Bijles Taken in Wortegem‑Petegem

Verbeter je taken vandaag nog met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

9000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte lesgever - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met je lesgever af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

taken

Guillaume

Kluisbergen

Master

Universiteit Gent

Handelswetenschappen

Bijles taken met Guillaume

Ik was al enige tijd op zoek naar een manier om iets bij te verdienen, maar ik wilde ook niet eender wat doen. Ik wilde ook mensen echt kunnen helpen door iets wat ik kan of beheers. Bijles geven past perfect in wat ik zoek.

Kluisbergen
Handelswetenschappen
Master, Universiteit Gent

taken

Tuur

Kruishoutem

Derde graad

Master Bio-Ingenieurswetenschappen Ugent

ASO Wetenschappen Wiskunde

Bijles taken met Tuur

Later zou ik graag les geven in het secundair onderwijs. Door nu al bijlessen te geven, krijg ik al een indruk van wat lesgeven precies is. Ook blijf ik op deze manier actief bezig met vakken als wiskunde, fysica, chemie...

Kruishoutem
ASO Wetenschappen Wiskunde
Derde graad, Master Bio-Ingenieurswetenschappen Ugent

taken

Lavinia

Zingem

Professioneel / Volwassen

Centrum voor afstandsonderwijs

Studiecoach

Bijles taken met Lavinia

Ik heb een bachelor psychologie behaald en altijd geweten dat ik mensen wil begeleiden. Na 6 jaar gewerkt te hebben als HR Officer, heb ik beslist mijn interesses te volgen. Ik heb een cursus studiecoach gevolgd en ben op zoek gegaan naar een nieuwe job. Ik heb de kans gekregen om aan de slag te gaan als Training Officer en ook in mijn vrije tijd wil ik mij engageren om studenten te begeleiden.

Zingem
Studiecoach
Professioneel / Volwassen, Centrum voor afstandsonderwijs

taken

Julie

Wortegem-Petegem

Bachelor

Katholieke hogeschool Vives Tielt

Leerkracht lager onderwijs

Bijles taken met Julie

Twee jaar geleden studeerde ik af als leerkracht lager onderwijs, mijn grote droom. Ik hou ervan om één op één te werken met kinderen om zo het onderste uit te kan te halen. Op die manier kan ieder kind zich ontplooien en zijn/haar talenten ontdekken en verder ontwikkelen. Een quote die ik in mijn achterhoofd heb tijdens het lesgeven: "Mijn juf rent me niet voorbij. Ze kent mijn tempo en neemt me mee." Want dit is zo belangrijk in de tijd waarin we momenteel leven. Alles moet vooruit gaan, wat niet te goede gaat aan alle leerlingen.

Wortegem-Petegem
Leerkracht lager onderwijs
Bachelor, Katholieke hogeschool Vives Tielt

taken

Naomi

Waregem

Bachelor

Arteveldehogeschool Gent

in het onderwijs: secundair onderwijs

Bijles taken met Naomi

Als toekomstige leerkracht heb ik al enige ervaring op zak. Zo werkte ik tijdens mijn buitenlandse stage in Valencia met kinderen die een leerachterstand hadden en zo bij het reguliere lesgebeuren vaak moeilijkheden ondervonden. Na een paar weken kreeg ik feedback van de leerlingen dat ze de zaken in de lessen beter begrepen en ook kwamen ze graag naar mijn lessen. Ik probeerde die zo creatief mogelijk aan te passen. Het deed mij dan ook plezier als ik mijn leerlingen met een glimlach zag toekomen en vertrekken.

Waregem
in het onderwijs: secundair onderwijs
Bachelor, Arteveldehogeschool Gent

taken

Hanne

Zulte

Bijles taken met Hanne

Ik studeerde in februari af als leerkracht lager onderwijs. Ik geef sindsdien les in het eerste leerjaar en heb nog tijd over om andere lagere schoolkinderen individueel bijles te geven.

Zulte

taken

Marita

Oudenaarde

Master

Antwerp management school

Toegepaste Economische Wetenschappen en Business Administration

Bijles taken met Marita

Ik wil bijles geven omdat ik studenten wil helpen het beste uit zichzelf te halen, net zoals ik dat bij mijn eigen kinderen heb gedaan. Gezien mijn eigen kinderen afgestudeerd zijn heb ik nu ook de benodigde tijd beschikbaar om andere studenten individueel te begeleiden in een succesvol verloop van hun opleiding.

Oudenaarde
Toegepaste Economische Wetenschappen en Business Administration
Master, Antwerp management school

taken

Camille

Waregem

Bachelor

Artevelde hogeschool Gent

Ergotherapeut

Bijles taken met Camille

Ik werk halftijds als ergotherapeut in een CAR. Ik wil graag ervaring op doen en een centje bijverdienen op mijn vrije dagen. Ik volgde het keuzevak rekenmoeilijkheden en begeleidde op stage vaak kinderen met leermoeilijkheden. Ik ben in mijn vrije tijd enorm vaak bezig met kinderen ,thuiswachten, leiding geven in de scouts enz. Niets is leuker dan van je hobby je beroep te kunnen maken.

Waregem
Ergotherapeut
Bachelor, Artevelde hogeschool Gent

taken

Nathalie

Oudenaarde

Bachelor

Hogent Lerarenopleiding

in de lerarenopleiding - lager onderwijs , na : buitengewoon onderwijs

Bijles taken met Nathalie

Ik werk al een aantal jaar in het buitenwoon onderwijs en ik help kinderen met leerproblemen en -stoornissen, concentratieproblemen en emotionele en gedragsproblemen. Ik heb het gevoel dat ik nog meer kan doen voor kinderen, dan enkel het begeleiden van de kinderen bij ons op school. Het geven van bijles is dan ook de perfecte kans!

Oudenaarde
in de lerarenopleiding - lager onderwijs , na : buitengewoon onderwijs
Bachelor, Hogent Lerarenopleiding

taken

Ella

Anzegem

Bijles taken met Ella

Ik ben afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs en heb al enkele kinderen bijles gegeven, vooral studiehulp en huiswerkbegeleiding. Ik werk vooral ervaringsgericht, wat betekent dat we de leerstof herhalen of inoefenen aan de hand van ervaringsgerichte situaties of spelletjes. Mijn hobby's zijn dansen, tekenen, de jeugdbeweging en bijles geven. Ik ben een erg creatief persoon die kinderen iets wil bijleren.

Anzegem