Bijles Huiswerkbegeleiding in Puurs

Krijg vandaag nog bijles huiswerkbegeleiding op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

huiswerkbegeleiding

Lore

Londerzeel

Bachelor

Arteveldehogeschool

Leerkracht secundair onderwijs

Bijles huiswerkbegeleiding met Lore

Lore zit momenteel in het laatste jaar van de bachelor leerkracht secundair onderwijs met project algemene vakken (PAV) en project kunstvakken als didactieken. Ze heeft ervaring met studie- en huiswerkbegeleiding en is begeleider in de buitenschoolse kinderopvang. Bovendien is ze graag bezig met kunst en theater, waardoor ze graag op zoek gaat naar creatieve manieren om met de leerstof om te gaan.

Londerzeel
Leerkracht secundair onderwijs
Bachelor, Arteveldehogeschool

huiswerkbegeleiding

Eric

Kapelle-op-den-Bos

Master

De Nayer

Industrieel Ingenieur

Bijles huiswerkbegeleiding met Eric

Ik heb altijd graag gewerkt met jonge mensen en voor opleiding heb ik mij steeds graag geëngageerd. Ik begeleid bijvoorbeeld ook de huiswerkklas in een college in de buurt.

Kapelle-op-den-Bos
Industrieel Ingenieur
Master, De Nayer

huiswerkbegeleiding

Marco

Hamme

Bachelor

Universiteit Gent

Fysica en sterrenkunde

Bijles huiswerkbegeleiding met Marco

Bijles geven is een manier om mensen te helpen en tegelijk een zakcentje bij te verdienen. Een win-win situatie dus. Op het moment geef ik regelmatig bijles wiskunde en natuurwetenschappen aan mijn zus (6de middelbaar humane wetenschappen). Ik heb BijlesHuis online gevonden en was onder de indruk van de professionaliteit waarmee gewerkt wordt in tegenstelling tot andere websites.

9/10

Hamme
Fysica en sterrenkunde
Bachelor, Universiteit Gent

huiswerkbegeleiding

Femke

Kruibeke

Bachelor

UAntwerpen

industrieel ingenieur

Bijles huiswerkbegeleiding met Femke

Ik werk graag met kinderen en studenten en wil ze graag helpen bij hun intellectuele ontwikkeling.

Kruibeke
industrieel ingenieur
Bachelor, UAntwerpen

huiswerkbegeleiding

Nisrine

Boom

Derde graad

Atheneum Boom

Wetenschappen Wiskunde

Bijles huiswerkbegeleiding met Nisrine

Ik weet dat leerkrachten soms niet veel aandacht geven aan studenten die het moeilijk hebben in de les, dit vind ik jammer en ik wil hen daarom graag helpen.

Boom
Wetenschappen Wiskunde
Derde graad, Atheneum Boom

huiswerkbegeleiding

Tiana

Boom

Derde graad

Kapster

Bijles huiswerkbegeleiding met Tiana

Ik ben heel graag met mensen bezig en ik heb al bijles gegeven aan kindjes die het nodig hadden.

Boom
Kapster
Derde graad,

huiswerkbegeleiding

Lauranne

Bornem

Derde graad

de!Kunsthumaniora Antwerpen

Audiovisuele vorming

Bijles huiswerkbegeleiding met Lauranne

Ik help graag anderen met de vaardigheden die ik zelf over de jaren heen heb opgebouwd. Ik heb ervaring als oppas en hielp de kinderen met huiswerkbegeleiding. Door steeds in te spelen op de persoonlijke behoeftes van de student is hij meer gemotiveerd om aan zijn vaardigheden te werken.

Bornem
Audiovisuele vorming
Derde graad, de!Kunsthumaniora Antwerpen

huiswerkbegeleiding

Lotte

Londerzeel

Derde graad

Kunsthumaniora Brussel

woordkunst drama

Bijles huiswerkbegeleiding met Lotte

Bijlesgeven is voor mij een win-winsituatie. Ik kan anderen helpen, maar er zelf ook uit leren. Ik geef heel graag bijles.

