Bijles Studiebegeleiding in Vorselaar

Krijg vandaag nog bijles studiebegeleiding op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

studiebegeleiding

Tania

Duffel

Professioneel / Volwassen

Sint-Lodewijk Antwerpen

Secretariaat Moderne Talen

Bijles studiebegeleiding met Tania

Vanaf mijn twaalf jaar ben ik zelf ook veel op Franse cursus geweest. Zo heb ik ook geleerd hoe je best een taal aan iemand kunt aanleren.

9,1/10

Duffel
Secretariaat Moderne Talen
Professioneel / Volwassen, Sint-Lodewijk Antwerpen

studiebegeleiding

Margot

Berlaar

Master

KUL Antwerpen

Business Administration

Bijles studiebegeleiding met Margot

Margot is handelsingenieur en leerkracht. Daarnaast heeft ze ervaring met bijlessen wiskunde, economie en algemene studiebegeleiding.

9,5/10

Berlaar
Business Administration
Master, KUL Antwerpen

studiebegeleiding

Ben

Beerse

Master

KU Leuven

Industrieel ingenieur: Chemie

Bijles studiebegeleiding met Ben

Graag geef ik bijles om zo mijn brede algemene kennis te kunnen delen met jongeren die hier nood aan hebben. Tijdens mijn studie leerde ik professioneel samenwerken met medestudenten op een amusante wijze. Verder deed ik al ervaring op als bijlesgever, wat zeer positief bleek te zijn. Deze ervaring gaf mijn vertrouwen een boost, die ik nu volledig wil kunnen inzetten als bijlesgever.

9,3/10

Beerse
Industrieel ingenieur: Chemie
Master, KU Leuven

studiebegeleiding

Jan

Wijnegem

Bachelor

RNS Lier

onderwijzer

Bijles studiebegeleiding met Jan

Ik ben goed in luisteren, motiveren en plannen. Vaak zitten kinderen, jongeren in een steeds weerkerende, negatieve spiraal qua zelfbeeld, motivering, quotering, .... De druk van school, thuis, de maatschappij zorgt ervoor dat veel kinderen schoolmoe worden. Ik gaf talloze bijlessen aan jongeren van diverse leeftijd en opleidingsniveau. Meermaals waren ze op zoek naar iemand die mee over hun schouders keek, hen positief bekrachtigde, een luisterend oor had. Ik had enkel positieve ervaringen.

10/10

Wijnegem
onderwijzer
Bachelor, RNS Lier

studiebegeleiding

Anke

Lier

Bachelor

Thomas More Kempen

Leerkracht lager onderwijs

Bijles studiebegeleiding met Anke

Ik ben afgestudeerd als logopdiste en volg nu de verkorte opleiding leerkracht basisonderwijs. Ik koos voor deze opleidingen omdat ik graag met kinderen werk en hen graag meer bijleer. Dit wil ik graag volbrengen door bijles te geven.

Lier
Leerkracht lager onderwijs
Bachelor, Thomas More Kempen

studiebegeleiding

Lotte

Berlaar

Bachelor

Thomas More Vorselaar

Lerarenopleiding secundair onderwijs: Vakken geschiedenis en Nederlands

Bijles studiebegeleiding met Lotte

Ik vind leren studeren erg belangrijk en heb al zulke sessies zelf gegeven op onze school voor onze leerlingen. (Sinds 2013 ben ik leerkracht secundair onderwijs eerste en tweede graad.) Ik ben ook leercoach geweest op school, waarbij ik leerlingen begeleid die het moeilijk vinden om leerstof te verwerken.

8/10

Berlaar
Lerarenopleiding secundair onderwijs: Vakken geschiedenis en Nederlands
Bachelor, Thomas More Vorselaar

studiebegeleiding

Kiona

Turnhout

Master

rijksuniversiteit Groningen

Internationale Betrekkingen

Bijles studiebegeleiding met Kiona

Ik vind het leuk om andere mensen te helpen en te begeleiden met dingen waar ze moeite mee hebben. Het leukste aan bijles geven is als er aan allebei kanten iets wordt uitgehaald. Kennis is nooit volledig, en of je nu tien of 100 jaar oud bent - er valt altijd wat bij te leren!

Turnhout
Internationale Betrekkingen
Master, rijksuniversiteit Groningen

studiebegeleiding

Thomas

Vosselaar

Bachelor

KU Leuven

industriële wetenschappen

Bijles studiebegeleiding met Thomas

Ik help graag studenten met de leerstof waar zij het wat moeilijker mee hebben. Door les te geven, wil ik zelf graag deze onderwerpen terug onder handen nemen. Door de concepten uit te leggen aan studenten, kan ik mijn eigen begrip ervan verdiepen. Daarnaast heb ik reeds een paar keer bijles gegeven. Dat beviel me erg goed.

