Bijles Huiswerkbegeleiding in Temse

Krijg vandaag nog bijles huiswerkbegeleiding op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

huiswerkbegeleiding

Salina

Hamme

Master

Universiteit Gent

Logopedische en audiologische wetenschappen

Bijles huiswerkbegeleiding met Salina

Ik vind het super om anderen te helpen bij de verwerking van bepaalde leerstofonderdelen.

Hamme
Logopedische en audiologische wetenschappen
Master, Universiteit Gent

huiswerkbegeleiding

Marco

Hamme

Bachelor

Universiteit Gent

Fysica en sterrenkunde

Bijles huiswerkbegeleiding met Marco

Bijles geven is een manier om mensen te helpen en tegelijk een zakcentje bij te verdienen. Een win-win situatie dus. Op het moment geef ik regelmatig bijles wiskunde en natuurwetenschappen aan mijn zus (6de middelbaar humane wetenschappen). Ik heb BijlesHuis online gevonden en was onder de indruk van de professionaliteit waarmee gewerkt wordt in tegenstelling tot andere websites.

9,2/10

Hamme
Fysica en sterrenkunde
Bachelor, Universiteit Gent

huiswerkbegeleiding

Jilka

Sint-Niklaas

Bachelor

Odisee

Secundair onderwijs

Bijles huiswerkbegeleiding met Jilka

Ik vind het heel fijn bijles te geven, omdat ik op deze manier mijn steentje kan bijdragen aan een beter welbevinden op school. Het leukste hieraan is iets uitleggen en zien dat jongeren het dan uiteindelijk begrijpen.

Sint-Niklaas
Secundair onderwijs
Bachelor, Odisee

huiswerkbegeleiding

Hanne

Temse

Bachelor

Arteveldehogeschool

Lager Onderwijs

Bijles huiswerkbegeleiding met Hanne

Het is elk kind zijn recht om zich optimaal te kunnen ontplooien, zijn of haar sterktes te gebruiken, te groeien, te leren, te ontdekken,... Kortom om het beste uit zich te krijgen. Het gaat er niet om of je de beste bent, het gaat er om of jij beter bent dan gisteren. Ik heb tijdens de COVID-uitbraak bijles gegeven aan een leerling van het 4e leerjaar. Deze lessen gingen online door. Aanvankelijk was het moeilijk om de aandacht van de leerling vast te houden aangezien hij enkele leerstoornissen heeft. Het was ook helemaal nieuw voor mij om bijles online te geven. Hierdoor moest ik toch wat zaken aanpassen aangezien je niet tactiel of materieel kan werken. Ik vond het spannend en een hele uitdaging maar vooral enorm verrijkend. De bijlessen verliepen steeds zeer goed, ik had een goed contact met de leerling en de ouders en ik slaagde er in om de leerling naar het 5e leerjaar te laten overgaan. Na het afronden van deze bijlessen bleven de kriebels om kinderen te helpen en zich zo optimaal mogelijk te ontplooien hangen, waardoor ik op zoek ben gegaan online naar platformen om bijlessen te geven. Zo ben ik dan ook bij het Bijleshuis terecht gekomen.

Temse
Lager Onderwijs
Bachelor, Arteveldehogeschool

huiswerkbegeleiding

Loubna

Sint-Niklaas

Bachelor

Odisee Sint-Niklaas

Leerkracht lager onderwijs

Bijles huiswerkbegeleiding met Loubna

Ik heb al veel ervaring opgedaan in het geven van bijles. Dit is mijn 4de jaar waarin ik leerlingen help bij hun studieloopbaan. Aangezien ik binnenkort afstudeer als leerkracht lager onderwijs vind ik het heel fijn om met kinderen samen te werken. Het geeft me voldoening om leerlingen te zien groeien.

Sint-Niklaas
Leerkracht lager onderwijs
Bachelor, Odisee Sint-Niklaas

huiswerkbegeleiding

Flore

Sint-Niklaas

Master

Universiteit Gent

of science in de pedagogische wetenschappen

Bijles huiswerkbegeleiding met Flore

Ik heb de opleiding Pedagogische Wetenschappen gevolgd omdat ik enorm graag met kinderen en jongeren werk en grote interesse heb in hun ontwikkeling. Vandaar ben ik ook gemotiveerd om hen nog extra te begeleiden en ondersteunen in hetgeen wat moeilijk loopt.

