Verbeter je scheikunde vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten scheikunde uit Kortemark! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

scheikunde

Niel

Ingelmunster

Master, Universiteit Gent

Bijles scheikunde met Niel

Bijles geven is aan de ene kant een manier om bezig te blijven met materie die mij interesseert, en waarvoor ik voor bio-ingenieurswetenschappen gekozen heb. Aan de andere kant geeft het mij de kans om de kennis die ik in mijn studie heb opgedaan, door te geven aan studenten die problemen ondervinden met bepaalde vakken. De vakken die ik hierboven heb opgelijst, heb ik met veel plezier gevolgd. Het zijn alle wetenschapsvakken, omdat mijn studie nu eenmaal focust op (natuur)wetenschappen en het ook die vakken zijn die ik het liefste doe. Het examen van ieder onderdeeltje per vak heb ik met succes afgelegd, en denk dan ook dat ik de juiste persoon ben om bijles te geven in die vakken.

Ingelmunster
Bio-ingenieurswetenschappen
Master, Universiteit Gent

scheikunde

Tijs

Staden

Bachelor, Universiteit Gent

Bijles scheikunde met Tijs

Mijn doel is om jouw inzicht in bepaalde vakken te verbeteren en jouw interesse, motivatie en energie in de wetenschapsvakken en wiskunde een boost te geven.

Staden
Bio-Ingenieurswetenschappen
Bachelor, Universiteit Gent

scheikunde

Chanel

Oostkamp

Bachelor, Howest Brugge

Bijles scheikunde met Chanel

ik heb al reeds bijles gegeven vorig jaar. Ik deed dit heel graag en zou dit graag verder doen.

Oostkamp
biomedische laboratoriumtechnologie
Bachelor, Howest Brugge

scheikunde

Tania

Oostende

Master, Universitiet

Bijles scheikunde met Tania

Ik sta al in het onderwijs

Oostende
Master, Universitiet

scheikunde

Astrid

Izegem

None

Bijles scheikunde met Astrid

Op onze school promoten ze dit ook, maar dit is tijdens het schooljaar en is het moeilijk te combineren met de studies. Hierbij hoop ik om eventueel les te kunnen geven in de vakantie. Het is altijd leuk om mensen te helpen, die er minder van kennen. Ik help mijn medestudenten ook heel graag met hun studies en dit geeft me ook altijd een goed gevoel.

Izegem

scheikunde

gunter

Roeselare

Master

Bijles scheikunde met gunter

het geeft mij 200% voldoening om de gasten iets te kunnen bijbrengen.

Roeselare
Master

scheikunde

Tijs

Staden

Bachelor, Bachelor Bio-Ingenieurswetenschappen Cel en Gen technologie UGent

Bijles scheikunde met Tijs

Als student Bio-Ingenieurswetenschappen aan de UGent kregen we reeds een brede basis aan wetenschappelijke vakken voorgeschoteld. Deze gaan van wiskunde, Fysica, Chemie tot plantenkunde, dierkunde, aardwetenschappen, celbiologie,etc... Aangezien al deze kennis onmogelijk allemaal kan blijven plakken, kan ik op deze manier die kennis terug opfrissen, uitbreiden, en delen met mensen. Ik zal pas voldoening hebben als de student het evengoed of zelfs beter begrijpt dan mezelf.

Staden
Bachelor, Bachelor Bio-Ingenieurswetenschappen Cel en Gen technologie UGent

scheikunde

Stijn

Tielt

None

Bijles scheikunde met Stijn

In mijn huidige job als consultant mis ik mijn vakspecifieke inhoud. Ik draag wetenschappen nog steeds in mijn hart en zou graag binnen deze bijlessen een uitlaatklep vinden om deze passie te delen met jongeren.

Tielt

scheikunde

Julie

Torhout

Master, Universiteit Gent

Bijles scheikunde met Julie

Ik vatte vorig jaar de opleiding tot leraar aan in avondonderwijs in combinatie met mijn fulltime job als ziekenhuisapotheker. Dit bleek echter niet evident en ik werd genoodzaakt deze opleiding te onderbreken. Op heden werk ik echter slechts 80% en ik hoop op die manier mijn job te combineren met het geven van bijles, wat heel nauw aanleunt bij het lesgeven en mij uitermate boeit. Leraar worden in de toekomst sluit ik op heden niet uit.

Torhout
Ziekenhuisapotheker
Master, Universiteit Gent

scheikunde

Hannelore

Oostkamp

Derde graad, VTI Brugge

Bijles scheikunde met Hannelore

Ik leg zeer graag dingen uit en wat bijles geven is dus ideaal.

Oostkamp
Industriële Wetenschappen
Derde graad, VTI Brugge