Bijles in Limburg

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Patricia

Peer

Bachelor

Hogeschool Heverlee

Bijles met Patricia

Ik geef reeds meer dan 35 jaar les, ik ben lerares Latijn, Frans en geschiedenis. Daarnaast geef ik ook Nederlands aan anderstaligen. Ik ben heel punctueel en ik bereid mijn lessen steeds grondig voor. Ik ben erg gemotiveerd om anderen iets bij te leren.

9,6/10

Peer
Bachelor, Hogeschool Heverlee

Tom

Leopoldsburg

Master

KU Leuven

Chemical engineering

Bijles met Tom

Ik ben zelf een leergierig persoon en haal veel voldoening uit mensen helpen. Door judo training te geven heb ik ontdekt dat ik een passie heb om mensen nieuwe dingen aan te leren en zelf heel veel voldoening haal uit leerlingen te zien vorderen. Bijles geven is voor mij een ideale manier om dit verder te zetten en tegelijkertijd mijn eigen kennis op punt te houden.

10/10

Leopoldsburg
Chemical engineering
Master, KU Leuven

Margaretha (Greta)

Alken

Master

KULeuven - Didactiek vreemde talen

Geaggregeerde Hoger Secundair onderwijs

Bijles met Margaretha (Greta)

Ik heb een passie voor talen, en voor leren. Zelf bijleren en anderen helpen om te leren, daar vind ik grote voldoening in. Ik wil graag professioneel actief blijven en mijn passie voor de Franse taal delen en overbrengen, en anderen daarvoor motiveren. Ik heb ervaring met jongeren maar ook met volwassenen, die hun kennis van het Frans voor professionele doelen willen verbeteren. Ik ga met plezier op zoek naar aangepaste leermethoden en originele materialen, en leef mijn creativiteit graag uit in het ontwikkelen van een aanpak op maat van de jonge of minder jonge bijlesnemer.

9,5/10

Alken
Geaggregeerde Hoger Secundair onderwijs
Master, KULeuven - Didactiek vreemde talen

Tinne

Borgloon

Bachelor

CVO Limlo, Diepenbeek

Specifieke Lerarenopleiding

Bijles met Tinne

Ondertussen help ik drie jaar jongeren met hun schoolwerk en planning. Ik werk als leerkracht in het secundair onderwijs waardoor ik dichtbij de leerlingen sta. Ik geef ook onderwijs aan huis aan leerlingen die niet naar school kunnen komen.

8,6/10

Borgloon
Specifieke Lerarenopleiding
Bachelor, CVO Limlo, Diepenbeek

Britt

Beringen

Bachelor

Universiteit Hasselt

Industriële ingenieurswetenschappen

Bijles met Britt

Het is altijd leuk om iets te doen waarin ik mijn passie kan steken. Kinderen iets bijleren en zien openbloeien in iets wat ze voordien niet zo goed konden, schept veel vreugde bij mij. Je kan de studenten zien groeien in een bepaald onderdeel en dit vind ik geweldig. Zo ben ik ook altijd gelukkig als ik zie dat de kleine tennissers iets hebben bij geleerd na een les.

9,5/10

Beringen
Industriële ingenieurswetenschappen
Bachelor, Universiteit Hasselt

Lotte

Alken

Master

Katholieke Universiteit Leuven

psychologie, theorie en onderzoek

Bijles met Lotte

Ik heb jarenlang huiswerkbegeleiding gegeven en werk als onderzoeksspecialiste in een bedrijf dat andere bedrijven helpt om uit te blinken. Om mijn vrije tijd nuttig te besteden, geef ik graag bijles over de vakken die ik zelf steeds ijverig en met veel plezier gestudeerd heb.

9,3/10

Alken
psychologie, theorie en onderzoek
Master, Katholieke Universiteit Leuven

Evelien

Diepenbeek

Master

kuleuven

Taal- en Letterkunde Nederlands-Engels

Bijles met Evelien

Ik heb altijd bijles gegeven aan de kinderen in de familie. Nu iedereen afgestudeerd is, hebben ze mij niet meer nodig. Ik haalde erg veel voldoening uit de bijlessen en daarom geef ik persoonlijke begeleiding via BijlesHuis als bijberoep.

10/10

Diepenbeek
Taal- en Letterkunde Nederlands-Engels
Master, kuleuven

Thomas

Nieuwerkerken

Master

Uhasselt

Industrieel ingenieur Electrotechniek

Bijles met Thomas

Bijles geven is echt mijn passie!

9/10

Nieuwerkerken
Industrieel ingenieur Electrotechniek
Master, Uhasselt

Furgan

Hasselt

Master

KUL Leuven

in de geneeskunde

Bijles met Furgan

Zelf ben ik student geneeskunde. Bijles voor de wetenschappelijke vakken is geen enkel probleem. Bovendien begeleid ik studenten aan de universiteit die moeilijkheden hebben met wetenschappelijke vakken van de opleiding biomedische wetenschappen. Ook ben ik zeer goed in Frans en help graag studenten die er moeilijkheden mee hebben.