Sint-Niklaas
of science in de pedagogische wetenschappen
Master, Universiteit Gent

huiswerkbegeleiding

Beatrice

Temse

Bachelor

HoWest

Toegepaste psychologie

Bijles huiswerkbegeleiding met Beatrice

Voor mij is bijles geven een van de leukere studentenjobs die ik reeds heb gehad. Het brengt veel voldoening om kinderen/ jongeren te helpen op hun tempo en op maat. Op al mijn ervaringen met bijles of huiswerk ondersteuning blik ik positief terug.

Temse
Toegepaste psychologie
Bachelor, HoWest

huiswerkbegeleiding

Ellen

Sint-Niklaas

Derde graad

Sint-Lodewijkscollege Lokeren

Humane Wetenschappen

Bijles huiswerkbegeleiding met Ellen

Ik ben al 3 jaar animator en 1 jaar hoofdanimator op een speelplein. Ik heb dus al ervaring met kinderen en jongeren. Ik doe bovendien ook graag al wat ervaring op met lesgeven ter voorbereiding van een educatieve master in de maatschappijwetenschappen.

Sint-Niklaas
Humane Wetenschappen
Derde graad, Sint-Lodewijkscollege Lokeren

huiswerkbegeleiding

Lauranne

Bornem

Derde graad

de!Kunsthumaniora Antwerpen

Audiovisuele vorming

Bijles huiswerkbegeleiding met Lauranne

Ik help graag anderen met de vaardigheden die ik zelf over de jaren heen heb opgebouwd. Ik heb ervaring als oppas en hielp de kinderen met huiswerkbegeleiding. Door steeds in te spelen op de persoonlijke behoeftes van de student is hij meer gemotiveerd om aan zijn vaardigheden te werken.

Bornem
Audiovisuele vorming
Derde graad, de!Kunsthumaniora Antwerpen

huiswerkbegeleiding

Indira

Hamme

Derde graad

ASO

Humane Wetenschappen

Bijles huiswerkbegeleiding met Indira

Ik leer kinderen graag dingen bij en vind het dan ook heel leuk om de vooruitgang bij hen te zien. Die vooruitgang bij de kinderen is mijn grootste motivatie om bijles te geven.

Hamme
Humane Wetenschappen
Derde graad, ASO

Veelgestelde vragen

Je bijles huiswerkbegeleiding vindt plaats wanneer jou dat goed uitkomt. In samenspraak met je docent uit Temse kiezen jullie een vast wekelijks tijdstip, of spreken jullie telkens na de bijles af wanneer de volgende gepland staat. Ook meerdere bijlessen huiswerkbegeleiding per week zijn mogelijk, indien je intensieve begeleiding wenst. Super flexibel!
Ja. BijlesHuis legt de nadruk op een individuele aanpak. Elke leerling is uniek, en dus ook elke bijles huiswerkbegeleiding! Je boekt het beste resultaat door persoonlijke aandacht. Als jullie graag samen bijles huiswerkbegeleiding willen met vriendjes uit de klas, is dat natuurlijk mogelijk. Wij zoeken een privé-bijlesdocent uit regio Temse die bij jullie wensen past!
De accountmanagers bij BijlesHuis zijn een enthousiast team dat het netwerk van bijlesdocenten kent als hun broekzak. Een van hen zal jou koppelen aan de geschikte bijlesdocent uit regio Temse voor je bijlessen huiswerkbegeleiding. Op deze pagina kan je alvast kennismaken met onze accountmanagers!

Top bijlesaanvragen

bijles Huiswerkbegeleiding prijs, privé leerkracht, bijles door studenten, privé lessen, bijles Huiswerkbegeleiding in de buurt van Temse, betaalbare bijles, bijles Huiswerkbegeleiding in Temse, bijlesdocent Huiswerkbegeleiding in Temse, bijles Huiswerkbegeleiding middelbaar in Temse