Hulp nodig bij economie

Heb jij de stap gezet om je examens via de examencommissie af te leggen? Super! Maar ontdek je toch wat moeilijkheden met het vak economie? Nog op zoek naar een juiste studiemethode voor dit vak? Of heb je moeite met het interpreteren van cijfers en grafieken? Geen nood, bij BijlesHuis kunnen we jou helpen.

In je eentje studeren vergt heel wat inzet en discipline. Zo is het bijvoorbeeld niet evident economische modellen en oefeningen zelfstandig te verwerken. Met de juiste ondersteuning van BijlesHuis voor economie hoef je je geen zorgen meer te maken. Vraag hier meer informatie over begeleiding bij de examencommissie.

Hoe gaan we precies te werk

Je neemt eerst contact op met ons team van accountmanagers. We luisteren naar jouw educatieve noden en zoeken op basis daarvan naar de gepaste docent. Die stelt dan een gepersonaliseerd lessenpakket voor jou op waar jullie samen mee aan de slag kunnen.

Daarna kun je de lessen inplannen in samenspraak met de docent. Je stelt dus samen een flexibele planning op die aansluit op jouw eigen agenda. Lessen kunnen doorgaan bij jou thuis of via onze online leeromgeving. Afhankelijk van het lessenpakket waar je voor kiest, kunnen de begeleidingen doorgaan vanaf €36,- tot €42,- per uur.

Naast de nodige hulp bij economie, helpen onze docenten ook met je studiemethode en het opmaken van je planning. Ze zijn er ook om je te motiveren en stimuleren om je studies goed op te nemen. Heb je even een moeilijk moment in je studie? Dan zijn ze er voor je om je erdoor te helpen. Een begeleiding bij BijlesHuis is dus meer dan alleen maar bijles!


Nog niet ingeschreven bij de examencommissie?

Starten met examencommissie gaat in 4 stappen:

1. Je volgt de verplichte infosessie in Brussel
2. Je kiest de juiste studierichting en registreert je online
3. Je maakt je eigen examenplanning
4. Je legt alle examens af en behaalt je diploma

Bij elk vak uit elke studierichting hoort een vakfiche die precies vertelt wat je moet kennen, waarom dat moet en welk studiemateriaal je ervoor kunt gebruiken.

Heb je nog geen materiaal aangekocht? Onze bijlesdocenten geven ook graag tips over de juiste handboeken!

Meer informatie over andere vakken voor de Examencommissie:

Neem gerust eens vrijblijvend contact op met de accountmanager in uw regio en kom te weten hoe BijlesHuis je kan helpen.