Bijles Bedrijfsbeheer in Vorselaar

Krijg vandaag nog bijles bedrijfsbeheer op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

bedrijfsbeheer

Inge

Zoersel

Master

vub

in de klassieke filologie (Latijn en Grieks)

Bijles bedrijfsbeheer met Inge

Als gepassioneerd leerkracht Latijn wil ik de leerlingen helpen om Latijn niet te snel te laten vallen en om hen het nut van deze taal bij te brengen.

9/10

Zoersel
in de klassieke filologie (Latijn en Grieks)
Master, vub

bedrijfsbeheer

Sam

Zoersel

Bachelor

Ugent (campus schoonmeersen)

Master elektromechanica

Bijles bedrijfsbeheer met Sam

Bijles geven lijkt mij een prachtige invulling voor een studentenjob, zo kan ik andere studenten helpen met materie die me echt interesseert en zelf deze basiskennis goed onderhouden. Ik heb voldoende kennis vergaard om de wetenschapsvakken te geven aan studenten in het secundair onderwijs en in professionele bachelors. Mijn ervaring als leider in de jeugdbeweging lijkt me ook mooi meegenomen. Ik hou van uitdagingen, en dit lijkt me werk waar ik echt voldoening uit kan halen.

Zoersel
Master elektromechanica
Bachelor, Ugent (campus schoonmeersen)

bedrijfsbeheer

Nouchin

Zoersel

Derde graad

Universiteit Antwerpen

3de Bachelor Biochemie/biotechnologie

Bijles bedrijfsbeheer met Nouchin

Mensen helpen is mijn grootste drijfveer. Een tweede motivatie om bijles te geven, is mijn passie voor wetenschappen en wiskunde. Ervaring opdoen om later voor een klas te staan is zeker ook een positief punt, maar het belangrijkste is natuurlijk dat ik het graag doe en mijn kennis met anderen wil delen.

Zoersel
3de Bachelor Biochemie/biotechnologie
Derde graad, Universiteit Antwerpen

bedrijfsbeheer

Lieselot

Nijlen

Bijles bedrijfsbeheer met Lieselot

Ik behaalde de specifieke lerarenopleiding die ik volg aan de UA. Het lijkt me nuttig om mijn ervaring te delen en in de vakken waarin ik me gespecialiseerd heb, namelijk: Nederlands, NT2 en Duits. Op die manier kan ik als lesgever iets betekenen voor anderen.

Nijlen

bedrijfsbeheer

An

Zandhoven

Bachelor

Hogeschool Antwerpen campus Lier

Kleuteronderwijs

Bijles bedrijfsbeheer met An

Ik werk ontzettend graag met kinderen en wil ze daarom ook graag helpen. Samen op zoek gaan naar net die andere manier waardoor een leerling de leerstof wel begrijpt.

Zandhoven
Kleuteronderwijs
Bachelor, Hogeschool Antwerpen campus Lier

bedrijfsbeheer

Julie

Nijlen

Bachelor

Thomas More Vorselaar

Leerkracht lager onderwijs

Bijles bedrijfsbeheer met Julie

Nu ik sinds kort werk als juf, help ik graag kinderen bij het verwerven en verwerken van leerstof, leren leren, huiswerk, etc.

Nijlen
Leerkracht lager onderwijs
Bachelor, Thomas More Vorselaar

bedrijfsbeheer

Tobias

Herentals

Bachelor

KDG Hogeschool

Zorgverbreding en remediërend leren

Bijles bedrijfsbeheer met Tobias

Begeleiden/helpen van kinderen, jongeren, vrienden en collega's is altijd al iets geweest dat ik graag doe. Vooral na mijn keuzestage (GON-begeleiding/huiswerkbegeleiding) sprak het begeleiden van leerlingen mij aan, maar toen heb ik het niet verder uitgebouwd. In het kader van mijn huidige studies (zorgverbreding en remediërend leren) ben ik me actief aan het verdiepen in helpen, begeleiden, coachen,... van leerlingen. Bijles geven is iets dat hier perfect op aansluit.

Herentals
Zorgverbreding en remediërend leren
Bachelor, KDG Hogeschool

bedrijfsbeheer

Ruben

Grobbendonk

Master

Katholieke Universiteit Leuven

2de Ingenieurswetenschappen bouwkunde

Bijles bedrijfsbeheer met Ruben

Het overbrengen van kennis aan anderen is voor mij een uitdaging. Samen met de bijlesnemer doelen opstellen en deze vervolgens te bereiken geeft mij veel voldoening. Daar bovenop is het ook een ideale mogelijkheid om mijn soft skills te trainen. Ideeën kunnen overbrengen naar anderen is een belangrijke eigenschap en dit kan enkel geleerd worden door praktijk. Het is dus niet enkel de bijlesnemer die bijleert in het proces.

Grobbendonk
2de Ingenieurswetenschappen bouwkunde
Master, Katholieke Universiteit Leuven

bedrijfsbeheer

Lore

Zoersel

Derde graad

Thomas More Kempen

TSO: Handel

Bijles bedrijfsbeheer met Lore

Ik help jongeren al in de klas door les te geven (stage). Omdat ik enkel mijn eindwerk nog moet afwerken, geef ik momenteel geen stage meer. Daarom wil ik graag jongeren en kinderen verder helpen door bijles te geven.

Zoersel
TSO: Handel
Derde graad, Thomas More Kempen

bedrijfsbeheer

Michael

Zoersel

Bachelor

Thomas More Kempen

Lerarenopleiding secundair onderwijs

Bijles bedrijfsbeheer met Michael

Ik geef bijles, omdat het een unieke ervaring is, aanvullend op mijn functie als leraar. Je kan tegelijkertijd met jongeren en de onderwijsvakken die je interesseren bezig zijn.

Zoersel
Lerarenopleiding secundair onderwijs
Bachelor, Thomas More Kempen

Veelgestelde vragen

BijlesHuis biedt de beste bijlesdocenten in regio Vorselaar. Stuk voor stuk gescreend, ervaren, en enorm gemotiveerd om jou of je kind vooruit te helpen. Wij nemen je alle werk uit handen en bieden constante service per telefoon en mail voor élke vraag. Zo wordt 1-op-1 bijles bedrijfsbeheer nemen een eitje! Schrijf je hier in om jouw perfecte docent uit Vorselaar te vinden.
De meeste medewerkers bij BijlesHuis zijn accountmanagers, en eentje daarvan zal jouw bijles bedrijfsbeheer tiptop in orde brengen. Hij of zij belt je op en selecteert een gepaste docent uit regio Vorselaar. Je kan uitgebreid kennismaken met het volledige team van BijlesHuis op deze pagina.
Al onze bijlesgevers, dus ook die in Vorselaar, worden zorgvuldig gescreend voor ze bijles bedrijfsbeheer kunnen geven. We houden een persoonlijk intakegesprek met hen, waarin we peilen naar hun didactische ervaring, aanpak, vakkennis bedrijfsbeheer,... We vragen een kopie van het diploma (of meest recente puntenlijst, indien de docent nog aan de universiteit studeert) en een uittreksel uit het strafregister, model 596.2. Op die manier zijn we zeker dat we enkel de beste docenten bedrijfsbeheer aanbieden!

Top bijlesaanvragen

bijles leraar, bijles Bedrijfsbeheer in de buurt van Vorselaar, extra bijles, zomer bijles, bijles Bedrijfsbeheer middelbaar, hulp in Bedrijfsbeheer regio Vorselaar, bijles krijgen, bijles Bedrijfsbeheer prijs, Bedrijfsbeheer bijles in Vorselaar