Bijles Huiswerkbegeleiding in Sint‑Amands

Krijg vandaag nog bijles huiswerkbegeleiding op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

huiswerkbegeleiding

Marco

Hamme

Bachelor

Universiteit Gent

Fysica en sterrenkunde

Bijles huiswerkbegeleiding met Marco

Bijles geven is een manier om mensen te helpen en tegelijk een zakcentje bij te verdienen. Een win-win situatie dus. Op het moment geef ik regelmatig bijles wiskunde en natuurwetenschappen aan mijn zus (6de middelbaar humane wetenschappen). Ik heb BijlesHuis online gevonden en was onder de indruk van de professionaliteit waarmee gewerkt wordt in tegenstelling tot andere websites.

9,2/10

Hamme
Fysica en sterrenkunde
Bachelor, Universiteit Gent

huiswerkbegeleiding

Hanne

Temse

Bachelor

Arteveldehogeschool

Lager Onderwijs

Bijles huiswerkbegeleiding met Hanne

Het is elk kind zijn recht om zich optimaal te kunnen ontplooien, zijn of haar sterktes te gebruiken, te groeien, te leren, te ontdekken,... Kortom om het beste uit zich te krijgen. Het gaat er niet om of je de beste bent, het gaat er om of jij beter bent dan gisteren. Ik heb tijdens de COVID-uitbraak bijles gegeven aan een leerling van het 4e leerjaar. Deze lessen gingen online door. Aanvankelijk was het moeilijk om de aandacht van de leerling vast te houden aangezien hij enkele leerstoornissen heeft. Het was ook helemaal nieuw voor mij om bijles online te geven. Hierdoor moest ik toch wat zaken aanpassen aangezien je niet tactiel of materieel kan werken. Ik vond het spannend en een hele uitdaging maar vooral enorm verrijkend. De bijlessen verliepen steeds zeer goed, ik had een goed contact met de leerling en de ouders en ik slaagde er in om de leerling naar het 5e leerjaar te laten overgaan. Na het afronden van deze bijlessen bleven de kriebels om kinderen te helpen en zich zo optimaal mogelijk te ontplooien hangen, waardoor ik op zoek ben gegaan online naar platformen om bijlessen te geven. Zo ben ik dan ook bij het Bijleshuis terecht gekomen.

Temse
Lager Onderwijs
Bachelor, Arteveldehogeschool

huiswerkbegeleiding

Sien

Dendermonde

Bachelor

HUB Brussel

Leerkracht lager onderwijs

Bijles huiswerkbegeleiding met Sien

In mijn klas heb ik altijd extra veel oog voor de kinderen die het wat moeilijker hebben. Ik ben altijd blij als ze na wat extra uitleg en inoefening mee zijn met de leerstof. Dat geeft mij ook voldoening. In het verleden heb ik al enkele keren bijles gegeven. Het doet plezier om te horen als de kinderen goed hebben gescoord op een toets die je met hen hebt voorbereid of na de bijles zeggen: "Eindelijk snap ik het." Dat is de reden waarom ik graag bijles geef.

Dendermonde
Leerkracht lager onderwijs
Bachelor, HUB Brussel

huiswerkbegeleiding

Amy

Dendermonde

Master

Universiteit gent

klinische psychologie

Bijles huiswerkbegeleiding met Amy

Ik ben klinisch psycholoog en socioloog. Ik heb ervaring in het werken als psycholoog/ orthopedagoog met kinderen, jongeren en studenten met leerproblemen, leerachterstand en ontwikkelingsstoornissen binnen het buitengewoon basisonderwijs en hoger onderwijs. Ik werk daarnaast als ook als zelfstandig psycholoog met deze problematieken. Ik heb een samenwerking met een aantal hogescholen & de universiteit.

Dendermonde
klinische psychologie
Master, Universiteit gent

huiswerkbegeleiding

Hanne

Dendermonde

Derde graad

Secundair onderwijs

Latijn wiskunde

Bijles huiswerkbegeleiding met Hanne

Ik vind het super om anderen iets bij te kunnen brengen! Ik vind dat het heel veel voldoening geeft om iemand te helpen met het leren van nieuwe dingen of met het te verduidelijken. Ik heb al bijles gegeven en daar kreeg ik altijd positieve feedback op. Ook vond ik het altijd heel leuk om te doen!

