Bijles Ontwerpleer in Bekkevoort

Krijg vandaag nog bijles ontwerpleer op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

ontwerpleer

Greetje

Diest

Bachelor

Karel de Grote-Hogeschool

Orthopedagogie

Bijles ontwerpleer met Greetje

In mijn huidige job als ondersteuner ben ik actief bezig met het thema leren leren. Leerlingen een correcte studiemethode aanleren is niet altijd gemakkelijk maar wel belangrijk. Kinderen zien groeien is zeer mooi om te zien, deel uit kunnen maken van dit leerproces geeft me enorm veel energie.

10/10

Diest
Orthopedagogie
Bachelor, Karel de Grote-Hogeschool

ontwerpleer

Jeroen

Diest

Master

Vrije Universiteit Brussel (VUB)

bedrijfskunde

Bijles ontwerpleer met Jeroen

Als afgestudeerde leerkracht is het geven van bijles uiteraard een ideale activiteit die aansluit bij mijn interesses en competenties.

9,8/10

Diest
bedrijfskunde
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

ontwerpleer

Michiel

Scherpenheuvel-Zichem

Bachelor

KU Leuven

Handelsingenieur

Bijles ontwerpleer met Michiel

Ik geef graag bijles om mijn kennis over te kunnen dragen op andere jongeren. Ik hou ervan om jongeren vooruitgang te zien maken en draag hier graag mijn steentje in bij. Ik merk dat ook als voetbalcoach: Als je ziet dat je iets uitlegt en dat dat wordt opgepikt en dat het daarna ook zichtbaar verbetert, is dit echt een heel leuk gevoel.

Scherpenheuvel-Zichem
Handelsingenieur
Bachelor, KU Leuven

ontwerpleer

Jelle

Kortenaken

Master

UHasselt

Industriele ingenieurswetenschappen: medisch nucleaire technologie

Bijles ontwerpleer met Jelle

Ik ben iemand die geen problemen heeft met veel leerstof te verwerken in korte tijd. En daarboven kan ik deze leerstof meestal ook goed en begrijpelijk overbrengen naar anderen toe. Als ik anderen kan helpen met de leerstof, ben ik steeds bereid dit te doen en het valt me ook op dat door iets uit te leggen, het mij vaak nog duidelijker wordt dan ervoor.

Kortenaken
Industriele ingenieurswetenschappen: medisch nucleaire technologie
Master, UHasselt

ontwerpleer

Cleo

Diest

Bachelor

LUCA School or Arts

Beeldende Vormgeving

Bijles ontwerpleer met Cleo

Bijles geven is een goede manier om werkervaring te delen buiten mijn eigen vakgebied, maar wel in gebieden waar ik veel interesse voor heb. Ik vind dat het voor mij ook een leerrijke ervaring is en ik ben ervan overtuigd dat mijn eigen leergierigheid een pluspunt is. Ik zie bijlessen geven dan ook als een mooie kans om mijn eigen kunnen naar een hoger niveau te tillen. Daarbuiten biedt het me de mogelijkheid om bezig te zijn met lesgeven op een meer kleinschalig niveau (in tegenstelling tot een hele klas). Ik heb al een jaar bijles gegeven in het middelbaar en ik vond het absoluut geweldig. Dat op zich is al rede genoeg om me in te zetten.

Diest
Beeldende Vormgeving
Bachelor, LUCA School or Arts

ontwerpleer

Adriana

Scherpenheuvel-Zichem

Bachelor

Syntra Leuven

Bakker

Bijles ontwerpleer met Adriana

Ik heb de ambitie om mijn opgedane kennis en ervaring te delen met anderen en zo te kunnen bijdragen aan een betere wereld.

Scherpenheuvel-Zichem
Bakker
Bachelor, Syntra Leuven

ontwerpleer

Nele

Tielt-Winge

Bachelor

UCLL Limburg

Lerarenopleiding secundair onderwijs

Bijles ontwerpleer met Nele

Ik ben afgestudeerd als leerkracht secundair onderwijs met de onderwijsvakken chemie en biologie. Ik hou ervan om leerlingen de hulp te bieden die ze nodig hebben.

Tielt-Winge
Lerarenopleiding secundair onderwijs
Bachelor, UCLL Limburg

ontwerpleer

Tom

Zelem (Halen)

Bijles ontwerpleer met Tom

Ik zet mijn kennis graag in om anderen te helpen.

Zelem (Halen)

ontwerpleer

René

Glabbeek

Bachelor

Postuniversitair Centrum Limburg - EHS Limburg

in Accountancy

Bijles ontwerpleer met René

Na meer dan 30 jaar als boekhouder te hebben gewerkt, ben ik met vervroegd pensioen. Ik wil dan ook graag deze jarenlange ervaring delen met anderen.

Glabbeek
in Accountancy
Bachelor, Postuniversitair Centrum Limburg - EHS Limburg

ontwerpleer

Leen

Langdorp

Bachelor

CVO De Oranjerie

Bijles ontwerpleer met Leen

Ik heb altijd al veel interesse gehad voor het onderwijs. Daarnaast heb ik een goede omgang met kinderen en volwassenen door mijn persoonlijke ervaringen. Ik wil graag mijn kennis doorgeven.

Langdorp
Bachelor, CVO De Oranjerie

Veelgestelde vragen

BijlesHuis stopt niet met de geschikte bijlesgever uit Bekkevoort te selecteren tot jij tevreden bent. We regelen alle administratie en betalingen, bundelen alle nodige informatie op één plek en bieden een 100% klikgarantie met je bijlesdocent ontwerpleer. Bovendien kan je ons constant bereiken in geval van eender welke vraag. Jouw leerdoelen behalen is onze grootste prioriteit. Laat hier je gegevens achter en we zoeken vrijblijvend de beste docent uit Bekkevoort voor jou!
Een persoonlijke aanpak staat bij BijlesHuis voorop, om zo de mooiste resultaten te boeken. Met 1-op-1 bijles ontwerpleer kan er veel meer aandacht worden besteed aan de individuele knelpunten dan bij bijles in groep in Iedereen kan bijles volgen in Bekkevoort! Omdat elke persoon en diens pedagogische noden uniek zijn, is elke bijles ontwerpleer dat ook.
Het netwerk van BijlesHuis strekt zich uit over het hele land. Ook in de buurt van Bekkevoort hebben we een aantal kanjers beschikbaar voor bijles ontwerpleer! De profielen van onze bijlesgevers zijn gevarieerd; van studenten aan de universiteit tot leerkrachten die zelf al jaren voor de klas staan. Sowieso is elke docent ontwerpleer grondig gescreend en beschikt over de nodige didactische ervaring.

Top bijlesaanvragen

privé leraar, bijles Ontwerpleer, bijles gevraagd, bijles Ontwerpleer geven in Bekkevoort, bijles Ontwerpleer in Bekkevoort, examen bijles, ik zoek bijles, bijles Ontwerpleer tarief, Ontwerpleer leren