Vosselaar
industriële wetenschappen
Bachelor, KU Leuven

studiebegeleiding

Jan-Willem

Lille

Master

Universiteit Gent

dierenarts kleine huisdieren

Bijles studiebegeleiding met Jan-Willem

Ik heb ervaring als dierenarts, maar sta sinds kort ook voor de klas. Daarnaast heb ik ervaring met bijles geven voor vakken als wiskunde en wetenschappen. Dat doe ik voor verschillende bijleskantoren uit de buurt.

9,5/10

Lille
dierenarts kleine huisdieren
Master, Universiteit Gent

studiebegeleiding

Magalie

Schoten

Bachelor

Thomas More Vorselaar

Leerkracht secundair onderwijs

Bijles studiebegeleiding met Magalie

Ik wil graag bijles geven om jongeren te ondersteunen bij moeilijkheden die ze kunnen tegenkomen in hun schoolloopbaan. Moeilijkheden bij bepaalde onderwijsvakken of studieplanning mogen naar mijn mening geen oorzaak zijn van demotivatie op schools vlak. Ik ben geduldig en vind het niet erg om dingen meerdere keren uit te leggen. Daarnaast kan ik goed met jongeren omgaan en vind ik het leuk om hen te helpen. Ook zie ik het als een leermoment in twee richtingen. Terwijl ik leerlingen ondersteun en begeleid met zaken waar zij problemen mee ondervinden, leer ik zelf ook bij en doe meer ervaring op.

Schoten
Leerkracht secundair onderwijs
Bachelor, Thomas More Vorselaar

Studenten die we al konden helpen

 • Nancy uit Grobbendonk

  Student 1ste bachelor Biomedische Laboratoriumtechnologie (UCLL hogeschool in Diepenbeek) zoekt hulp bij zijn studiebegeleiding. Het probleem ligt niet inhoudelijk bij de leerstof - die… Lees meer

 • Nathalie uit Herentals

  Student 4e middelbaar Economie-Moderne Talen heeft nood aan studiebegeleiding. Hij moet komend semester alles uit de kast halen om te slagen en om niet van studierichting te veranderen.… Lees meer

 • Marlies uit Lille

  Leerlinge in het 3e middelbaar schakelt dit jaar over op thuisonderwijs en zal deelnemen aan examens via de Examencommissie van de 2e graad Humane Wetenschappen. Er is nood aan algemene… Lees meer

 • Nicky uit Zandhoven

  Leerling 3e middelbaar (Economie-Talen) heeft studiebegeleiding nodig, o.a. studiemethode.

 • Liesbeth uit Zandhoven

  Student 4de middelbaar Sportwetenschappen zoekt hulp bij de vakken wiskunde en wetenschappen (vooral fysica en chemie) met daarnaast ook focus op zijn studiemethode. Voor deze vakken sc… Lees meer

 • Charlotte uit Zoersel

  Studente 1e bachelor Klinische Psychologie met lichte vorm van ASS heeft studiebegeleiding nodig. Het gaat om het verifiëren of ze de correcte inzichten heeft en het begeleiden bij even… Lees meer

 • Tekdal uit Olen

  Leerling 1ste middelbaar Latijn wenst studiebegeleiding. Ze heeft vooral moeilijkheden met de vakken wiskunde en Latijn. Ze weet niet goed hoe deze vakken aan te pakken/studeren/plannen.

 • Vols uit Zoersel

  Leerling in het 4e middelbaar Economie-Wiskunde heeft nood aan studiebegeleiding. Het kerstrapport en de rapporten dagelijks werk vorig semester waren niet goed. Hij heeft de capaciteit… Lees meer

 • Carolien uit Herentals

  Student (12 jaar) heeft een algemene opvolging nodig in het kader van de examens van de Examencommissie (1e graad Wetenschappen), o.a. bij wiskunde. Hij sport op hoog niveau en is vaak … Lees meer

 • Esmeralde uit Zoersel

  Leerlinge in het 2de middelbaar (ASO) heeft nood aan algemene studiebegeleiding. Het gaat dan specifiek over zelfstandig plannen, samenvatten en hoe ze aan bepaalde vakken moet beginnen… Lees meer

 • Terhas uit Zoersel

  Leerling 1e middelbaar (STEM) heeft nood aan studiebegeleiding. Wegens ADD heeft hij moeite om zich te concentreren en er is ook nood aan een goede studiemethode.

 • Amy uit Heist-op-den-Berg

  Student 3de middelbaar Sociaal-Technische Wetenschappen heeft moeite met haar studiemethode. Sinds kerst is ze overgeschakeld van ASO naar TSO maar haar paasexamens zijn niet goed geluk… Lees meer

 • Sarah uit Zoersel

  Leerling 1e middelbaar heeft studiebegeleiding nodig.

 • Erwin uit Malle

  Leerling uit het 3e middelbaar economie-talen wil algemene studiebegeleiding. Ze scoorde minder goed op verschillende vakken tijdens de paasvakantie en wil haar studiemethode verbeteren.

 • Ellen uit Zoersel

  Leerling 3e middelbaar (Wiskunde 5u - Wetenschappen) met dyspraxie heeft begeleiding nodig bij het studeren (studiemethode) en bij wiskunde.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.