Veelgestelde vragen

Bij BijlesHuis kunt u terecht voor vakspecifieke bijles en studiebegeleiding voor het basis, middelbaar en hoger onderwijs en voor professionele begeleiding. Daarnaast helpt BijlesHuis u ook om uw studiemethode te verbeteren of om een betere studiemethode aan te leren. Ons volledige aanbod vindt u terug bij 'Bijles volgen'.
Een goed contact tussen leerling en lesgever is voor ons van essentieel belang voor een geslaagde bijles of studiebegeleiding. Bij onverwachte problemen of moeilijkheden kan zowel de lesgever als de leerling of ouders ons contacteren en dan stellen wij zo snel mogelijk een oplossing voor. Indien nodig zoeken wij (kosteloos!) een andere lesgever.
Onze consulenten lezen de feedback van de lesgever en volgen op deze manier de bijles of studiebegeleiding van dichtbij op. Uw consulent is ook het eerste aanspreekpunt van onze lesgevers en zal proactief reageren op eventuele moeilijkheden of problemen. We nemen daarnaast geregeld contact met u op om het verloop van de begeleiding te overlopen.
De betaling verloopt door middel van een voorafbetaling of een maandelijkse afrekening via domiciliëring/automatische afschrijving. U kunt uw voorkeur aangeven tijdens de opstart van de lessen. Er zijn geen bijkomende maandelijkse/jaarlijkse kosten.
Zoekt u meer informatie of twijfelt u nog of BijlesHuis u kan helpen? Aarzel dan niet om hier vrijblijvend contact met ons op te nemen. Op die manier komt uw vraag automatisch bij uw consulent terecht. We contacteren u binnen de werkdag!
De bijles of studiebegeleiding wordt gegeven bij de student aan huis, bij de lesgever, op een plaats naar keuze of online. Online bijles gebeurt via onze eigen online leeromgeving. Het online leerplatform is zo ontwikkeld dat er nauwelijks verschil is met een offline bijles of studiebegeleiding. U staat in direct videocontact met de lesgever. Bezoek onze pagina Online bijles voor meer informatie.
BijlesHuis hanteert transparante tarieven. Vanaf 8u les is de inschrijving (€75) steeds gratis. Meer informatie over onze tarieven vindt u terug op onze tarievenpagina.
Na het aanvragen van informatie op onze website, nemen we contact op om uw vraag naar bijles of studiebegeleiding te kaderen. Op basis van de educatieve noden zoeken wij vervolgens een geschikte privé-lesgever die we u vrijblijvend voorstellen. Na uw goedkeuring neemt de lesgever contact met u op om een eerste afspraak in te plannen en gaan de lessen van start.

BijlesHuis beschikt over een ruim aanbod aan bijles en studiebegeleiding voor allerlei vakken. De vakken die op de website staan, worden het meest aangevraagd. Vindt u uw vak niet meteen terug op onze website? Aarzel dan niet om ons te contacteren, de kans is groot dat wij toch over een gepaste lesgever beschikken voor uw vak.

Onze lesgevers zijn universiteitsstudenten met uitstekende punten, PhD’ers of afgestudeerden met een stevige (universitaire) achtergrond. Alle lesgevers worden grondig gescreend, geïnterviewd en constant geëvalueerd. Naast een hoge dosis motivatie moeten ze namelijk ook de nodige pedagogische vaardigheden kunnen voorleggen. Ze beschikken over een grondige kennis van de vakken waarin ze lesgeven, en zijn in staat om die kennis op een vlotte manier over te brengen.

 

Met online bijles kunt u een beroep doen op elke lesgever uit het netwerk van BijlesHuis, ongeacht waar u woont. Tijdens een online bijles staat u in contact met de lesgever via een videogesprek en wordt de lesstof overlopen in het digitale klasbord. Bijles volgen was nog nooit zo flexibel als via onze online leeromgeving. U kunt regelmatig met de lesgever afspreken, ook voor kortere vragen. Of het nu gaat om wiskunde, Frans of programmeren: de meest geschikte lesgever staat steeds voor u klaar! Lees meer op bijleshuis.be/online.

BijlesHuis beschikt over geschikte docenten om bijles en studiebegeleiding te bieden aan elke leerling uit het lager, middelbaar en hoger onderwijs. Ook volwassenen kunnen bij ons terecht voor begeleiding op maat. Op basis van jouw hulpvraag gaan wij op zoek naar de beste lesgever. Of dat nu gaat om leren leren, een lastig schoolvak of taalondersteuning, we vinden een docent die perfect bij jou past.

 

Ook zelfstandigen en bedrijven kunnen een beroep doen op BijlesHuis; via ons zakelijke luik HelloProf organiseren we taalcursussen en tal van opleidingen op maat voor jezelf of je werknemers. Als erkend platform voor de KMO-portefeuille kan je bovendien tot 30% steun van de Vlaamse overheid genieten op de prijs van je begeleidingen.