Bijles Huiswerkbegeleiding in Boom

Krijg vandaag nog bijles huiswerkbegeleiding op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

huiswerkbegeleiding

Lore

Londerzeel

Bachelor

Arteveldehogeschool

Leerkracht secundair onderwijs

Bijles huiswerkbegeleiding met Lore

Lore zit momenteel in het laatste jaar van de bachelor leerkracht secundair onderwijs met project algemene vakken (PAV) en project kunstvakken als didactieken. Ze heeft ervaring met studie- en huiswerkbegeleiding en is begeleider in de buitenschoolse kinderopvang. Bovendien is ze graag bezig met kunst en theater, waardoor ze graag op zoek gaat naar creatieve manieren om met de leerstof om te gaan.

Londerzeel
Leerkracht secundair onderwijs
Bachelor, Arteveldehogeschool

huiswerkbegeleiding

Eric

Kapelle-op-den-Bos

Master

De Nayer

Industrieel Ingenieur

Bijles huiswerkbegeleiding met Eric

Ik heb altijd graag gewerkt met jonge mensen en voor opleiding heb ik mij steeds graag geëngageerd. Ik begeleid bijvoorbeeld ook de huiswerkklas in een college in de buurt.

Kapelle-op-den-Bos
Industrieel Ingenieur
Master, De Nayer

huiswerkbegeleiding

Hidke

Sint-Katelijne-Waver

Bachelor

Arteveldehogeschool

Logopedie

Bijles huiswerkbegeleiding met Hidke

Ik ben afgestudeerd als logopediste na een bacheloropleiding en heb de nodige ervaring met kinderen en jongeren als logopediste.

Sint-Katelijne-Waver
Logopedie
Bachelor, Arteveldehogeschool

huiswerkbegeleiding

Ilse

Steenokkerzeel

Bachelor

Thomas More Hogeschool Mechelen

Leerkracht Lager Onderwijs

Bijles huiswerkbegeleiding met Ilse

Ouders kunnen niet altijd hun kinderen begeleiden bij hun leermoeilijkheden. Door de rare periode vorig schooljaar (cfr. Covid-19) hebben sommige kinderen extra zorg en ondersteuning nodig. Hier wil ik graag bij helpen. Ik gaf reeds bijles rekenen, niveau 6de leerjaar en 1ste middelbaar. Zowel voor mij als de student was dit een positieve ervaring!

Steenokkerzeel
Leerkracht Lager Onderwijs
Bachelor, Thomas More Hogeschool Mechelen

huiswerkbegeleiding

Youssra

Antwerpen

Examencommissie

Humane Wetenschappen

Bijles huiswerkbegeleiding met Youssra

Ik geef graag les, omdat ik het enorm leuk vind om mensen iets bij te brengen. Het is daarnaast ook zeer fijn om leerlingen te zien evolueren!

Antwerpen
Humane Wetenschappen
Examencommissie,

huiswerkbegeleiding

Pieter

Antwerpen

Bachelor

KU Leuven

Lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen

Bijles huiswerkbegeleiding met Pieter

Ik heb een tijd gewerkt als leraar fysica en biologie in het vierde en vijfde jaar secundair. Ik heb ook jaren ervaring gehad met bijles geven in algemene studiemethoden en wetenschappen. Ik heb zelf lang moeten zoeken naar een passende studiemethode en zorg er dus voor aan de hand van mijn bijlessen dat andere leerlingen hier ondersteuning in krijgen.

Antwerpen
Lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen
Bachelor, KU Leuven

huiswerkbegeleiding

Tiana

Boom

Derde graad

Kapster

Bijles huiswerkbegeleiding met Tiana

Ik ben heel graag met mensen bezig en ik heb al bijles gegeven aan kindjes die het nodig hadden.

