Veelgestelde vragen

Met online bijles kunt u een beroep doen op elke lesgever uit het netwerk van BijlesHuis, ongeacht waar u woont. Tijdens een online bijles staat u in contact met de lesgever via een videogesprek en wordt de lesstof overlopen in het digitale klasbord. Bijles volgen was nog nooit zo flexibel als via onze online leeromgeving. U kunt regelmatig met de lesgever afspreken, ook voor kortere vragen. Of het nu gaat om wiskunde, Frans of programmeren: de meest geschikte lesgever staat steeds voor u klaar! Lees meer op bijleshuis.be/online.

BijlesHuis hanteert transparante tarieven. Meer informatie over onze tarieven vindt u terug op onze tarievenpagina.

Helaas nemen ziekenfondsen op dit moment geen terugbetalingen voor bijles op in hun aanbod. Sommige gemeentes of steden doen dat wel. Hiervoor maakte BijlesHuis een lijst op met wie in aanmerking komt, en hoe je de terugbetaling aanvraagt. Je vindt de lijst op deze pagina.

 

 

Onze accountmanagers lezen de feedback van de lesgever en volgen op deze manier de bijles of studiebegeleiding van dichtbij op. Uw accountmanager is ook het eerste aanspreekpunt van onze lesgevers en zal proactief reageren op eventuele moeilijkheden of problemen. We nemen daarnaast geregeld contact met u op om het verloop van de begeleiding te overlopen.

Een goed contact tussen leerling en lesgever is voor ons van essentieel belang voor een geslaagde bijles of studiebegeleiding. Bij onverwachte problemen of moeilijkheden kan zowel de lesgever als de leerling of ouders ons contacteren en dan stellen wij zo snel mogelijk een oplossing voor. Indien nodig zoeken wij (kosteloos!) een andere lesgever.

Bij BijlesHuis kunt u terecht voor vakspecifieke bijles en studiebegeleiding voor het basis, middelbaar en hoger onderwijs en voor professionele begeleiding. Daarnaast helpt BijlesHuis u ook om uw studiemethode te verbeteren of om een betere studiemethode aan te leren. Ontdek hier hoe we te werk gaan.

Onze lesgevers zijn universiteitsstudenten met uitstekende punten, PhD’ers of afgestudeerden met een stevige (universitaire) achtergrond. Alle lesgevers worden grondig gescreend, geïnterviewd en constant geëvalueerd. Naast een hoge dosis motivatie moeten ze namelijk ook de nodige pedagogische vaardigheden kunnen voorleggen. Ze beschikken over een grondige kennis van de vakken waarin ze lesgeven, en zijn in staat om die kennis op een vlotte manier over te brengen.

 

De bijles of studiebegeleiding wordt gegeven bij de student aan huis, bij de lesgever, op een plaats naar keuze of online. Online bijles gebeurt via onze eigen online leeromgeving. Het online leerplatform is zo ontwikkeld dat er nauwelijks verschil is met een offline bijles of studiebegeleiding. U staat in direct videocontact met de lesgever. Bezoek onze pagina Online bijles voor meer informatie.

BijlesHuis beschikt over een ruim aanbod aan bijles en studiebegeleiding voor allerlei vakken. De vakken die op de website staan, worden het meest aangevraagd. Vindt u uw vak niet meteen terug op onze website? Aarzel dan niet om ons te contacteren, de kans is groot dat wij toch over een gepaste lesgever beschikken voor uw vak.

BijlesHuis biedt de beste bijlesdocenten in regio {{ page.location }}. Stuk voor stuk gescreend, ervaren, en enorm gemotiveerd om jou of je kind vooruit te helpen. Wij nemen je alle werk uit handen en bieden constante service per telefoon en mail voor élke vraag. Zo wordt 1-op-1 bijles {{ page.course }} nemen een eitje! Schrijf je hier in om jouw perfecte docent uit {{ page.location }} te vinden.
BijlesHuis stopt niet met de geschikte bijlesgever uit {{ page.location }} te selecteren tot jij tevreden bent. We regelen alle administratie en betalingen, bundelen alle nodige informatie op één plek en bieden een 100% klikgarantie met je bijlesdocent {{ page.course }}. Bovendien kan je ons constant bereiken in geval van eender welke vraag. Jouw leerdoelen behalen is onze grootste prioriteit. Laat hier je gegevens achter en we zoeken vrijblijvend de beste docent uit {{ page.location }} voor jou!
Omdat je leerdoelen helpen behalen het allerbelangrijkste is voor ons. We screenen en selecteren de beste bijlesdocent uit regio {{ page.location }}, regelen de opstart, admnistratie en opvolging, en blijven bereikbaar. Voor eender welke vraag rond je bijles {{ page.course }}, of zelfs een docentenwissel, kan je bij ons terecht. Dien een vrijblijvende aanvraag in en wij helpen je zo snel mogelijk verder!