Dendermonde
Latijn wiskunde
Derde graad, Secundair onderwijs

huiswerkbegeleiding

Lauranne

Bornem

Derde graad

de!Kunsthumaniora Antwerpen

Audiovisuele vorming

Bijles huiswerkbegeleiding met Lauranne

Ik help graag anderen met de vaardigheden die ik zelf over de jaren heen heb opgebouwd. Ik heb ervaring als oppas en hielp de kinderen met huiswerkbegeleiding. Door steeds in te spelen op de persoonlijke behoeftes van de student is hij meer gemotiveerd om aan zijn vaardigheden te werken.

Bornem
Audiovisuele vorming
Derde graad, de!Kunsthumaniora Antwerpen

huiswerkbegeleiding

Lotte

Londerzeel

Derde graad

Kunsthumaniora Brussel

woordkunst drama

Bijles huiswerkbegeleiding met Lotte

Bijlesgeven is voor mij een win-winsituatie. Ik kan anderen helpen, maar er zelf ook uit leren. Ik geef heel graag bijles.

Londerzeel
woordkunst drama
Derde graad, Kunsthumaniora Brussel

huiswerkbegeleiding

Indira

Hamme

Derde graad

ASO

Humane Wetenschappen

Bijles huiswerkbegeleiding met Indira

Ik leer kinderen graag dingen bij en vind het dan ook heel leuk om de vooruitgang bij hen te zien. Die vooruitgang bij de kinderen is mijn grootste motivatie om bijles te geven.

Hamme
Humane Wetenschappen
Derde graad, ASO

huiswerkbegeleiding

Julie

Dendermonde

Professioneel / Volwassen

KISP - Aalst

Specifieke Leraren Opleiding

Bijles huiswerkbegeleiding met Julie

Studenten op de goede weg zetten om te ontdekken hoe ze best kunnen studeren, plannen, hun weg vinden in grote cursussen. Ik zag een vacature voor het BijlesHuis via VDAB.

Dendermonde
Specifieke Leraren Opleiding
Professioneel / Volwassen, KISP - Aalst

huiswerkbegeleiding

Emily

Opwijk

Bachelor

Erasmushogeschool Brussel

Leerkracht Lager Onderwijs

Bijles huiswerkbegeleiding met Emily

Ik geef bijles vanuit mijn passie voor het zorgen voor kinderen!

Opwijk
Leerkracht Lager Onderwijs
Bachelor, Erasmushogeschool Brussel

Veelgestelde vragen

Ja hoor. Indien je liever bijles huiswerkbegeleiding achter je scherm volgt in plaats van met een docent bij jou in Sint-amands, selecteren wij een ervaren online bijlesgever. Online bijles vindt plaats via onze eigen leeromgeving die beschikt over verschillende snufjes. Een interactief whiteboard voor theorie en oefeningen, een opnamefunctie, schermdelen, videochat, de mogelijkheid om je schoolwerk te uploaden en te bewerken,... Lees deze pagina voor meer info over onze online bijles.
Het grootste deel van onze bijlessen huiswerkbegeleiding gaan aan huis door, maar jij kiest uiteraard. De bijles huiswerkbegeleiding kan aan huis in Sint-amands plaatsvinden of online via ons leerplatform. Soms gaan de bijlessen ook door in de bibliotheek of op school. Wij regelen wat voor jou het handigst is!
Al onze bijlesgevers, dus ook die in Sint-amands, worden zorgvuldig gescreend voor ze bijles huiswerkbegeleiding kunnen geven. We houden een persoonlijk intakegesprek met hen, waarin we peilen naar hun didactische ervaring, aanpak, vakkennis huiswerkbegeleiding,... We vragen een kopie van het diploma (of meest recente puntenlijst, indien de docent nog aan de universiteit studeert) en een uittreksel uit het strafregister, model 596.2. Op die manier zijn we zeker dat we enkel de beste docenten huiswerkbegeleiding aanbieden!

Top bijlesaanvragen

bijles Huiswerkbegeleiding, privé leraar, bijles thuis, bijles Huiswerkbegeleiding middelbaar in Sint-Amands, studiebegeleiding middelbaar, bijlesdocent Huiswerkbegeleiding in Sint-Amands, bijlesleraar gezocht, hulp in Huiswerkbegeleiding regio Sint-Amands, bijles Huiswerkbegeleiding geven in Sint-Amands