Verbeter je thesis-scriptiebegeleiding vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten thesis-scriptiebegeleiding uit Wijnegem! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

thesis-scriptiebegeleiding

Jan

Mortsel

Master, Uinversiteit Antwerpen

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Jan

Naast mijn voltijdse baan heb ik me steeds geëngageerd om mensen te helpen bij het plannen van hun studies, het schrijven van hun thesissen en het geven van sollicitatietraining. Hetzelfde doen maar dan in de vorm van een bijverdienste in de schoot van een professionele omgeving, is voor mij dan ook een kleine stap.

Mortsel
Sociologie
Master, Uinversiteit Antwerpen

thesis-scriptiebegeleiding

An

berchem

Bachelor, Karel de Grote Hogeschool Antwerpen

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met An

Het bieden van vorming verloopt als een rode draad door mijn leven; eerst in mijn uitgebreide vrijwilligerservaring, recent ook in mijn professionele loopbaan. Als vrijwilliger gaf ik vorming voor groepen en individuen, en dit voor verschillende organisaties, voornamelijk in het jeugdwerk. In mijn professionele functie als praktijklector heb ik de afgelopen jaren studenten gecoacht tijdens hun stage en bij het maken van schriftelijke opdrachten. Dat alles maakt dat ik ruime pedagogische en didactische vaardigheden heb opgebouwd om uit te putten, bovendien ben ik hierdoor ook gevormd in het open en duidelijk communiceren en het geven van feedback, waar ik veel belang aan hecht. Bijles wil ik graag geven om opnieuw studenten te begeleiden en hen te zien groeien in het traject dat ze afleggen. Dit geeft me voldoening en bevestigt voor mij de waarde die ik hecht aan ontwikkeling en groei, zowel voor mezelf als in het algemeen.

berchem
Verpleegkunde
Bachelor, Karel de Grote Hogeschool Antwerpen

thesis-scriptiebegeleiding

Jeroen

Edegem

PhD, Universiteit Antwerpen

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Jeroen

Ik merk vaak dat studenten niet creatief kunnen zijn in de domeinen waarin ze geïnteresseerd zijn doordat ze enkele basiskennis missen. Daar wil ik helpen iets aan te veranderen door mijn kennis en studeer trucks te delen. Ik ben een voorstander van de STEM-opleidingen en wil mijn energie voornamelijk inzetten om meer jongeren warm te maken voor wetenschap en techniek.

Edegem
Doctor in de toegepaste ingenieurswetenschappen
PhD, Universiteit Antwerpen

thesis-scriptiebegeleiding

Marjolein

Schoten

Master, Thomas More Hogeschool

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Marjolein

Ik heb een passie voor het coachen en begeleiden van leerlingen en studenten, zowel op vlak van studie-inhoud als schoolloopbaan en gedrag. Hierbij wil ik hun sterktes in de verf zetten, hen begeleiden en stimuleren om (op termijn) zelfstandig hun studie en gedrag te structureren en te reguleren.

Schoten
Psychologie
Master, Thomas More Hogeschool

thesis-scriptiebegeleiding

Fausto

Antwerpen

Master, universiteit Antwerpen/King's college London

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Fausto

Ik draag onderwijs hoog in het vaandel en wil dan ook mijn steentje hiertoe bijdragen. Ik zou graag bijles geven omdat ik al gemerkt heb dat ik veel voldoening haal uit het overbrengen van kennis op anderen. Daarnaast speel ik langer met het idee om van lesgeven mijn beroep te maken en daarom lijkt bijles geven mij de ideale manier om een eerste stap in die richting te zetten.

Antwerpen
Master in de moleculaire en cellulaire biomedische wetenschappen
Master, universiteit Antwerpen/King's college London

thesis-scriptiebegeleiding

Laura

Antwerpen

Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Laura

Vandaag de dag coach ik werkzoekende bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Mensen motiveren en helpen zit me in het bloed en drijft me in het leven. Als ik dit naast mijn job ook kan doen in de vorm van bijles geven aan jongeren, dan doe ik dit met veel plezier.

