Hulp bij Frans

Heb jij beslist om het heft in eigen handen te nemen en je examens af te leggen via de examencommissie? Wil je je optimaal voorbereiden op dat moeilijke examen Frans? Of ben je nog op zoek naar de juiste studiemethode voor dit vak? Moeite met plannen van de leerstof? Dan kun je altijd terecht bij BijlesHuis.

In je eentje studeren vergt heel wat inzet en discipline. Zo is het bijvoorbeeld niet evident om de Franse grammatica en woordenschat zelfstandig te verwerken. Met de juiste ondersteuning van BijlesHuis voor Frans hoef je je geen zorgen meer te maken. Vraag hier meer informatie over begeleiding bij Frans voor de examencommissie.


Hoe gaan we te werk?

Wij beschikken over een netwerk van docenten die actief zijn over heel Vlaanderen. Nadat je contact hebt opgenomen met een van onze accountmanagers en jouw noden hebt toegelicht, gaan zij in ons netwerk een docent zoeken die perfect past bij wat je zoekt. De docent zal vervolgens een gepersonaliseerd lessenpakket samenstellen om met jou aan de slag te gaan.

Lessen inplannen gebeurt in samenspraak met de docent, er kan dus een flexibel schema opgesteld worden dat aansluit op je eigen agenda. De lessen kunnen bij jou thuis doorgaan maar ook via onze online leeromgeving. Het lessenpakket is vrij te kiezen: het gaat om 8, 16, 24 of 48 uren. Afhankelijk daarvan zijn onze begeleidingen mogelijk tussen de €36,- en €42,- per uur.

Naast de nodige hulp bij Frans, helpen onze docenten ook met je studiemethode en het opmaken van je planning. Ze zijn er ook om je te motiveren en stimuleren om je studies goed op te nemen. Heb je even een moeilijk moment in je studie? Dan zijn ze er voor je om je erdoor te helpen. Een begeleiding bij BijlesHuis is dus meer dan alleen maar bijles!


Nog niet ingeschreven bij de examencommissie?

Starten met examencommissie gaat in 4 stappen:

1. Je volgt de verplichte infosessie in Brussel
2. Je kiest de juiste studierichting en registreert je online
3. Je maakt je eigen examenplanning
4. Je legt alle examens af en behaalt je diploma

Bij elk vak uit elke studierichting hoort een vakfiche die precies vertelt wat je moet kennen, waarom dat moet en welk studiemateriaal je ervoor kunt gebruiken.

Heb je nog geen materiaal aangekocht? Onze bijlesdocenten geven ook graag tips over de juiste handboeken!

Meer informatie over andere vakken voor de Examencommissie:


Neem gerust vrijblijvend contact op met de accountmanager in jouw buurt en ontdek hoe BijlesHuis je kan helpen slagen voor de examencommissie.