Verbeter je economie vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten economie uit Wijnegem! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

economie

Michaël

Antwerpen

Master, Universiteit (UA)

Bijles economie met Michaël

Ik doe dit al meer dan 10 jaar, en het geeft voldoening dat de cursisten verbeteren en resultaten halen. Er is veel waar ik vertrouwd mee ben, en het is fijn om kennis door te geven, en tips te geven qua studiemethode.

Antwerpen
Handelsingenieur optie Informatica
Master, Universiteit (UA)

economie

Erwin

Schoten

Master, free lance

Bijles economie met Erwin

Na jarenlange ervaring als freelance docent die ik heb kunnen opbouwen in het individueel begeleiden en ondersteunen van studenten in de vakgebieden wiskunde en boekhouden, bedrijfseconomie met het accent op wiskunde ben ik meer dan ooit gemotiveerd om deze boeiende en uitdagende activiteit de komende jaren verder te doen. Aangezien ik vanaf nu nog meer tijd aan dit alles kan besteden stel ik me hierbij heel graag kandidaat als docent-bijlesleraar.

Schoten
reeds 10 jaar bijlessen wiskunde aan studenten secundair tot en met het 6e middelbaar
Master, free lance

economie

Yannick

Schoten

Master, KU Leuven

Bijles economie met Yannick

Ik zoek een leuke bijverdienste waarbij ik mijn sociale vaardigheden en goede kennis van wiskunde en economie ten volle kan gebruiken. Door bijles te geven aan middelbare scholieren gebruik ik deze zaken en kan ik mij inzetten anderen te helpen, om hun doel tot slagen voor deze vakken, te bereiken.

Schoten
TEW Master
Master, KU Leuven

economie

Katrien

Antwerpen

Master, Mater Salvatoris Instituut en NHA

Bijles economie met Katrien

Ik begeleid graag kinderen en jongeren bij hun studie of huiswerk in de vakken wiskunde, economie en boekhouden.

Antwerpen
Licentiaat in de Handelswetenschappen
Master, Mater Salvatoris Instituut en NHA

economie

Veronique

Antwerpen

Master, Hogeschool-Universiteit Brussel (HUB)

Bijles economie met Veronique

Ik help graag studenten met hun leerstof en studiebegeleiding want het is vaak een worsteling voor hen. Motivatie is mijn specialisatie en vooral wanneer het gaat over complexe leerinhoud en leerlingen/studenten met conflicten in leren. Ik heb een groot inlevingsvermogen en werk samen met de leerling/student om een gepaste studiemethode te zoeken. Examen commissie leerlingen zijn ook zeker welkom.

Antwerpen
Internationaal recht
Master, Hogeschool-Universiteit Brussel (HUB)

economie

Cille

Antwerpen

Bachelor, Universiteit Antwerpen

Bijles economie met Cille

Het lijkt me een interessante ervaring anderen bij te leren en een kans om de vakken van mijn opleiding van de andere kant te bekijken. Verder verdien ik als student graag een centje bij.

Antwerpen
Master Elektromechanica
Bachelor, Universiteit Antwerpen

economie

Alex

Mortsel

Bachelor

Bijles economie met Alex

Graag om een extra centje bij te verdienen

Mortsel
Bachelor

economie

Aline

Edegem

Derde graad

Bijles economie met Aline

Ik vind het interessant om leerlingen bijles te geven. Ik ben geboeid door hun moeilijkheden en hun motivaties. Ik heb een gevoel van voldoening wanneer ze de dingen door hebben.

Edegem
Derde graad

economie

Semsettin

Antwerpen

Derde graad, Sint-Norbertusinstituut (campus Sint-Jan)

Bijles economie met Semsettin

Vroeger wou ik altijd al leerkracht worden, maar mijn gedachten veranderden dus heb ik toch gekozen om volgend jaar te beginnen aan mijn pilotenopleiding. Ik heb vorige week kennis gemaakt met het bijleshuis en ik dacht dat dit iets voor mij is. Ik kan dan toch les geven aan mensen en zo iets bijverdienen. Ik wil heel graag mijn kennis doorgeven aan anderen en zo blijf ik mijn kennis nogmaals herhalen dus is het van beide kanten voordelig. Mensen iets aanleren of hun helpen verder te gaan is iets dat mij ook gelukkig maakt. Daarom wil ik bijles geven en zo kan ik iets bijverdienen om mijn ouders te steunen voor het financieren van mijn studies.

Antwerpen
Derde graad, Sint-Norbertusinstituut (campus Sint-Jan)

economie

Anas

Antwerpen

Master, Vrije Universiteit Brussel

Bijles economie met Anas

Bijverdienste

Antwerpen
Master, Vrije Universiteit Brussel