Master

Universiteit Gent

dierenarts kleine huisdieren

Bijles fysica met Jan-Willem

Ik heb ervaring als dierenarts, maar sta sinds kort ook voor de klas. Daarnaast heb ik ervaring met bijles geven voor vakken als wiskunde en wetenschappen. Dat doe ik voor verschillende bijleskantoren uit de buurt.

9,5/10

Lille
dierenarts kleine huisdieren
Master, Universiteit Gent

fysica

Alex

Berlaar

Master

KU Leuven

industrieel ingenieur

Bijles fysica met Alex

Het proces van niet-begrijpen naar begrijpen is fascinerend. Ik leer graag dingen bij aan mensen en probeer dat op een zo leuk mogelijke manier te doen. Zo moet je altijd jezelf in de plaats van degene aan wie je lesgeeft kunnen stellen: het mag niet te saai zijn, het moet afwisselend zijn en op het einde van de rit zou je dankzij verbanden te leggen de stof moeten kennen.

Berlaar
industrieel ingenieur
Master, KU Leuven

Studenten die we al konden helpen

 • Annais uit Lille

  Studente 3e middelbaar Economische Wetenschappen zoekt hulp bij fysica. Ze geeft aan dat ze de uitleg van de docent niet altijd snapt. Hierdoor bouwt er een achterstand op die ze niet a… Lees meer

 • Lesley uit Herentals

  Leerlinge in het 5e middelbaar Techniek-Wetenschappen heeft moeite met chemie en fysica. Voor de coronacrisis waren de theoretische lessen gekoppeld aan praktische labo's, maar nu rest … Lees meer

 • Ilias uit Beerse

  Leerling uit het 5de middelbaar LO en sport (TSO) zoekt extra ondersteuning bij fysica, chemie en biologie.

 • Jill uit Herentals

  Jill zit in het 4e middelbaar menswetenschappen en STEM en krijgt graag begeleiding bij fysica. Op dit moment gaat het voornamelijk over gassen en warmte. Graag een wekelijkse opvolging… Lees meer

 • Bieke uit Herentals

  Leerling start in het 4e middelbaar humane wetenschappen en zoekt hulp bij fysica. Wiskunde gaat vrij goed, maar voor fysica haalt de leerling steeds tekorten. De bedoeling is om de mat… Lees meer

 • Vicky uit Malle

  Studente in de 1ste bachelor Biomedische Wetenschappen heeft ondersteuning nodig bij het vak 'fysica miv wiskunde' meer bepaald bij kinematica, dynamica, arbeid en energie, rotationele … Lees meer

 • Annelies uit Beerse

  Student uit het 5e jaar ASO (overgeschakeld vanuit richting fotografie) wil ondersteuning bij wiskunde wegens weinig voorkennis. Ze kreeg in de 2e graad enkel natuurwetenschappen.

 • Siebe uit Beerse

  Siebe zit in het 3e middelbaar sportwetenschappen en is op zoek naar ondersteuning fysica ter voorbereiding van de examens. Ook volgend schooljaar wenst hij graag begeleiding te krijge… Lees meer

 • Siebe uit Beerse

  Siebe zit in het 4e middelbaar sportwetenschappen en is op zoek naar ondersteuning fysica en chemie. Graag wekelijks herhaling van de geziene leerstof.

 • Aline uit Olen

  Een student uit het 6e middelbaar Industriële Wetenschappen zoekt hulp bij de vakken chemie en fysica. Hij heeft hiervan een herexamen. Bij chemie gaat het om een aantal gedeeltes binne… Lees meer

 • Damien uit Turnhout

  Student 6de middelbaar Talen-Wetenschappen wenst begeleiding bij de vakken fysica (prioriteit), chemie en wiskunde. Hij mist punten door de manier van uitleg, het 'waarom' van de oploss… Lees meer

 • Marco uit Malle

  Leerling in het 4e middelbaar richting Wetenschappen heeft extra hulp nodig bij fysica. Hij had een tekort op de laatste 3 toetsen en is dus niet mee met de leerstof.

 • Sophie uit Turnhout

  Student 4de middelbaar dier- en landbouwtechnische wetenschappen TSO zoekt hulp bij de vakken fysica en chemie. Moeilijkheden liggen onder meer bij de verschillende soorten wetten en dr… Lees meer

 • Iris uit Geel

  Iris zit in het 4e middelbaar wetenschappen en heeft moeite met fysica. Graag krijgt hij wekelijks begeleiding om zich klaar te stomen voor het examen fysica.

 • Rosanne uit Oud-Turnhout

  Een student uit de richting STW werkt de derde graad af via examencommissie. Ze heeft het moeilijk bij fysica.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.