9/10

Hasselt
in de geneeskunde
Master, KUL Leuven

Marlies

Halen

Bachelor

UCLL

Lerarenopleiding secundair onderwijs: chemie-wiskunde

Bijles met Marlies

Ik wil bijles geven om mijn vrije tijd nuttig te besteden. Het helpt de studenten verder en ik doe ervaring op voor mijn studie.

9,3/10

Halen
Lerarenopleiding secundair onderwijs: chemie-wiskunde
Bachelor, UCLL

Studenten die we al konden helpen

 • Lindsay uit Heusden-Zolder

  Leerlinge 4e middelbaar (Moderne-Wetenschappen) heeft begeleiding nodig bij Frans.

 • Michiel uit Hasselt

  Hoogbegaafde leerling 1e middelbaar heeft begeleiding nodig bij wiskunde, het gaat om het overlopen van moeilijkere onderwerpen dan degene die in de klas gezien worden.

 • Selena uit Hasselt

  Leerling uit het 4e middelbaar ASO zoekt hulp bij wiskunde. Het gaat o.a. om vierkantsvergelijkingen en tweedegraadsfuncties.

 • Elio uit Hasselt

  Studente Verpleegkunde heeft begeleiding nodig bij de bachelorproef (thema: malnutritie bij ouderen in woon- en zorgcentrum). Het gaat o.a. over het verwerken van bronnen. En beschikbaa… Lees meer

 • Michiel uit Zonhoven

  Leerlinge in het 6de middelbaar richting Economie-Wiskunde heeft ondersteuning nodig bij wiskunde. Vorig jaar slaagde ze met de hakken over de sloot. Momenteel is er extra hulp nodig bi… Lees meer

 • Leen uit Zonhoven

  Student 3de middelbaar ASO 5u wiskunde wenst ondersteuning bij wiskunde. Het kerstexamen is minder goed verlopen, hij scoorde ongeveer 45 procent. In de kerstvakantie kreeg hij oefening… Lees meer

 • Axelle uit Heusden-Zolder

  Studente Lager Onderwijs (PXL) heeft begeleiding nodig bij Frans. Ze behaalde een 8/20 op haar laatste examen. Onderwerpen: COD en COI, basiskennis (woorden onthouden, correcte schrijfm… Lees meer

 • Tiebe uit Heusden-Zolder

  Leerling in het 4e middelbaar Wetenschappen-Wiskunde heeft ondersteuning nodig bij chemie ter voorbereiding op het kerstexamen.

 • Ukap uit Hasselt

  Moeder zoekt begeleiding bij wiskunde voor haar zoontje van 10 jaar. Hij heeft autisme en zit in het buitengewoon onderwijs. Hij volgt al logopedie op school maar de mama is op zoek naa… Lees meer

 • De uit Heusden-Zolder

  Broer en zus in het 4de en 6de leerjaar hebben nood aan ondersteuning bij wiskunde. Het meisje heeft ook hulp nodig bij taal.

 • Romeysa uit Zonhoven

  Romeysa zit in het 1ste middelbaar en zou graag hulp hebben bij wiskunde. Vooral meetkunde en getallenkennis loopt moeilijk.

 • Davor uit Hasselt

  Student uit het 3e middelbaar zoekt begeleiding bij Latijn.

 • Nesrin uit Hasselt

  Een studente uit het 3e middelbaar Economie zoekt begeleiding bij wiskunde. Ze heeft het momenteel moeilijk met rekenen met reële getallen, breuken, vierkantswortels en de stelling van … Lees meer

 • Eva uit Hasselt

  Leerling 4e middelbaar (Humane Wetenschappen) heeft begeleiding nodig bij Frans.

 • Jeroen uit Hasselt

  Student 5de middelbaar is van ASO Wiskunde-Wetenschappen overgegaan naar TSO Techniek-Wetenschappen. Voor het vak wiskunde wensen de ouders een regelmatige ondersteuning zodat de leerst… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Jij beslist zelf op welke momenten de bijles plaatsvindt. Zowel na school tijdens de week, als in het weekend of in de vakantie zijn mogelijkheden. Je spreekt zelf af met jouw docent uit Limburg die matcht met jouw beschikbaarheden.
De meeste medewerkers bij BijlesHuis zijn accountmanagers, en eentje daarvan zal jouw bijles tiptop in orde brengen. Hij of zij belt je op en selecteert een gepaste docent uit regio Limburg. Je kan uitgebreid kennismaken met het volledige team van BijlesHuis op deze pagina.
Iedereen kan bijles volgen in Limburg! De moeilijkheidsgraad van het vak maakt niet uit. Ons uitgebreide en lokaal verankerde netwerk van bijlesdocenten zorgt ervoor dat er iemand beschikbaar is voor elk niveau van elk vak. BijlesHuis biedt dan ook bijles aan voor elke leeftijd.

Top bijlesaanvragen

bijles secundair onderwijs, bijles aan huis in Limburg, huiswerkbegeleiding Limburg, bijles in het Engels, repetitor in Limburg, bijles nodig, bijles in Limburg gezocht, privé cursus, studiebegeleiding Limburg