Het is van cruciaal belang voor ondernemingen dat hun medewerkers de juiste competenties bezitten. Aangezien de maatschappij constant in een razendsnel tempo verandert, heeft het personeel regelmatig bijscholing nodig. Of het nu gaat om kennis van vreemde talen, boekhouding, Excel of welke competentie dan ook: wie continu bijleert maakt deel uit van de meest succesvolle bedrijven van vandaag. Daar wil HelloProf u en uw bedrijf bij helpen.

Zakelijke bijscholing - volledig op maat 


Voor een training op maat bent u bij HelloProf aan het juiste adres. Wij bieden professionele begeleidingen aan voor zelfstandigen en bedrijven die graag zichzelf of hun personeel willen bijscholen. Dit kan op locatie of online op ons online leerplatform. HelloProf biedt begeleiding voor alle soorten onderwerpen. Dit kan gaan van MS Excel tot zakelijk taalgebruik (Frans, Engels of een andere taal). 


Hoe gaan wij te werk?


De accountmanagers van HelloProf stellen een lessenpakket voor op basis van uw educatieve behoeften. Daarna plant u de individuele of groepstraining op een locatie naar keuze en volledig volgens uw persoonlijke agenda.

HelloProf heeft toegang tot een netwerk van ervaren privédocenten en coaches voor zakelijke begeleidingen. Ze staan in heel Vlaanderen en Brussel klaar om u persoonlijk te begeleiden. De nadruk ligt op een zakelijke no-nonsense aanpak die bij u past.

Geeft u de voorkeur aan een opleiding met de docent die een gepersonaliseerd plan van aanpak opstelt? Dan staan onze accountmanagers klaar om u in contact te brengen met een professionele docent. 


HelloProf is een erkend dienstverlener voor de KMO-portefeuille.Voor zakelijke begeleidingen kunnen kleine en middelgrote ondernemingen een beroep doen op de KMO-portefeuille en subsidies tot 30 procent ontvangen voor uw begeleiding. Lees hier meer over de KMO-Portefeuille.


Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanager Anneleen voor een voorstel op maat. 


Getuigenis