Verbeter je wiskunde vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten wiskunde uit Wijnegem! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

wiskunde

Michaël

Antwerpen

Master, Universiteit (UA)

Bijles wiskunde met Michaël

Ik doe dit al meer dan 10 jaar, en het geeft voldoening dat de cursisten verbeteren en resultaten halen. Er is veel waar ik vertrouwd mee ben, en het is fijn om kennis door te geven, en tips te geven qua studiemethode.

Antwerpen
Handelsingenieur optie Informatica
Master, Universiteit (UA)

wiskunde

Ze

Antwerpen

Derde graad, OLV Instituut Pulhof

Bijles wiskunde met Ze

Ik word zeer tevreden van anderen kennis te laten maken met het belang aan onderwijs en studie. Bijles geven is voor mij naast werk ook hobby.

Antwerpen
Geslaagd met uitzondering in de richting: Wetenschappen Wiskunde 6 uur
Derde graad, OLV Instituut Pulhof

wiskunde

Babeth

Antwerpen

Master, Universiteit Antwerpen

Bijles wiskunde met Babeth

Tijdens mijn opleiding stond ik altijd paraat om anderen te helpen en extra uitleg te geven. Als mijn broer thuis hulp nodig had met zijn studies hielp ik hem hierbij. Ik ben graag onder de mensen en help graag kinderen en jongeren. Daarom vind ik het een leuk idee om kinderen en jongeren te helpen met het studeren van hun cursussen of met het maken van hun huiswerk.

Antwerpen
Industieel Ingenieur Chemie
Master, Universiteit Antwerpen

wiskunde

Simon

Wijnegem

Master, KU Leuven @ Tomas More Kempen

Bijles wiskunde met Simon

Ik heb reeds aan vrienden en familie bijles gegeven. Dit is me toen heel goed bevallen, en ik zou dit graag verder zetten naar andere mensen om ze zo verder te kunnen helpen met hun problemen of studies.

Wijnegem
Industrieel Ingenieur ELO-ICT ICT
Master, KU Leuven @ Tomas More Kempen

wiskunde

Katrien

Antwerpen

Master, Mater Salvatoris Instituut en NHA

Bijles wiskunde met Katrien

Ik begeleid graag kinderen en jongeren bij hun studie of huiswerk in de vakken wiskunde, economie en boekhouden.

Antwerpen
Licentiaat in de Handelswetenschappen
Master, Mater Salvatoris Instituut en NHA

wiskunde

Femke

Antwerpen

None

Bijles wiskunde met Femke

Buiten mijn job als leerkracht zoek ik een bijverdienste voor een extra spaarcentje. Als dit mogelijk is in dezelfde branche is dit geen extra inspanning omdat les geven is wat ik graag doe.

Antwerpen

wiskunde

Aline

Edegem

Derde graad

Bijles wiskunde met Aline

Ik vind het interessant om leerlingen bijles te geven. Ik ben geboeid door hun moeilijkheden en hun motivaties. Ik heb een gevoel van voldoening wanneer ze de dingen door hebben.

Edegem
Derde graad

wiskunde

Farhana

Antwerpen

Bachelor, Universiteit Antwerpen

Bijles wiskunde met Farhana

Ten eerste geef ik graag les. Ik wil ook wat ervaring opdoen in de onderwijssector zodat ik dit later kan toepassen in mijn werk of eventuele projecten die ik wil aangaan.

Antwerpen
Bachelor, Universiteit Antwerpen

wiskunde

Ruben

Mortsel

Bachelor, UA Antwerpen

Bijles wiskunde met Ruben

Ik ben van nature erg geïnteresseerd in wetenschappen en heb de afgelopen jaren een goede kennis opgedaan van fysica en wiskunde aan de hand van de opleiding fysica op de Universiteit van Antwerpen. Ik praat graag over deze onderwerpen met anderen die hier een interesse voor delen en geef regelmatig uitleg aan jongere familieleden die beginnen aan hun studieloopbaan in het hoger onderwijs. Ze hebben vaak moeite om de onderliggende basisstructuren van de wiskunde te zien die ze moeten beheersen. Ik heb gemerkt dat ik deze kan ontleden tot hun basiscomponenten om ze daarna terug voor hen op te bouwen tot een consistent geheel, waardoor ze niet zomaar formules toepassen op problemen. Ze leren in plaats daarvan waarom bepaalde operaties worden toegepast op een probleem om naar een bepaalde oplossing toe te werken. Ik doe dit graag en ik ben op het punt gekomen dat ik de materie zo beheers, dat ik het op een eenvoudige, stapsgewijze manier kan uitleggen. Zelf zou ik er veel plezier uit halen om tijdens mijn verdere studieloopbaan mijn verworven kennis op deze manier te kunnen gebruiken. Naast mijn huidige studie heb ik eerder een Bachelor in de Toegepaste Psychologie behaald. Hoewel dit zeker een interessante studierichting is, heeft mijn passie voor de exacte wetenschappen me ertoe gedreven om alsnog die droom achterna te gaan.

Mortsel
Fysica
Bachelor, UA Antwerpen

wiskunde

Yasin

Antwerpen

Derde graad, Artesis-Plantijn hogeschool

Bijles wiskunde met Yasin

Eerst en vooral hou ik ervan om jongeren te helpen. Hoe lang ik ook maar met jongeren bezig ben, ik wordt nooit moe en de tijd vliegt voorbij omdat ik het graag doe. Dat is de reden waarom ik bijles wil geven en tegelijkertijd als student wat zakgeld wil verdienen. Ik heb bijvoorbeeld 5 jaar leerlingen begeleid via de studentenvereningen 'Integraal' en 'Belgian Student Platform'. Ik geef op dit moment ook bijles aan drie leerlingen van de basisschool, maar ik zou graag aan meer uren willen geraken. Aan leerlingen van de basisschool kan ik helpen met alle vakken en aan leerlingen van de secundaire school kan ik helpen met fysica, wiskunde, techniek, elektriciteit, mechanische vakken...

Antwerpen
Derde graad, Artesis-Plantijn hogeschool