Omdat BijlesHuis de beste service biedt, in combinatie met de beste docenten. Wij zoeken voor jou de meest geschikte docent in de buurt van {{ page.location }}, bundelen alle informatie, regelen alle betalingen en administratie en stoppen niet tot jij tevreden bent. Wens je een andere bijlesdocent {{ page.course }}? Geen probleem. Je kan ons op elk moment telefonisch en per mail bereiken met je vragen. Laat hier je gegevens achter om te ontdekken hoe wij je kunnen helpen.

Je kiest helemaal zelf op welke dagen en tijdstippen je bijles {{ page.course }} in {{ page.location }} doorgaat. 's Avonds tijdens de werkweek, in het weekend, in vakantieperiodes,... Wij zoeken een docent in de buurt van {{ page.location }} wiens schema bij dat van jou past.
Je bijles {{ page.course }} vindt plaats wanneer jou dat goed uitkomt. In samenspraak met je docent uit {{ page.location }} kiezen jullie een vast wekelijks tijdstip, of spreken jullie telkens na de bijles af wanneer de volgende gepland staat. Ook meerdere bijlessen {{ page.course }} per week zijn mogelijk, indien je intensieve begeleiding wenst. Super flexibel!
Wanneer jij dat wil! Of je nu op zoek bent naar een wekelijkse begeleiding {{ page.course }} of een intensieve bijles in een korte periode, wij vinden een docent uit {{ page.location }} die je op je vrije momenten kan helpen. We werken met pakketten van lesuren: 8, 16, 24 of 48 uur, en die plan je helemaal flexibel in.
Jij beslist zelf op welke momenten de bijles {{ page.course }} plaatsvindt. Zowel na school tijdens de week, als in het weekend of in de vakantie zijn mogelijkheden. Je spreekt zelf af met jouw docent uit {{ page.location }} die matcht met jouw beschikbaarheden.
Wanneer het voor jou past! Wij zoeken een bijlesdocent uit {{ page.location }} die jou kan begeleiden op je vrije momenten. Of dat nu tijdens de week, het weekend, of de vakantie is. Samen leggen jullie de volgende bijlessen {{ page.course }} vast hoe jullie het wensen.
Iedere leerling is anders, verwerkt leerstof op een andere manier, en heeft andere knelpunten. Daarom staat een aanpak op maat bij ons op nummer 1. Of het nu gaat om specifieke bijles {{ page.course }}, leren leren of zelfvertrouwen verbeteren: je docent uit regio {{ page.location }} maakt samen met jou een persoonlijk leerplan op je eigen tempo.
Een persoonlijke aanpak staat bij BijlesHuis voorop, om zo de mooiste resultaten te boeken. Met 1-op-1 bijles {{ page.course }} kan er veel meer aandacht worden besteed aan de individuele knelpunten dan bij bijles in groep in Iedereen kan bijles volgen in {{ page.location }}! Omdat elke persoon en diens pedagogische noden uniek zijn, is elke bijles {{ page.course }} dat ook.
Bijles {{ page.course }} is bij BijlesHuis niet in groep, maar altijd individueel. We vinden een topdocent uit regio {{ page.location }} die een plan van aanpak opmaakt op basis van jouw hulpvraag. Op die manier kan jij of je kind de leerdoelen bereiken op een persoonlijke manier die werkt. Met 1-op-1 bijles {{ page.course }} op maat bereik je veel sneller resultaten dan in een groep.
Ja. BijlesHuis legt de nadruk op een individuele aanpak. Elke leerling is uniek, en dus ook elke bijles {{ page.course }}! Je boekt het beste resultaat door persoonlijke aandacht. Als jullie graag samen bijles {{ page.course }} willen met vriendjes uit de klas, is dat natuurlijk mogelijk. Wij zoeken een privé-bijlesdocent uit regio {{ page.location }} die bij jullie wensen past!
BijlesHuis biedt enkel individuele bijles aan, zodat je kind samen met de docent uit {{ page.location }} op zijn of haar persoonlijke leerdoelen kan focussen. Dankzij een 1-op-1 aanpak kan je al je vragen kwijt aan je docent {{ page.course }} en werk je aan jouw knelpunten. Indien je graag bijles volgt met een klasgenootje, kunnen jullie natuurlijk samen een aanvraag indienen.
BijlesHuis bestaat uit een enthousiast team met onder meer een groep didactisch onderlegde accountmanagers. Zij kennen ons netwerk van bijlesdocenten vanbinnen en vanbuiten, en selecteren voor jou dan ook de beste bijlesdocent in de buurt van {{ page.location }}. Jouw persoonlijke accountmanager vormt je aanspreekpunt binnen BijlesHuis, en je kan erbij terecht voor elke vraag rond je bijles {{ page.course }}. De persoonlijke info over BijlesHuis vind je uitgebreid op deze pagina.
Het kloppende hart van BijlesHuis, en wie jouw bijles {{ page.course }} zal regelen, zijn onze fantastische accountmanagers. Zij hebben alle docenten persoonlijk gescreend en kennen hun sterke punten. Voor jou fungeren ze dan ook als adviseur en vinden de beste match in regio {{ page.location }} gebaseerd op jouw noden. Maak kennis met hen op deze pagina!
Jouw bijles {{ page.course }} zal worden geregeld door een enthousiaste accountmanager, het kloppende hart van BijlesHuis. Onze accountmanagers kennen het netwerk van docenten door en door, en vinden bijna altijd meteen de juiste match in {{ page.location }}. Je kan altijd terecht bij hen voor eender welke vraag. Even kennismaken met hen? Dat kan hier!
De meeste medewerkers bij BijlesHuis zijn accountmanagers, en eentje daarvan zal jouw bijles {{ page.course }} tiptop in orde brengen. Hij of zij belt je op en selecteert een gepaste docent uit regio {{ page.location }}. Je kan uitgebreid kennismaken met het volledige team van BijlesHuis op deze pagina.
De accountmanagers bij BijlesHuis zijn een enthousiast team dat het netwerk van bijlesdocenten kent als hun broekzak. Een van hen zal jou koppelen aan de geschikte bijlesdocent uit regio {{ page.location }} voor je bijlessen {{ page.course }}. Op deze pagina kan je alvast kennismaken met onze accountmanagers!
Bijles {{ page.course }} in {{ page.location }} verloopt via drie eenvoudige stappen. Eerst laat je je gegevens achter op onze website. Daarna bellen wij je op om te kijken waar je precies naar op zoek bent. Vervolgens selecteren we de docent {{ page.course }} die het beste bij jou past, en in de buurt van {{ page.location }} woont. Eenmaal je akkoord gaat met het voorstel, kan de bijles {{ page.course }} van start! Meer info over onze werkwijze lees je hier.
Onze werkwijze is eenvoudig: jij laat ons via de website weten waar je naar op zoek bent, wij bellen je op en vinden de meest gepaste lesgever {{ page.course }} in de buurt van {{ page.location }}. Helemaal vrijblijvend, tot jij akkoord gaat met ons voorstel. In ons uitgebreide netwerk zit sowieso de perfecte docent {{ page.course }} voor jou! Onze werkwijze in detail in een video horen? Dat kan op deze pagina.
BijlesHuis speelt als het ware 'matchmaker' voor je bijles. We luisteren telefonisch naar je hulpvraag, zoeken de beste docent uit regio {{ page.location }} en stellen die aan je voor. Voor, tijdens en na je bijles {{ page.course }} blijven we uiteraard bereikbaar voor elke vraag. Alles begint met een vrijblijvende aanvraag indienen. Lees hier in detail onze werkwijze!
De meeste bijlessen {{ page.course }} worden opgestart via een vast proces. Je dient via de website een aanvraag in voor bijles aan huis in {{ page.location }} of online. Daarna nemen wij contact op om de hulpvraag in kaart te brengen en de meest geschikte docent {{ page.course }} te selecteren. Als je met het voorstel akkoord bent, gaat de bijles meteen van start! Meer details en een video met uitleg vind je op deze pagina.
BijlesHuis werkt altijd op dezelfde manier: via de website dien je vrijblijvend een aanvraag in voor bijles {{ page.course }}, wij bellen jou telefonisch op om je hulpvraag te concretiseren en koppelen je daarna aan de gepaste bijlesdocent uit regio {{ page.location }}. Als je ons voorstel goedkeurt, kan je met je bijlesdocent {{ page.course }} aan de slag! Hier kan je alles in detail lezen over onze werkwijze.
Natuurlijk, beide opties zijn mogelijk om bijles te volgen: online of aan huis in {{ page.location }}. Online bijles gaat via BijlesHuis door, niet via Zoom of Skype, maar via een eigen platform speciaal ontwikkeld voor bijles. Zo kan je huiswerk en andere documenten van je school uploaden om samen met je bijlesdocent te bespreken. Er is een whiteboard, screenshare, videochat en veel meer. Ook kan je de bijlessen {{ page.course }} achteraf terugkijken. Lees hier alles over online bijles.