Boom
Kapster
Derde graad,

huiswerkbegeleiding

Lauranne

Bornem

Derde graad

de!Kunsthumaniora Antwerpen

Audiovisuele vorming

Bijles huiswerkbegeleiding met Lauranne

Ik help graag anderen met de vaardigheden die ik zelf over de jaren heen heb opgebouwd. Ik heb ervaring als oppas en hielp de kinderen met huiswerkbegeleiding. Door steeds in te spelen op de persoonlijke behoeftes van de student is hij meer gemotiveerd om aan zijn vaardigheden te werken.

Bornem
Audiovisuele vorming
Derde graad, de!Kunsthumaniora Antwerpen

huiswerkbegeleiding

Joni

Willebroek

Bachelor

Artesis Plantijn Hogeschool

Sociaal werk

Bijles huiswerkbegeleiding met Joni

Omwille van mijn interesse in het onderwijs en mijn ervaring met het werken met kinderen en adolescenten, viel mijn oog op een vacature van BijlesHuis op de website van VDAB. Zelf heb ik geen ervaring met het geven van bijles, maar binnen mijn functie als ondersteuner ga ik wel vaak aan de slag met leerlingen die moeite hebben met het leren leren. Samen onderzoeken hoe we bepaalde vakken het best studeren, tips aanreiken voor een goede samenvattingen en/of mindmappen zijn zaken waar ik wekelijks mee in aanraking kom.

Willebroek
Sociaal werk
Bachelor, Artesis Plantijn Hogeschool

huiswerkbegeleiding

Karolien

Antwerpen

Bachelor

Karel de Grote Hogeschool

International Management Assistant

Bijles huiswerkbegeleiding met Karolien

Ik begeleid en ondersteun heel graag kinderen en jongeren tijdens hun studieloopbaan en help bij leerproblemen en leerstoornissen. Daarom volg ik nu de studie schoolpsychologie. Omdat ik nog bezig met deze studies, geef ik al graag bijlessen. Ik vind het heel fijn om anderen iets bij te leren en vind een integrale aanpak belangrijk, een benadering waarbij de studiemethode bijvoorbeeld niet uit het oog mag worden verloren.

Antwerpen
International Management Assistant
Bachelor, Karel de Grote Hogeschool

Veelgestelde vragen

BijlesHuis werkt altijd op dezelfde manier: via de website dien je vrijblijvend een aanvraag in voor bijles huiswerkbegeleiding, wij bellen jou telefonisch op om je hulpvraag te concretiseren en koppelen je daarna aan de gepaste bijlesdocent uit regio Boom. Als je ons voorstel goedkeurt, kan je met je bijlesdocent huiswerkbegeleiding aan de slag! Hier kan je alles in detail lezen over onze werkwijze.
Natuurlijk, beide opties zijn mogelijk om bijles te volgen: online of aan huis in Boom. Online bijles gaat via BijlesHuis door, niet via Zoom of Skype, maar via een eigen platform speciaal ontwikkeld voor bijles. Zo kan je huiswerk en andere documenten van je school uploaden om samen met je bijlesdocent te bespreken. Er is een whiteboard, screenshare, videochat en veel meer. Ook kan je de bijlessen huiswerkbegeleiding achteraf terugkijken. Lees hier alles over online bijles.

Dan laat je ons dat weten, en dan zorgen wij zo snel mogelijk voor een nieuwe bijlesdocent huiswerkbegeleiding in regio Boom. Een persoonlijke klik vinden wij een van de belangrijkste bouwstenen tijdens de bijles. Alleen zo kan je voldoende vertrouwen opbouwen, en een plan van aanpak opmaken waar jij helemaal achter staat.

Top bijlesaanvragen

bijles hoger onderwijs, bijles Huiswerkbegeleiding in de buurt van Boom, bijles Huiswerkbegeleiding middelbaar, bijles Huiswerkbegeleiding, bijles Huiswerkbegeleiding tarief, bijlesleraar gezocht, betaalbare bijles, bijlesdocent Huiswerkbegeleiding in Boom, bijles door studenten