Studiebegeleiding

Is begeleiding tijdens het studeren welkom? Dan vindt u bij het BijlesHuis een gecertificeerde docent die studeren voor u makkelijk(er) maakt. Meer nog, deze docent geeft uw bijles waar en wanneer u dat zelf wenst. Volgt u het liefst bijles op woensdagnamiddag bij u thuis? Dan komt uw persoonlijke docent op dat moment bij u langs. Wenst u bijles te krijgen op een andere locatie? Dat kan ook! Bij het BijlesHuis is het zelfs mogelijk om online bijles te volgen dankzij onze online leeromgeving.

Studiebegeleiding van basis- tot volwassenenonderwijs

De persoonlijke studiebegeleiding van het BijlesHuis is beschikbaar voor iedereen van het basis- tot het volwassenenonderwijs. Onze vakbekwame docenten werken tijdens de studiebegeleiding samen met u aan samenvattingen of ze helpen u om een gezonde leerhoudingte ontwikkelen. Daarnaast is de studiebegeleiding van het BijlesHuis steeds gericht op een langdurig effect. U hoeft zich voor uw bijles bovendien ook niet te verplaatsen, want onze docenten geven studiebegeleiding in heel Vlaanderen en Brussel.

Studiebegeleiding met keuzemogelijkheden aan de beste prijs

Naast de plaats en het tijdstip van uw bijles, laat het BijlesHuis u ook zelf de manier waarop u bijles volgt bepalen. U kunt bijvoorbeeld bijles volgen in een kleine focusgroep met een korting van 40 tot 50%. Als u voorkeur daarentegen uitgaat naar een één-op-één methode, dan kunt u natuurlijk ook individuele bijles krijgen. In ieder geval zijn de bijlessen bij het BijlesHuis er voor u:

  • Aan transparante tarieven
  • Zonder inschrijvingskosten of maandelijkse kosten
    • Zijn er nog vragen over studiebegeleiding?

      Bij het BijlesHuis geven we u graag nog meer duidelijkheid over onze diensten. Daarom kunt u hier vrijblijvend uw vragen over studiebegeleiding stellen. Terwijl wij uw problemen verhelpen kunt u eventueel ook al eens een blik werpen op het aanbod van het BijlesHuis.