Studiebegeleiding

Om goed te studeren heb je twee dingen nodig: voldoende tijd en goede leerstrategieën. Maar hoe zorg je er nu voor dat je genoeg tijd hebt om alle leerstof te herhalen? Is er nood aan meer regelmaat en structuur bij het studeren? Of wil je graag tips bij hoe je dat ene vak nu het beste instudeert en dat dikke handboek samenvat? Kun je maar niet ontdekken welke leerstrategieën het beste bij jou passen?
BijlesHuis organiseert niet alleen inhoudelijke bijlessen, maar ook algemene studiebegeleiding met de meest geschikte docent uit jouw buurt!


Een wekelijkse sessie met de docent zorgt er niet alleen voor dat je op vaste tijdstippen met je leerstof aan de slag gaat, maar je leert ook hoe je een haalbare planning kunt maken. Je begint op tijd zodat je goede schema’s en samenvattingen van de materie kunt maken, waardoor je alles overzichtelijk kunt instuderen. Bovendien leer je dat elk vak een specifieke aanpak vereist en ontdek je welke studiemethode het beste bij jou past! Je gaat aan de slag met mindmaps of flashcards en leert jezelf te ondervragen zoals je leraar in de klas.

Flexibiliteit troef

De intensieve samenwerking met de docent vergt natuurlijk een goede band. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent.

Daarnaast bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten! Registreer vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken.