Bijles voor het lager onderwijs

Krijg vandaag nog bijles basisonderwijs op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

11000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij selecteren jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

basisonderwijs

Emily

Ieper

Bachelor

Torhout

Diploma Hoger Opvoedkundige Studies

Bijles basisonderwijs met Emily

Ik heb altijd graag bijles gegeven aan m’n eigen leerlingen. Dit deed ik liever dan het klassikaal lesgeven, omdat je dan de volle aandacht aan die leerling kunt schenken. Ervaring met leren leren, leren plannen, zelfstandig leren studeren (bv. om Frans te leren schrijven)... Vooral ervaring in het 5e leerjaar.

Ieper
Diploma Hoger Opvoedkundige Studies
Bachelor, Torhout

basisonderwijs

Ilse

Bevekom

Master

Erasmushogeschool Brussel

Vertaler Frans-Italiaans

Bijles basisonderwijs met Ilse

Het is superleuk om mijn kennis en enthousiasme door te kunnen geven. Als je iemand ziet binnenkomen met hangende schouders, omdat ze niets van haar les snapt en nadien buitengaat met een glimlach, dan is mijn dag goed! Bovendien vind ik het ook fijn om tieners wat liefde bij te brengen voor de mooie Franse taal! :)

Bevekom
Vertaler Frans-Italiaans
Master, Erasmushogeschool Brussel

basisonderwijs

Pauline

Zelzate

Master

UGent

Taal- en Letterkunde: Nederlands-Spaans

Bijles basisonderwijs met Pauline

Ik ben een 22-jarige studente met een diploma in Taal– en Letterkunde: Nederlands en Spaans. Omdat ik de laatste jaren ook mijn passie voor lesgeven en pedagogisch beleid heb (her)ontdekt, volg ik nu nog een Educatieve Master. Ik heb al heel wat ervaring met bijles en doe dit met enorm veel plezier. Ik heb enerzijds de ervaring van binnen mijn stages als leerkracht en anderzijds als bijlesgever (op niveau lagere school, studiebegeleiding, thesisbegeleiding en bijles Nederlands aan anderstaligen).

Zelzate
Taal- en Letterkunde: Nederlands-Spaans
Master, UGent

basisonderwijs

Ellen

Leuven

Bachelor

Kleuteronderwijs

Bijles basisonderwijs met Ellen

Ik vind het belangrijk dat alle kinderen zich goed voelen en met een beetje hulp kan dat zeker lukken!

Leuven
Kleuteronderwijs
Bachelor,

basisonderwijs

Aline

Hemiksem

Bachelor

leerkracht secundair onderwijs

Bijles basisonderwijs met Aline

Omdat ik momenteel een banaba zorgverbreding studeer, kom ik dagelijks in aanmerking met kinderen die extra ondersteuning nodig hebben en ik vind dit fantastisch!

Hemiksem
leerkracht secundair onderwijs
Bachelor,

basisonderwijs

Lieselot

Gent

Bachelor

Artevelde Hogeschool

Leerkracht lager onderwijs

Bijles basisonderwijs met Lieselot

Na het studeren van economie-moderne talen in het middelbaar, heb ik de opleiding 'leerkracht lager onderwijs' gevolgd. Daarna heb ik nog een extra opleiding 'orthopedagogie' in de Hogeschool gevolgd. Toen ik in het middelbaar zat, ging ik verschillende keren mee op kamp als animator. Tijdens mijn studies gaf ik verschillende keren huiswerkbegeleiding en ondertussen geef ik al drie jaar les in het lager onderwijs. Na een jaartje in het zesde leerjaar les te geven, sta ik nu twee jaar in het vijfde leerjaar. Een superleuke leeftijd en ook een jaar waarin de kinderen veel bijleren!

Gent
Leerkracht lager onderwijs
Bachelor, Artevelde Hogeschool

basisonderwijs

Pawandeep

Zoutleeuw

Master

KU Leuven

Industrieel Ingenieur

Bijles basisonderwijs met Pawandeep

Ik leg heel graag uit wat ik al kan. Soms een beetje overbodig zelfs, tips geven waar het niet hoeft, maar ik heb het graag als mensen kunnen groeien. Een voorbeeld hiervan is tijdens het sporten (competitief), de andere op zijn fouten wijzen, al zou het betekenen dat ik verlies. Ervaring met bijles geven is altijd positief geweest, al heel vaak gedaan aan mijn vriendenkring en kennissen, deze zijn er tevreden van.

Zoutleeuw
Industrieel Ingenieur
Master, KU Leuven

basisonderwijs

Evelyn

Brasschaat

Bachelor

Hogeschool Gent

Kleuteronderwijs

Bijles basisonderwijs met Evelyn

Ik heb zelf, vroeger als leerling en later als student, ervaren dat het soms heel moeilijk is om bepaalde leerstof onder de knie te krijgen. Dit kan vele oorzaken hebben: leerstoornis, gebrek aan zelfvertrouwen, nood aan meer tussenstappen of kapstokken, niet de juiste klik met de leerkracht of de manier hoe de leerstof wordt aangebracht, verkeerde studiehouding, te snel afgeleid door externe prikkels,... Zeker als de klassikale introductie in de klas van nieuwe leerstof te snel gaat of dat er te weinig tijd in de klas is om meer individuele begeleiding te krijgen (door een te grote klasgroep of schrik om hulp te vragen omwille van de reactie van de medeleerlingen/studenten). In een individuele bijles kan je je meer toelichten op de problematiek of studiemoeilijkheden van de leerling/student. Een aanpak opstellen waardoor het memoriseren vlotter gaat, kan door gebruik te maken van tussenstappen, kapstokken, en ook niet te vergeten de rustige gemoedelijke sfeer waarin dit gebeurt, bevordert ook vaak de studiehouding.

Brasschaat
Kleuteronderwijs
Bachelor, Hogeschool Gent

basisonderwijs

Nikki

Schellebelle

Bachelor

Arteveldehogeschool

Lerarenopleiding

Bijles basisonderwijs met Nikki

Ik ben leerkracht op GO! Campus Kompas MS in Wetteren. Daar geef ik de vakken natuurwetenschappen en wetenschappelijk werk aan de eerste graad. Zelf ben ik opgeleid als leerkracht biologie en geschiedenis. Ik word in mijn school ook ingeschakeld voor studiebegeleiding bij leerlingen. De focus ligt hier op leerstrategieën en leren plannen.

Schellebelle
Lerarenopleiding
Bachelor, Arteveldehogeschool

basisonderwijs

Marie

Londerzeel

Bachelor

TEW

Bijles basisonderwijs met Marie

Ik ben zeer graag met kinderen bezig en wou van jongs af aan eigenlijk al leerkracht worden. Ik heb deze droom even aan de kant geschoven om TEW te gaan studeren, omdat economie mij ook zeer hard boeit. Maar ik ben wel nog van plan om iets bij te studeren dat dan meer met lesgeven te maken heeft. Ik geef soms mijn zussen uitleg over de leerstof die zij op dit moment op school zien als ze hier moeilijkheden bij hebben en merk wel dat het een hele voldoening geeft als ze daarna dan goed scoren op een toets over dat onderwerp.

Londerzeel
TEW
Bachelor,