Antwerpen
Master in de arbeids- en organisatiepsychologie
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

thesis-scriptiebegeleiding

Jessie

Antwerpen

None

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Jessie

Ik ben een spontaan, enthousiast en zeer gemotiveerd persoon met een voorliefde voor het onderwijs. Reeds vanaf jonge leeftijd heb ik de droom voor de klas te staan en leerlingen en studenten iets bij te leren. Ik zou dan ook heel graag hier en daar wat bijles willen geven aan leerlingen en studenten voor wie het net iets moeilijker gaat. Ondanks dat ik een PhD heb behaald, heb ik in de lagere en middelbare school steeds heel hard moeten werken voor mijn schoolresultaten. Dit harde werk werd later beloond aangezien ik 'geleerd heb te leren'. Doorheen de jaren heb ik beseft een natuurlijke aanleg te hebben om voor een groep te spreken, me aan te passen aan mijn publiek, iets ingewikkeld verstaanbaar te maken, mensen te enthousiasmeren. En als iemand iets goed kan, dan doet die dat met veel plezier. Met dat in het achterhoofd is bijles geven eerder een hobby dan een job voor mij. Voorlopig heeft mijn carrièrepad me in de academische wereld gebracht als onderzoeker. Echter, de komende 2 jaar plan ik het onderzoek af te bouwen en dit te combineren met les geven op hogeschool. Alvast bedankt om mijn profiel in beraad te nemen.

Antwerpen

thesis-scriptiebegeleiding

Katrijn

Antwerpen

None

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Katrijn

Nog liever dan voor de klas te staan, geef ik individuele aandacht aan kinderen en jongeren die het nodig hebben. Door gericht met hen aan de slag te gaan, hoop ik dat ze snel "leren leren" en hun zelfvertrouwen herwinnen. Het gaat voor mij dus over veel meer dan pure kennisoverdracht. Ook persoonlijk lesgeven aan volwassenen, zoals talen of Office, ligt me wel. Ik heb een bijzondere voorkeur voor NT2.

Antwerpen

thesis-scriptiebegeleiding

Hanne

Mortsel

Master, Universiteit Gent (UGent)

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Hanne

Ik heb altijd al graag dingen uitgelegd. In september ben ik gestart met de specifieke lerarenopleiding om vakken zoals biologie, anatomie en fysiologie te geven in het middelbaar en aan de hogeschool. Aan grote groepen lesgeven, deed ik toch niet zo graag. Op deze manier zou ik toch mensen iets kunnen bijbrengen terwijl ik er een beetje bijverdien.

Mortsel
kinesitherapie
Master, Universiteit Gent (UGent)

thesis-scriptiebegeleiding

Yarrid

Antwerpen

None

Bijles thesis-scriptiebegeleiding met Yarrid

Ik wil bijles geven, omdat ik graag mensen help met het behalen van hun studies. Zo heb ik in het verleden als jobstudent aan de KU Leuven een slechtziende student musicologie met multiple sclerose begeleid voor al zijn vakken binnen zijn opleiding musicologie. Ik begeleide de student met zijn vakken, taken en examenvoorbereiding en bouwde met hem een speciale band op. Weten dat ik hem heb kunnen helpen tijdens een belangrijke fase tijdens zijn leven, motiveerde me heel erg. Daarnaast heb ik al voor verschillende vrienden en kennissen thesis-/scriptiebegeleiding gegeven. Zeker voor scripties in de humane wetenschappen (letteren en managementwetenschappen) ben ik een goede begeleider. Ik weet wat de verwachtingen zijn en kan de student naast advies op vlak van structuur, spelling en grammatica ook helpen bij het zoeken van juiste bronnen (heuristiek) en analyse. Kortom, ik zou heel graag mensen willen helpen met één van de belangrijkste momenten in hun leven. Zorgen dat zij gemakkelijker tot hun diploma komen, is een mooie motivatie.

Antwerpen