BijlesHuis biedt bijles aan, zowel aan huis in {{ page.location }} als online, via een speciaal privéplatform. Daar kan je de bijles {{ page.course }} opnemen, oefeningen maken, je scherm delen en veel meer. Alle aantekeningen en documenten die jullie aanmaken, blijven bewaard tot de volgende les! Klik hier door om te weten te komen hoe online bijles precies werkt.
Het is jouw bijles, dus jij kiest! Om ervoor te zorgen dat online bijles {{ page.course }} van dezelfde kwaliteit is als bijles aan huis in {{ page.location }}, werken we met een speciaal platform (dus niet gewoon Skype of Zoom). Het is een privéomgeving tussen jou en je bijlesdocent {{ page.course }} waar jullie beiden jullie scherm kunnen delen, bestanden uploaden en aantekeningen maken. Lees hier meer over online bijles!
Ja hoor. Indien je liever bijles {{ page.course }} achter je scherm volgt in plaats van met een docent bij jou in {{ page.location }}, selecteren wij een ervaren online bijlesgever. Online bijles vindt plaats via onze eigen leeromgeving die beschikt over verschillende snufjes. Een interactief whiteboard voor theorie en oefeningen, een opnamefunctie, schermdelen, videochat, de mogelijkheid om je schoolwerk te uploaden en te bewerken,... Lees deze pagina voor meer info over onze online bijles.
Je kan zeker online bijles {{ page.course }} volgen bij BijlesHuis. We hebben een online platform ontwikkeld, speciaal voor bijles, zodat de bijlessen online minstens even goed zijn als in {{ page.location }} zelf. De bijles kan opgenomen worden, je kan met je bijlesdocent {{ page.course }} oefeningen maken en nog veel meer! Wil je meer weten over online bijles, lees dan deze pagina.
De meeste bijlessen in {{ page.location }} vinden gewoon plaats aan huis, omdat de meeste leerlingen zich daar het meest op hun gemak bij voelen. Maar wie zich thuis niet kan concentreren voor bijles {{ page.course }}, kan indien gewenst bij de docent thuis langsgaan. Bijles op school of in een nabije bib gebeurt ook soms. De keuze is volledig aan jou.
Als jullie dat wensen, is de bijles {{ page.course }} aan huis. Vaak verkiezen leerlingen thuis omdat ze zich daar het comfortabelst voelen. Maar indien bijles aan huis geen optie is, zoeken we een andere locatie in {{ page.location }}. Bijvoorbeeld bij de bijlesdocent thuis, op school, of in een bibliotheek. Online is uiteraard ook een optie. Jij kiest!
Wij luisteren eigenlijk vooral naar jouw noden. Zijn jullie op zoek naar bijles {{ page.course }} aan huis? Dan regelen wij een docent uit regio {{ page.location }} die aan huis komt. Wil je liever online bijles volgen, of op een neutrale locatie in {{ page.location }}? Dat is evengoed een optie.
Uiteraard. Het leeuwendeel van onze bijlessen gaat zelfs door aan huis. Als je een aanvraag indient, contacteren we onze docenten uit regio {{ page.location }} en vragen we wie bijles {{ page.course }} aan huis kan geven bij jullie. Verkiezen jullie een andere locatie, zoals online, op school, of bij de docent thuis, kan dat ook.
Het grootste deel van onze bijlessen {{ page.course }} gaan aan huis door, maar jij kiest uiteraard. De bijles {{ page.course }} kan aan huis in {{ page.location }} plaatsvinden of online via ons leerplatform. Soms gaan de bijlessen ook door in de bibliotheek of op school. Wij regelen wat voor jou het handigst is!
Iedereen uit {{ page.location }} kan bij BijlesHuis terecht, van bijles voor de kleuterklas tot het lager onderwijs, middelbaar onderwijs en hoger onderwijs. Ook voor professionals selecteren we een geschikte docent op niveau. Omdat ons netwerk zo uitgebreid is, kunnen we helpen bij elke materie, hoe complex ook.
Het antwoord daarop is kort: we bieden bijles {{ page.course }} in {{ page.location }} voor elke leeftijd en elk niveau aan. Onze jongste studenten zijn 3 jaar, onze oudste studenten 75+! Of je kind nu in de lagere school zit, in het middelbaar of op de universiteit of hogeschool: we vinden een gepaste docent voor je bijles.
Het netwerk van BijlesHuis is zo uitgebreid dat we in regio {{ page.location }} voor elk niveau, elk vak en elke leeftijd kunnen helpen. We begeleiden zowel leerlingen uit het lager en middelbaar als het hoger onderwijs en afgestudeerden. De complexheid van materie speelt geen rol. Vertel ons waar je naar op zoek bent, en wij stellen vrijblijvend een gepaste docent {{ page.course }} voor!
Iedereen kan bijles {{ page.course }} volgen in {{ page.location }}! De moeilijkheidsgraad van het vak maakt niet uit. Ons uitgebreide en lokaal verankerde netwerk van bijlesdocenten zorgt ervoor dat er iemand beschikbaar is voor elk niveau van elk vak. BijlesHuis biedt dan ook bijles aan voor elke leeftijd.