Londerzeel
woordkunst drama
Derde graad, Kunsthumaniora Brussel

huiswerkbegeleiding

Joni

Willebroek

Bachelor

Artesis Plantijn Hogeschool

Sociaal werk

Bijles huiswerkbegeleiding met Joni

Omwille van mijn interesse in het onderwijs en mijn ervaring met het werken met kinderen en adolescenten, viel mijn oog op een vacature van BijlesHuis op de website van VDAB. Zelf heb ik geen ervaring met het geven van bijles, maar binnen mijn functie als ondersteuner ga ik wel vaak aan de slag met leerlingen die moeite hebben met het leren leren. Samen onderzoeken hoe we bepaalde vakken het best studeren, tips aanreiken voor een goede samenvattingen en/of mindmappen zijn zaken waar ik wekelijks mee in aanraking kom.

Willebroek
Sociaal werk
Bachelor, Artesis Plantijn Hogeschool

huiswerkbegeleiding

Hanne

Temse

Bachelor

Arteveldehogeschool

Lager Onderwijs

Bijles huiswerkbegeleiding met Hanne

Het is elk kind zijn recht om zich optimaal te kunnen ontplooien, zijn of haar sterktes te gebruiken, te groeien, te leren, te ontdekken,... Kortom om het beste uit zich te krijgen. Het gaat er niet om of je de beste bent, het gaat er om of jij beter bent dan gisteren. Ik heb tijdens de COVID-uitbraak bijles gegeven aan een leerling van het 4e leerjaar. Deze lessen gingen online door. Aanvankelijk was het moeilijk om de aandacht van de leerling vast te houden aangezien hij enkele leerstoornissen heeft. Het was ook helemaal nieuw voor mij om bijles online te geven. Hierdoor moest ik toch wat zaken aanpassen aangezien je niet tactiel of materieel kan werken. Ik vond het spannend en een hele uitdaging maar vooral enorm verrijkend. De bijlessen verliepen steeds zeer goed, ik had een goed contact met de leerling en de ouders en ik slaagde er in om de leerling naar het 5e leerjaar te laten overgaan. Na het afronden van deze bijlessen bleven de kriebels om kinderen te helpen en zich zo optimaal mogelijk te ontplooien hangen, waardoor ik op zoek ben gegaan online naar platformen om bijlessen te geven. Zo ben ik dan ook bij het Bijleshuis terecht gekomen.

Temse
Lager Onderwijs
Bachelor, Arteveldehogeschool

Veelgestelde vragen

Omdat je leerdoelen helpen behalen het allerbelangrijkste is voor ons. We screenen en selecteren de beste bijlesdocent uit regio Puurs, regelen de opstart, admnistratie en opvolging, en blijven bereikbaar. Voor eender welke vraag rond je bijles huiswerkbegeleiding, of zelfs een docentenwissel, kan je bij ons terecht. Dien een vrijblijvende aanvraag in en wij helpen je zo snel mogelijk verder!
Jij beslist zelf op welke momenten de bijles huiswerkbegeleiding plaatsvindt. Zowel na school tijdens de week, als in het weekend of in de vakantie zijn mogelijkheden. Je spreekt zelf af met jouw docent uit Puurs die matcht met jouw beschikbaarheden.
Onze 'fit-garantie' betekent eenvoudigweg: we zoeken een bijlesdocent huiswerkbegeleiding uit regio Puurs voor jou tot je 100% tevreden bent. In 95% van de gevallen maakt BijlesHuis meteen de perfecte match. Wanneer je toch geen 'klik' voelt tijdens de bijles huiswerkbegeleiding, zoeken wij meteen naar een bijlesdocent met wie het wél 100% klikt op elk vlak!

Top bijlesaanvragen

Huiswerkbegeleiding bijles in Puurs, ik zoek bijles, Huiswerkbegeleiding leren, bijlesleerkracht, Huiswerkbegeleiding bijles aan huis in Puurs, bijles thuis krijgen, Huiswerkbegeleiding bijles gezocht in Puurs, bijlesdocent Huiswerkbegeleiding in Puurs, bijles krijgen