Verbeter je basisonderwijs vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

Huiswerk- en studiebegeleiding voor het lager onderwijs

In het lager onderwijs wordt de basis gelegd voor diverse vaardigheden. Uw zoon of dochter leert rekenen, lezen, schrijven en vormt de eerste zinnetjes in het Frans. Op een stevige basis kan stabiel verder gebouwd worden en daarbij is een efficiënte studiemethodiek heel belangrijk. BijlesHuis bouwt mee aan de vaardigheden van uw kind door middel van algemene studiebegeleiding, huiswerkbegeleiding of specifieke begeleiding. Waar en wanneer de begeleiding plaatsvindt, beslist u zelf. U kiest dus volledig zelf of uw kind bijles aan huis, op een andere locatie of misschien zelfs online krijgt.

Algemene studiebegeleiding voor het lager onderwijs

Een ervaren docent begeleidt uw zoon of dochter doorheen een ‘leren leren’-traject bij het ontwikkelen van een goede studiemethode die bij hem of haar past. De pedagogische focus ligt op motivatie, planning, organisatie en studietechnieken. Zo is uw kind alvast goed voorbereid op het middelbaar onderwijs, waar het nog belangrijker wordt om efficiënt te kunnen studeren. 

Huiswerkbegeleiding voor het lager onderwijs

Een gekwalificeerde docent maakt samen met uw zoon of dochter oefeningen en helpt bij de voorbereiding van toetsen. Hierbij wordt naar zelfredzaamheid toegewerkt, zodat uw kind op het einde van de rit zelf planmatig zijn of haar huiswerk kan aanpakken. Uw kind krijgt tips om beter te leren voor een toets en kan zo betere punten halen, en bovendien hoeft u zich binnenkort ook geen zorgen meer te maken dat taken niet op tijd afgewerkt raken.

Specifieke begeleiding voor het lager onderwijs

Bij specifieke begeleiding ligt de focus op het trainen van een specifieke vaardigheid, zodat uw zoon of dochter een eventuele achterstand kan wegwerken of goed voorbereid is op de overstap naar het middelbaar onderwijs. De focus kan op rekenen, lezen, schrijven of Frans liggen, of op een combinatie van vaardigheden.

Hoe gaat het in zijn werk?

Elke leerling is anders. Contacteer het BijlesHuis vrijblijvend voor extra informatie over bijles en studiebegeleiding voor het lager onderwijs, dan zoeken we samen een oplossing op maat van uw kind. 

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

basisonderwijs

Patricia

Peer

Bachelor, Economische Hogeschool Heverlee

Bijles basisonderwijs met Patricia

Ik geef reeds 30 jaar les, ik ben lerares Latijn, Frans en geschiedenis. Daarnaast geef ik ook Nederlands aan anderstaligen. Ik ben heel punctueel en ik bereid mijn lessen steeds grondig voor. Ik ben erg gemotiveerd om anderen iets bij te leren.

Peer
Bachelor, Economische Hogeschool Heverlee

basisonderwijs

Ben

Vlimmeren

Master, KU Leuven

Bijles basisonderwijs met Ben

Graag geef ik bijles om zo mijn brede algemene kennis te kunnen delen met jongeren die hier nood aan hebben. Tijdens mijn studie leerde ik professioneel samenwerken met medestudenten op een amusante wijze. Verder deed ik al ervaring op als bijlesgever, wat zeer positief bleek te zijn. Deze ervaring gaf mijn vertrouwen een boost, die ik nu volledig wil kunnen inzetten als bijlesgever.

Vlimmeren
Industrieel ingenieur: Chemie
Master, KU Leuven

basisonderwijs

Ilse

Zutendaal

Master, KULeuven

Bijles basisonderwijs met Ilse

Hallo! Ik ben een orthopedagoge van opleiding, momenteel werkzaam als begeleidster in de kinder-en jongerenpsychiatrie. Ik help graag jongeren om ook op school de juiste weg te vinden.

Zutendaal
Master pedagogische wetenschappen
Master, KULeuven

basisonderwijs

Shoera

Leuven

Master, KU Leuven

Bijles basisonderwijs met Shoera

Volgens mij leren we allemaal het beste bij door in dialoog te treden en elkaar uit te dagen met vragen waar je zelf niet meteen op zou komen. Ik wil met veel plezier mijn kennis delen met andere en hoop zelf in het proces ook tot nieuwe inzichten te komen.