Voor iedereen! BijlesHuis heeft een uitgebreid netwerk van bijlesdocenten waardoor we zowel aan jonge kinderen, leerlingen, studenten en volwassenen bijles {{ page.course }} kunnen aanbieden in {{ page.location }}. Voor elk vak, op elk niveau. Laat ons je noden weten en wij helpen jou verder!
Indien je merkt na de eerste (of tweede, derde,...) bijles {{ page.course }} dat er geen klik is met je bijlesdocent, gaan wij meteen op zoek naar iemand uit regio {{ page.location }} waarmee het wél klikt. Dat heet onze 'fit-garantie'. Je hangt uiteraard nooit vast aan bijlessen en kan op eender welk moment de begeleiding stopzetten of om een andere docent vragen.
Een persoonlijke klik met je docent is minstens even belangrijk als zijn/haar ervaring en expertise. Zeker omdat het een 1-op-1-begeleiding betreft. Indien het niet klikt, breng je BijlesHuis op de hoogte en wij zoeken meteen naar een oplossing (een andere docent {{ page.course }} in de buurt van {{ page.location }}) tot jij tevreden bent. Beloofd.
Onze 'fit-garantie' betekent eenvoudigweg: we zoeken een bijlesdocent {{ page.course }} uit regio {{ page.location }} voor jou tot je 100% tevreden bent. In 95% van de gevallen maakt BijlesHuis meteen de perfecte match. Wanneer je toch geen 'klik' voelt tijdens de bijles {{ page.course }}, zoeken wij meteen naar een bijlesdocent met wie het wél 100% klikt op elk vlak!
Uiteraard hang je nooit vast aan bijlessen met een lesgever met wie het niet klikt op elk vlak. Als dat het geval is, zoeken wij meteen een nieuwe bijlesdocent {{ page.course }} in {{ page.location }} die wél bij je wensen past. We beloven zo altijd een oplossing te vinden waarmee je tevreden bent.
Dan laat je ons dat weten, en dan zorgen wij zo snel mogelijk voor een nieuwe bijlesdocent {{ page.course }} in regio {{ page.location }}. Een persoonlijke klik vinden wij een van de belangrijkste bouwstenen tijdens de bijles. Alleen zo kan je voldoende vertrouwen opbouwen, en een plan van aanpak opmaken waar jij helemaal achter staat.
We beoordelen onze docenten via een intakegesprek op verschillende gebieden. Pedagogisch uiteraard: aanpak, didactische skills, eventuele ervaring. Maar ook de vakkennis {{ page.course }} is belangrijk voor ons. Elke bijlesdocent uit regio {{ page.location }} moet ook een uittreksel uit het strafregister model 596.2 voorleggen, samen met hun diploma('s). We houden de kwaliteit van onze docenten steevast in de gaten.
BijlesHuis vindt het belangrijk dat onze lesgevers in {{ page.location }} aan enkele standaarden voldoen. We peilen tijdens een intakegesprek naar hun motivatie, ervaring en vakkennis {{ page.course }} en communicatieve, pedagogische en interpersoonlijke vaardigheden. Daarnaast vragen we een diploma en uittreksel uit het strafregister op. Tijdens hun parcours als docent {{ page.course }} bij BijlesHuis blijven we hen opvolgen om zeker te zijn dat ze aan de standaarden blijven voldoen.
Alle docenten {{ page.course }} in {{ page.location }} die bij BijlesHuis aan de slag gaan, doorlopen een interview met een accountmanager en moeten aan enkele strenge eisen voldoen. Zo vragen wij een uittreksel uit het strafregister model 2, het recentste diploma of puntenlijst, en screenen we de didactische en communicatieve vaardigheden van de bijlesgever. Daarnaast ondervragen we uiteraard ook zijn/haar vakkennis {{ page.course }}.
Al onze bijlesgevers, dus ook die in {{ page.location }}, worden zorgvuldig gescreend voor ze bijles {{ page.course }} kunnen geven. We houden een persoonlijk intakegesprek met hen, waarin we peilen naar hun didactische ervaring, aanpak, vakkennis {{ page.course }},... We vragen een kopie van het diploma (of meest recente puntenlijst, indien de docent nog aan de universiteit studeert) en een uittreksel uit het strafregister, model 596.2. Op die manier zijn we zeker dat we enkel de beste docenten {{ page.course }} aanbieden!
BijlesHuis screent alle bijlesdocenten tijdens een persoonlijk interview op basis van diploma (of recentste puntenlijst indien hij/zij nog unversiteitsstudent is), lesaanpak, didactische ervaring, pedagogische en communicatieve vaardigheden en uiteraard vakkennis {{ page.course }}. Daarnaast moeten alle bijlesgevers, ook die uit regio {{ page.location }}, een uittreksel uit het strafregister voorleggen om met minderjarigen te kunnen werken. We blijven hen ook opvolgen tijdens en na hun begeleidingen om zo de kwaliteit van onze bijlesdocenten te kunnen garanderen.
