Bijles Beleggingsleer in Scherpenheuvel‑Zichem

Krijg vandaag nog bijles beleggingsleer op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

beleggingsleer

Greetje

Diest

Bachelor

KHLim

Buitengewoon onderwijs

Bijles beleggingsleer met Greetje

In mijn huidige job als ondersteuner ben ik actief bezig met het thema leren leren. Leerlingen een correcte studiemethode aanleren is niet altijd gemakkelijk maar wel belangrijk.

10/10

Diest
Buitengewoon onderwijs
Bachelor, KHLim

beleggingsleer

Feline

Aarschot

Bachelor

Katholieke Hogeschool Limburg

Orthopedagogie

Bijles beleggingsleer met Feline

Kinderen en jongeren zijn steeds mijn passie geweest. Lesgeven is meer dan alleen jongeren iets bijbrengen. Het is jongeren helpen hun dromen uit te bouwen, te ondersteunen en kansen creëren. Bijlessen helpen om deze dromen en kansen nog meer te ondersteunen. Daarnaast geef ik examenbegeleiding, huiswerkbegeleiding, leren leren, ... waarbij het concept van bijlessen volledig aansluit. Want vaak ligt het probleem niet bij 'ik kan het vak niet' maar eerder aan de manier waarop een leerling een bepaald vak verwerkt.

Aarschot
Orthopedagogie
Bachelor, Katholieke Hogeschool Limburg

beleggingsleer

Jeroen

Diest

Master

Vrije Universiteit Brussel (VUB)

bedrijfskunde

Bijles beleggingsleer met Jeroen

Als afgestudeerde leerkracht is het geven van bijles uiteraard een ideale activiteit die aansluit bij mijn interesses en competenties.

9,5/10

Diest
bedrijfskunde
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

beleggingsleer

Nele

Diest

Bachelor

UCLL Limburg

Lerarenopleiding secundair onderwijs

Bijles beleggingsleer met Nele

Ik ben afgestudeerd als leerkracht secundair onderwijs met de onderwijsvakken chemie en biologie. Ik hou ervan om leerlingen de hulp te bieden die ze nodig hebben.

Diest
Lerarenopleiding secundair onderwijs
Bachelor, UCLL Limburg

beleggingsleer

Tiffanie

Aarschot

Bachelor

Arteveldehogeschool Gent

lerarenopleiding Natuurwetenschappen - Geschiedenis

Bijles beleggingsleer met Tiffanie

Ik geef deeltijds les (fysica en wetenschappelijk werk) en vul mijn uren graag wat aan. Bijles geven geeft me ook veel voldoening, omdat je bij het kind veel sneller resultaat ziet en ook een positieve band kan opbouwen.

Aarschot
lerarenopleiding Natuurwetenschappen - Geschiedenis
Bachelor, Arteveldehogeschool Gent

beleggingsleer

Jasper

Aarschot

Derde graad

Vrije Universiteit Brussel (VUB)

BA Geschiedenis

Bijles beleggingsleer met Jasper

Als afgestudeerd student geschiedenis aan de Vrije Universiteit Brussel heb ik een zeer uitgebreide kennis van geschiedenis van oudheid tot heden. Ik heb een passie voor alles wat te maken heeft met geschiedenis en deel die graag met andere mensen.

Aarschot
BA Geschiedenis
Derde graad, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

beleggingsleer

Tom

Zelem (Halen)

Bijles beleggingsleer met Tom

Ik zet mijn kennis graag in om anderen te helpen.

Zelem (Halen)

beleggingsleer

Candy

Aarschot

Bachelor

KHLeuven Diest

Lager onderwijs

Bijles beleggingsleer met Candy

Ik zit in de studierichting lager onderwijs en zie dit als een kans om kinderen te helpen en zelf ook nog bij te leren. Het sluit aan bij wat ik studeer.

Aarschot
Lager onderwijs
Bachelor, KHLeuven Diest

beleggingsleer

Leen

Aarschot

Bachelor

CVO De Oranjerie

Bijles beleggingsleer met Leen

Ik heb altijd al veel interesse gehad voor het onderwijs. Daarnaast heb ik een goede omgang met kinderen en volwassenen door mijn persoonlijke ervaringen. Ik wil graag mijn kennis doorgeven.

Aarschot
Bachelor, CVO De Oranjerie

beleggingsleer

Anke

Herselt

Master

Vlerickschool voor management - RUG/KUL

Basis opleiding diergeneeskunde aangevuld met MBA bij Vlerick

Bijles beleggingsleer met Anke

Ik geef bijles, omdat ik graag jonge mensen op weg help om hun carrière op te bouwen. Ik heb een lerarenopleiding gevolgd, maar daarbij lag het accent wat mij betreft veel te veel op het volgen van leerplannen het correct opstellen van lesvoorbereidingen en te weinig op de individuele noden van de leerlingen. Bij het geven van bijles heb je meer vrijheden wat betreft de manier waarop je lesgeeft. Het allerbelangrijkste is dat de bijles wordt toegesneden op maat van de leerling. Het doel van de bijles is ook welomschreven: je hebt een richtpunt dat je samen moet bereiken. Dat vind ik fijn. Verder ben ik van mening dat, wanneer je er als lesgever in slaagt om je leerling te interesseren in de leerstof, inzicht te laten verwerven en zin laat krijgen in de verwerving van meer kennis, je ontzettend veel terugkrijgt en bereikt hebt. Ik wil slagen in mijn opdracht door mijn leerling(en) te laten slagen, prachtig toch?

Herselt
Basis opleiding diergeneeskunde aangevuld met MBA bij Vlerick
Master, Vlerickschool voor management - RUG/KUL

Veelgestelde vragen

Wij luisteren eigenlijk vooral naar jouw noden. Zijn jullie op zoek naar bijles beleggingsleer aan huis? Dan regelen wij een docent uit regio Scherpenheuvel-zichem die aan huis komt. Wil je liever online bijles volgen, of op een neutrale locatie in Scherpenheuvel-zichem? Dat is evengoed een optie.
BijlesHuis vindt het belangrijk om eerlijke tarieven te rekenen. Daarom betaal je voor bijles beleggingsleer in Scherpenheuvel-zichem een prijs die afhankelijk is van de docent waarmee je in zee gaat: een junior, senior of professionele docent. Daarnaast bepalen het aantal bijlessen en de moeilijkheidsgraad van de begeleiding mee het tarief. Zo houden we bijles beleggingsleer zo toegankelijk mogelijk! Graag meer info? Bekijk onze tarieven hier.

BijlesHuis garandeert een persoonlijke aanpak. We zoeken een bijlesdocent beleggingsleer die jou kan helpen bij jouw specifieke leerdoelen. Vanaf jouw aanvraag volgen wij alles nauwgezet op, regelen alle administratie en betalingen en beantwoorden al jouw vragen telefonisch of via mail. Wil je graag bijles volgen in Scherpenheuvel-zichem, laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter en wij selecteren de geschikte bijlesdocent!

Top bijlesaanvragen

bijles Beleggingsleer in Scherpenheuvel-Zichem, inzicht bijles, bijles instituut, Beleggingsleer bijles gezocht in Scherpenheuvel-Zichem, bijles Beleggingsleer in de buurt van Scherpenheuvel-Zichem, betaalbare bijles, bijles Beleggingsleer middelbaar, bijles krijgen, privéles Beleggingsleer