Bijles voor Frans voor de Examencommissie

Heb jij beslist om het heft in eigen handen te nemen en je examens af te leggen via de Examencommissie? Wil je je optimaal voorbereiden op dat moeilijke examen Frans? Of ben je nog op zoek naar de juiste studiemethode voor dit vak? Moeite met plannen van de leerstof voor de middenjury? Dan kun je terecht bij BijlesHuis voor bijles Frans op maat.

In je eentje studeren voor de Examencommissie vergt heel wat inzet en discipline. Zo is het bijvoorbeeld niet eenvoudig om de Franse grammatica en woordenschat zelfstandig te verwerken. Met de juiste ondersteuning van BijlesHuis voor Frans hoef je je geen zorgen meer te maken. Vraag hier meer informatie over begeleiding bij Frans voor de examencommissie.


Hoe gaan we te werk?

Wij beschikken over een netwerk van docenten die actief zijn over heel Vlaanderen. Nadat je contact hebt opgenomen met een van onze accountmanagers en jouw noden hebt toegelicht, gaan zij in ons netwerk een docent Frans in je buurt (of online) zoeken die ervaring heeft met het voorbereiden op de Examencommissie. De docent zal vervolgens een gepersonaliseerd lesplan opstellen om met jou vanaf de eerste bijles aan de slag te gaan.

Bijlessen inplannen gebeurt in samenspraak met de docent, er kan dus een flexibel schema opgesteld worden dat aansluit op je eigen agenda. De lessen Frans kunnen bij jou thuis doorgaan maar ook via onze online leeromgeving. Het lessenpakket is vrij te kiezen: het gaat om 8, 16, 24 of 48 uren. Afhankelijk daarvan zijn onze begeleidingen mogelijk tussen de €28,- en €42,- per uur.

Naast de nodige ondersteuning bij Frans, helpen onze docenten ook met je studiemethode en het opmaken van je planning. Ze zijn er ook om je te motiveren en stimuleren. Heb je even een moeilijk moment tijdens je voorbereiding op de Examencommissie? Dan zijn ze er voor je om je erdoor te helpen. Een begeleiding bij BijlesHuis is dus meer dan alleen maar bijles!


Nog niet ingeschreven bij de Examencommissie?

Starten met examencommissie gaat in 4 stappen:

1. Je volgt de verplichte infosessie in Brussel
2. Je kiest de juiste studierichting en registreert je online
3. Je maakt je eigen examenplanning
4. Je legt alle examens af en behaalt je diploma

Bij elk vak uit elke studierichting hoort een vakfiche die precies vertelt wat je moet kennen, waarom dat moet en welk studiemateriaal je ervoor kunt gebruiken.

Heb je nog geen materiaal aangekocht? Onze bijlesdocenten geven ook graag tips over de juiste handboeken!

Meer informatie over andere vakken voor de Examencommissie:


Neem gerust vrijblijvend contact op met de accountmanager in jouw buurt en ontdek hoe BijlesHuis je kan helpen slagen voor de examencommissie.