Het netwerk van BijlesHuis strekt zich uit over het hele land. Ook in de buurt van {{ page.location }} hebben we een aantal kanjers beschikbaar voor bijles {{ page.course }}! De profielen van onze bijlesgevers zijn gevarieerd; van studenten aan de universiteit tot leerkrachten die zelf al jaren voor de klas staan. Sowieso is elke docent {{ page.course }} grondig gescreend en beschikt over de nodige didactische ervaring.
Onze bijlesdocenten in {{ page.location }}, en bij uitbreiding over heel België, zijn stuk voor stuk gemotiveerde toppers met ervaring met bijles {{ page.course }}. De jongste lesgevers studeren een relevante studie aan de universiteit. De oudste lesgevers zijn gepensioneerd, een groot aantal na een loopbaan in het onderwijs. Het merendeel van de BijlesHuis-docenten werkt fulltime, en is dagelijks op een of andere manier met hun vakgebied {{ page.course }} bezig!
Een persoonlijke aanpak staat bij BijlesHuis voorop, om zo de mooiste resultaten te boeken. Met 1-op-1 bijles {{ page.course }} kan er veel meer aandacht worden besteed aan de individuele knelpunten dan bij bijles in groep in {{ page.location }}. Omdat elke persoon en diens pedagogische noden uniek zijn, is elke bijles {{ page.course }} dat ook.
Bijlessen {{ page.course }} worden gegeven door drie verschillende types bijlesdocenten uit regio {{ page.location }}: junior, senior en professionele docenten. Die indeling maakt BijlesHuis op basis van bijleservaring, vakkennis {{ page.course }}, en algemene werkervaring. Maar of je nu een bijlesdocent kiest die nog aan de universiteit studeert, een leerkracht die na zijn werkdag nog enkele bijlessen geeft, of een gepensioneerde rot in het vak: bij eender welke BijlesHuisdocent {{ page.course }} ben je in goede handen.
Op deze pagina vind je alvast enkele bijlesdocenten {{ page.course }} uitgelicht die in regio {{ page.location }} wonen. Maar dat is slechts een selectie! BijlesHuis beschikt over een kwaliteitsvol netwerk van duizenden geïnterviewde docenten over heel België. Bijlesdocenten {{ page.course }} zijn er in alle soorten: PhD'ers, gepensioneerden, mensen die voltijds in het onderwijs of een andere sector staan, universiteitsstudenten,... Als je een aanvraag indient via de site, kijken wij vrijblijvend welke docent {{ page.course }} in {{ page.location }} bij jou past!
We kunnen geen vast tarief plakken op bijles {{ page.course }} in {{ page.location }}, om de eenvoudige reden dat elke bijles uniek is. Voor hoe lang heeft je kind bijles {{ page.course }} nodig? Wat is het precieze niveau? En het belangrijkste: met welke docent uit regio {{ page.location }} gaan jullie graag van start? We vergoeden onze bijlesdocenten namelijk naargelang hun ervaring en achtergrond. Je kan hiervoor een kijkje nemen naar onze tarieventabel.
BijlesHuis vindt het belangrijk om eerlijke tarieven te rekenen. Daarom betaal je voor bijles {{ page.course }} in {{ page.location }} een prijs die afhankelijk is van de docent waarmee je in zee gaat: een junior, senior of professionele docent. Daarnaast bepalen het aantal bijlessen en de moeilijkheidsgraad van de begeleiding mee het tarief. Zo houden we bijles {{ page.course }} zo toegankelijk mogelijk! Graag meer info? Bekijk onze tarieven hier.
Voor bijles {{ page.course }} in {{ page.location }} betaal je bij BijlesHuis een eerlijke prijs. Eerlijk omdat wij onze docenten vergoeden naargelang hun ervaring. Het hangt er dus van af of je bijles {{ page.course }} volgt met een universiteitsstudent (met uitstekende punten) of bijvoorbeeld een gepensioneerde leerkracht met 40 jaar ervaring in het onderwijs. Ook het niveau en de gewenste duurtijd van je bijlessen hebben invloed op het tarief. Meer info lees je op onze prijzenpagina.
De prijs van bijles {{ page.course }} in {{ page.location }} ligt tussen de €25 en €40 per lesuur. Waarom zo'n brede range? BijlesHuis werkt met zowel junior, senior als professionele docenten. Die zijn ingedeeld en worden eerlijk vergoed op basis van diploma en didactische ervaring. Daarnaast speelt ook de duur van je bijlesreeks {{ page.course }} een rol, net als de inhoud van het vak waarvoor je bijles nodig hebt. We hebben hier alle informatie over onze tarieven duidelijk opgelijst.
Eén gemiddelde prijs per uur voor bijles {{ page.course }} bestaat eigenlijk niet, omdat de tarieven afhankelijk zijn van een aantal factoren. Bijvoorbeeld de ervaring en de achtergrond van de bijlesdocent uit {{ page.location }}, het aantal uur dat je graag bijles {{ page.course }} wil, en het niveau van de begeleiding. Je vindt alle informatie over de tarieven op onze tarievenpagina.

