Verbeter je studiebegeleiding vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten studiebegeleiding uit Wijnegem! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

studiebegeleiding

Jan

Mortsel

Master, Uinversiteit Antwerpen

Bijles studiebegeleiding met Jan

Naast mijn voltijdse baan heb ik me steeds geëngageerd om mensen te helpen bij het plannen van hun studies, het schrijven van hun thesissen en het geven van sollicitatietraining. Hetzelfde doen maar dan in de vorm van een bijverdienste in de schoot van een professionele omgeving, is voor mij dan ook een kleine stap.

Mortsel
Sociologie
Master, Uinversiteit Antwerpen

studiebegeleiding

Ze

Antwerpen

Derde graad, OLV Instituut Pulhof

Bijles studiebegeleiding met Ze

Ik word zeer tevreden van anderen kennis te laten maken met het belang aan onderwijs en studie. Bijles geven is voor mij naast werk ook hobby.

Antwerpen
Geslaagd met uitzondering in de richting: Wetenschappen Wiskunde 6 uur
Derde graad, OLV Instituut Pulhof

studiebegeleiding

Babeth

Antwerpen

Master, Universiteit Antwerpen

Bijles studiebegeleiding met Babeth

Tijdens mijn opleiding stond ik altijd paraat om anderen te helpen en extra uitleg te geven. Als mijn broer thuis hulp nodig had met zijn studies hielp ik hem hierbij. Ik ben graag onder de mensen en help graag kinderen en jongeren. Daarom vind ik het een leuk idee om kinderen en jongeren te helpen met het studeren van hun cursussen of met het maken van hun huiswerk.

Antwerpen
Industieel Ingenieur Chemie
Master, Universiteit Antwerpen

studiebegeleiding

Erika

Antwerpen

Bachelor, Howest Kortijk

Bijles studiebegeleiding met Erika

Ik heb zelf bijles gehad voor wiskunde, omdat ik daar niet zo sterk in was. Het was een waardevolle ervaring en ik wil daarom zo ook andere mensen helpen.

Antwerpen
Digital arts and Entertainment
Bachelor, Howest Kortijk

studiebegeleiding

Marjolein

Schoten

Master, Thomas More Hogeschool

Bijles studiebegeleiding met Marjolein

Ik heb een passie voor het coachen en begeleiden van leerlingen en studenten, zowel op vlak van studie-inhoud als schoolloopbaan en gedrag. Hierbij wil ik hun sterktes in de verf zetten, hen begeleiden en stimuleren om (op termijn) zelfstandig hun studie en gedrag te structureren en te reguleren.

Schoten
Psychologie
Master, Thomas More Hogeschool

studiebegeleiding

Kizzy

Antwerpen

Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Bijles studiebegeleiding met Kizzy

Zowel de begeleidende als de ondersteunende aspecten van deze functie spreken me aan. Toen ik begon aan de opleiding Toegepaste Psychologie, was ik gedreven om na deze studie met kinderen en/of jongeren te kunnen werken. Mijn allereerste stage was een bewuste keuze als zorgcoördinator op een secundaire school. In een tweede stage werd ik opgeleid als psychologisch assistent om onderzoeken en begeleidingen te kunnen uitvoeren bij kinderen met een ontwikkelingsstoornis. Hierna werkte ik enkele maanden als anker van een kleuterschool bij het stedelijk CLB van Antwerpen. Daarna besloot ik om verder te studeren aan de VUB in functie tot het behalen van een Masterdiploma in de Klinische Psychologie (Orthopsychologie). Mijn thesis schreef ik over de hervormingen van het secundair onderwijs. Zoals u merkt uit mijn relaas, ga ik graag om met een jonge doelgroep vanuit een bijzondere interesse voor ontwikkelingspsychologie en educatiewetenschappen. Later werd ik daarom actief bij het Antwerps Schaak Collectief vzw als coördinator van het Schoolschaakproject. Vorig jaar stond ik tevens ter vervanging als leerkracht in een tweede leerjaar. Momenteel werk ik als zelfstandig orthopsycholoog en geef ik studiebegeleiding aan leerlingen en studenten uit het lager, secundair en hoger onderwijs. Bovendien ben ik actief als studiebegeleider lager onderwijs in het Academie en Jeugdcentrum van Antwerpen. U zal in mij een zelfstandig doch sociaal persoon vinden die steeds een open en leergierige houding aanneemt en die op een creatieve en flexibele manier op zoek gaat naar oplossingen.

Antwerpen
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

studiebegeleiding

Kathleen

Schilde

Bachelor, Universiteit Antwerpen

Bijles studiebegeleiding met Kathleen

Ik wil graag mensen helpen en op deze manier onderhoud ik ook zelf op een actieve manier mijn kennis. Ik ben al vanaf mijn veertiende vaak gaan babysitten en hielp dan ook met huiswerk. Later begon ik echt bijles te geven en ik zou dat graag verderzetten in mijn universitaire loopbaan. Het zou ook een goede bijverdienste zijn om in het studentenleven rond te komen.

Schilde
Biomedische wetenschappen
Bachelor, Universiteit Antwerpen

studiebegeleiding

Kitty

Antwerpen

Master, Hogeschool en Universiteit Gent

Bijles studiebegeleiding met Kitty

Ik heb altijd een smaak voor studeren en boeken gehad. Ik zou dit graag met mensen delen. Ik ben momenteel bezig met een aantal sociaal artistieke workshops, maar zou graag ook wat de diepte in gaan wat lesgeven betreft.

Antwerpen
Master, Hogeschool en Universiteit Gent

studiebegeleiding

Femke

Antwerpen

None

Bijles studiebegeleiding met Femke

Buiten mijn job als leerkracht zoek ik een bijverdienste voor een extra spaarcentje. Als dit mogelijk is in dezelfde branche is dit geen extra inspanning omdat les geven is wat ik graag doe.

Antwerpen

studiebegeleiding

Maya

Antwerpen

Master, KU Leuven

Bijles studiebegeleiding met Maya

Ik geef reeds zangles bij Full Flavour en bijles bij Rebus, maar zou graag nog meer opdrachten krijgen omdat ik het erg fijn vind mensen te kunnen helpen met mijn kennis. Op deze manier kan ik bovendien ervaring opbouwen binnen mijn studiedomein en er een centje mee bijverdienen. Ik heb naast lesgeven ook ervaring met het verbeteren van thesissen en papers en met het vertalen van teksten.

Antwerpen
Bachelor in de Taal- en Letterkunde: Engels-Nederlands / Master of European Studies
Master, KU Leuven