Bijles Orthopedagogiek in Bree

Krijg vandaag nog bijles orthopedagogiek op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

orthopedagogiek

Patricia

Peer

Bachelor

Hogeschool Heverlee

Bijles orthopedagogiek met Patricia

Ik geef reeds meer dan 35 jaar les, ik ben lerares Latijn, Frans en geschiedenis. Daarnaast geef ik ook Nederlands aan anderstaligen. Ik ben heel punctueel en ik bereid mijn lessen steeds grondig voor. Ik ben erg gemotiveerd om anderen iets bij te leren.

9,6/10

Peer
Bachelor, Hogeschool Heverlee

orthopedagogiek

Willem

Bocholt

Professioneel / Volwassen

Leraardiploma, CVV de Avondschool, Gent

Leraardiploma

Bijles orthopedagogiek met Willem

Ik geef graag mijn kennis en begrip door aan leerlingen en studenten zodat hun studiemotivatie en -plezier op peil blijft.

8,8/10

Bocholt
Leraardiploma
Professioneel / Volwassen, Leraardiploma, CVV de Avondschool, Gent

orthopedagogiek

Lenja

Maaseik

Bachelor

UCLL

Lerarenopleiding lager onderwijs

Bijles orthopedagogiek met Lenja

Ik wil leerkracht worden om kinderen dingen te leren over de wereld. Ik vind het geweldig om iemand te kunnen begeleiden in zijn/haar groei! Naar mijn mening is een leerkracht het mooiste beroep dat er bestaat. Gedurende mijn stages heb ik lessen gegeven over diverse onderwerpen en vakken. Ik ben in staat om m.b.v. de juiste didactiek leerinhoud correct en inzichtelijk aan te brengen. Deze ervaringen in de klas hebben mij erg veel geleerd over het bieden van zorg op maat.

Maaseik
Lerarenopleiding lager onderwijs
Bachelor, UCLL

orthopedagogiek

Nora

Maaseik

Bachelor

UCCL

Leerkracht po en PAV

Bijles orthopedagogiek met Nora

Ik hou van lesgeven en zelf streef ik om zoveel mogelijk jongeren te laten slagen. Zowel in de klas als buiten de klas probeer ik de leerlingen zo goed mogelijk te helpen.

Maaseik
Leerkracht po en PAV
Bachelor, UCCL

orthopedagogiek

M'BAREK

Bree

Bachelor

Marokko en erkend in België

Frans taal en letterkunde

Bijles orthopedagogiek met M'BAREK

Leerlingen helpen om hun problemen op te lossen en hun klasgenoten te volgen.

Bree
Frans taal en letterkunde
Bachelor, Marokko en erkend in België

orthopedagogiek

Isabelle

Peer

Master

KULeuven / Thomas More

Postgraduaat forensische psychodiagnostiek en counseling

Bijles orthopedagogiek met Isabelle

Sinds drie jaar organiseer ik preventieprojecten op scholen rond seksualiteit. Hier heb ik een eerste keer kennis kunnen maken met het onderwijs. Dit bleek me werkelijk te liggen, waardoor ik naast mijn master in de seksuologie ook een lerarenopleiding ben gestart. Nu ik de laatste stage-uren aan het doorlopen ben, wil ik graag mijn competenties verder ontplooien door het geven van bijles. Mijn buurmeisje heeft reeds enkele 'lessen' bij mij gevolgd en is ondertussen geslaagd voor haar examen (hetgeen voordien niet zo was). Dat geeft me een schitterend gevoel en heeft de aanzet gegeven om meer bijles te geven. Bovendien heb ik ook reeds ervaring in het begeleiden van leerlingen, in het vinden van de juiste studiemethode van tijdens mijn stage op het CLB. Naast de meer "klassieke" vakken kan ik ook ondersteuning voorzien bij een aantal "humane" vakken (gedragswetenschappen, cultuurwetenschappen, PAV,...).

Peer
Postgraduaat forensische psychodiagnostiek en counseling
Master, KULeuven / Thomas More

orthopedagogiek

Sofie

Bree

Bachelor

UCLL

Leerkracht lager onderwijs

Bijles orthopedagogiek met Sofie

Ik vind het fijn om leerlingen iets bij te leren, zowel op inhoudelijk vlak als persoonlijk. De leerlingen dingen bijleren is één van de redenen waarom ik voor het onderwijs heb gekozen. Onze leerlingen zijn namelijk de toekomst van onze maatschappij.

Bree
Leerkracht lager onderwijs
Bachelor, UCLL

orthopedagogiek

Thomas

Bree

Master

UHasselt

Elektromechanica

Bijles orthopedagogiek met Thomas

Ik ben zelf een student in mijn laatste jaar Masteropleiding Elektromechanica. Hoofdzakelijk wil ik andere studenten verder helpen met het behalen van een waardig diploma. Door eigen ervaring heb ik ondervonden dat een helpende hand en/of ander perspectief het studeerproces enorm kan versnellen!

Bree
Elektromechanica
Master, UHasselt

orthopedagogiek

Melanie

Bocholt

Master

KUL Leuven

Bijles orthopedagogiek met Melanie

Lesgeven is mijn passie. Na een eerste volledig schooljaar aan het digibord ben ik daar meer dan ooit van overtuigd. Tijdens mijn studententijd gaf ik al bijlessen aan medestudenten. Als vriendendienst las ik bachelorpapers en thesissen na en gaf ik tips hoe een blokperiode best aangepakt kon worden. Nu, als leerkracht, begeleid ik leerlingen niet enkel met mijn eigen vakken (Nederlands, geschiedenis en cultuurwetenschappen), maar begeleid ik hen ook met hun huiswerk, het maken van een project of een eindwerk.

Bocholt
Master, KUL Leuven

orthopedagogiek

Leentje

Bree

Bijles orthopedagogiek met Leentje

Buiten het les geven aan groepen, vind ik het individueel contact met leerlingen ook heel belangrijk. Deze individuele begeleiding heeft ook zijn charmes en kan voor sommige leerlingen echt het verschil maken. Bijles geven is voor mij een positieve ervaring.

Bree

Veelgestelde vragen

Wanneer het voor jou past! Wij zoeken een bijlesdocent uit Bree die jou kan begeleiden op je vrije momenten. Of dat nu tijdens de week, het weekend, of de vakantie is. Samen leggen jullie de volgende bijlessen orthopedagogiek vast hoe jullie het wensen.
BijlesHuis biedt enkel individuele bijles aan, zodat je kind samen met de docent uit Bree op zijn of haar persoonlijke leerdoelen kan focussen. Dankzij een 1-op-1 aanpak kan je al je vragen kwijt aan je docent orthopedagogiek en werk je aan jouw knelpunten. Indien je graag bijles volgt met een klasgenootje, kunnen jullie natuurlijk samen een aanvraag indienen.
Eén gemiddelde prijs per uur voor bijles orthopedagogiek bestaat eigenlijk niet, omdat de tarieven afhankelijk zijn van een aantal factoren. Bijvoorbeeld de ervaring en de achtergrond van de bijlesdocent uit Bree, het aantal uur dat je graag bijles orthopedagogiek wil, en het niveau van de begeleiding. Je vindt alle informatie over de tarieven op onze tarievenpagina.

Top bijlesaanvragen

Orthopedagogiek bijles aan huis in Bree, inzicht bijles, bijles Orthopedagogiek in de buurt van Bree, Orthopedagogiek bijles in Bree, bijles Orthopedagogiek geven in Bree, bijles Orthopedagogiek prijs, bijlesgever gezocht, bijles secundair onderwijs, privé leerkracht