Het is de laatste tijd niet uit de actualiteit weg te slaan: de inflatie heeft op alle vlakken tot stijgende prijzen geleid.

Dat geldt ook voor BijlesHuis als organisatie. Wegens toenemende loon- en energiekosten zijn we genoodzaakt om onze tarieven met €2 per lesuur te verhogen vanaf 1 juni 2023 voor begeleidingen die zijn opgestart voor 1 februari 2023.

Heel concreet:

- Het tarief wordt geïndexeerd met €2 per lesuur
- Heb je nog voorafbetaalde lesuren? De indexatie is pas van toepassing zodra je je lespakket uitbreidt
- Neem je maandelijks losse uren af of betaal je via domiciliëring? De indexatie is van toepassing voor alle nieuwe lesuren vanaf 1 juni 2023

Met deze aanpassing kunnen we de service blijven bieden die onze studenten en docenten verdienen.
 

BijlesHuis garandeert een persoonlijke aanpak. We zoeken een bijlesdocent {{ page.course }} die jou kan helpen bij jouw specifieke leerdoelen. Vanaf jouw aanvraag volgen wij alles nauwgezet op, regelen alle administratie en betalingen en beantwoorden al jouw vragen telefonisch of via mail. Wil je graag bijles volgen in {{ page.location }}, laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter en wij selecteren de geschikte bijlesdocent!