Bijles Engels voor de Examencommissie

Heb jij je ingeschreven voor de Examencommissie en wil je er volop voor gaan? Maar voel je je onzeker als je Engels moet spreken? Of merk je dat je toch wat bijsturing nodig hebt voor de grammatica? Wil je misschien beter leren plannen wanneer je wat studeert? BijlesHuis gaat voor jou op zoek naar een ervaren docent Engels die al meerdere studenten klaarstoomde voor de Examencommissie.

In je eentje studeren voor de Examencommissie vergt heel wat inzet en discipline. Zo is het bijvoorbeeld niet evident om de Engelse grammatica en woordenschat zelfstandig te verwerken. Met de juiste bijles voor Engels hoef je je geen zorgen meer te maken. Vraag hier meer informatie over begeleiding bij Engels voor de examencommissie.


Hoe helpen we jou verder?

Ons team van accountmanagers luistert zorgvuldig naar welk soort ondersteuning voor Engels je zoekt. Met die informatie gaan ze in het docentennetwerk op zoek naar een docent die gepast is voor de bijles Engels voor de Examencommissie.

Lessen inplannen gebeurt volgens je eigen planning en in samenspraak met de docent. Dat laat je toe om een flexibel schema op te stellen. De bijles kan bij jou thuis doorgaan of via onze online leeromgeving. Onze begeleidingen zijn al mogelijk vanaf €28 per uur.

Naast de nodige hulp bij Engels, helpen onze docenten ook met je studiemethode en het opmaken van je planning voor de middenjury. Ze zijn er ook om je te motiveren en stimuleren om je studies goed op te nemen. Heb je even een moeilijk moment in je studie? Dan zijn ze er voor je om je erdoor te helpen. Een begeleiding Engels bij BijlesHuis is dus meer dan alleen maar bijles!


Nog niet ingeschreven bij de examencommissie?

Starten met examencommissie gaat in 4 stappen:

1. Je volgt de verplichte infosessie in Brussel
2. Je kiest de juiste studierichting en registreert je online
3. Je maakt je eigen examenplanning
4. Je legt alle examens af en behaalt je diploma

Bij elk vak uit elke studierichting hoort een vakfiche die precies vertelt wat je moet kennen, waarom dat moet en welk studiemateriaal je ervoor kunt gebruiken.

Heb je nog geen materiaal aangekocht? Onze bijlesdocenten geven ook graag tips over de juiste handboeken!

Meer informatie over andere vakken voor de Examencommissie:

Neem gerust even vrijblijvend contact op met de accountmanager uit jouw buurt en ontdek hoe BijlesHuis je verder kan helpen.