Leuven
Burgerlijk Ingenieur - Wiskundige Ingenieurstechnieken
Master, KU Leuven

basisonderwijs

Nathalie

Retie

Bachelor, Thomas More

Bijles basisonderwijs met Nathalie

Ik wil graag kinderen en jongeren helpen om te slagen voor het vak waarmee ze het moeilijk hebben. Naar gelang de leerwijze van de leerling, kan ik dit doen met schema's, tips, oefeningen, ... Ik wil hen motiveren om niet op te geven en dat je met de nodige inzet heel wat kan bereiken.

Retie
Secundair onderwijs: wiskunde
Bachelor, Thomas More

basisonderwijs

Febe

Liedekerke

None

Bijles basisonderwijs met Febe

Ik wil graag bijles geven omdat ik heel graag met kinderen bezig ben. Ik volg de hogere opleiding lager onderwijs en dit zou een mooie aanvulling zijn op mijn studie. Ik heb ook tijdens mijn studie orthopedagogie 10 weken huiswerkbegeleiding gegeven en ik vond dit zeer fijn om te doen.

Liedekerke

basisonderwijs

Jolien

Halen

Master, KULeuven

Bijles basisonderwijs met Jolien

Tijdens mijn schoolcarrière heb ik gezien hoe belangrijk het kan zijn om goede begeleiding te krijgen, en wat voor verschil een leerkracht kan maken voor zijn/haar studenten. Lesgeven en zaken uitleggen is dan ook iets wat ik altijd graag gedaan heb, vooral wetenschappelijke vakken aangezien ik hier uiteraard ook een sterke interesse in heb en graag anderen enthousiast wil maken.

Halen
Biomedische Wetenschappen
Master, KULeuven

basisonderwijs

Jonas

Gent

Master, Universiteit Gent

Bijles basisonderwijs met Jonas

Als onderdeel van mij job geef ik het vak 'procestechniek' in de 3e bachelor aan de faculteit Bio-ingenieurswetenschappen in Gent. Ik geniet er enorm van om les te geven en mensen kennis en vaardigheid bij te brengen. Ik werk voor de vakgroep Thermochemische Conversie van Biomassa (TCCB) aan de faculteit bio-ingenieurswetenschappen. Enerzijds hou ik me bezig met mijn doctoraat ( Advanced Biomass Catalytic conversion to middle distillates in molten salts) en anderzijds geef ik les. Als onderdeel van mijn lessenpakket geef ik de oefencolleges van het vak procestechniek (in de 3e bachelor) en hetzelfde vak geef ik ook aan de 'Ghent University Global Campus' in Korea. Als assistent hou ik me tevens bezig met het begeleiden van studenten met hun bachelor- en masterthesis.

Gent
Master of Bioscience Engineering: Environmental Technology
Master, Universiteit Gent

basisonderwijs

Stefanie

Gent

Bachelor, Universiteit Gent

Bijles basisonderwijs met Stefanie

Ik geef al sinds jaar en dag bijles aan zowel kinderen als volwassenen. Ik kan me aanpassen aan allerlei leeftijden, sociale situaties, thuis situaties, leerstoornissen, persoonlijkheden,... Bijles geven is echt een van mijn passies en voelt voor mij meer aan als een echte roeping dan als een gewone bijverdienste.

Gent
Taal- en Letterkunde
Bachelor, Universiteit Gent

basisonderwijs

Hannah

Leuven

Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Bijles basisonderwijs met Hannah

Lesgeven is iets wat ik graag doe. Dat heb ik kunnen ondervinden tijdens mijn eerste ervaring als leerkracht Spaans in het avondonderwijs. Het begeleiden van leerlingen in hun leerproces, en te kunnen helpen waar nodig, geeft me enorm veel voldoening. Momenteel heb ik zin om te ervaren wat bijlesgeven kan betekenen voor mij en ben ik erg benieuwd om me te verdiepen in een ander facet van lesgeven. Bovendien plan ik volgend jaar plan om een educatieve master aan te vatten. Met dat vooruitzicht wil ik mijn competentie als leerkracht zo goed mogelijk aanscherpen.

Leuven
Multilingual Master in Linguistics and Literary Studies (Frans & Spaans)
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)