Hoe het werkt

Informatie aanvragen

Vraag vrijblijvend informatie aan over bijles via het formulier op onze website.

arrow down

Bespreek het

Eén van onze toegewijde consulenten neemt contact op en stelt een gepaste oplossing voor.

Start!

De lessen kunnen beginnen! Je persoonlijke consulent evalueert regelmatig de bijlessen.

Onze aanpak

BijlesHuis biedt toegang tot een netwerk van privé-lesgevers voor lager, middelbaar en hoger onderwijs en voor professionele begeleidingen. Tijdens de bijles of studiebegeleiding kan gewerkt worden rond een bepaald vak, maar ook rond het aanleren van de juiste studiemethode.

Op basis van de educatieve noden zoeken wij een geschikte privé-lesgever die we vervolgens vrijblijvend voorstellen. Elke lesgever krijgt bij BijlesHuis een persoonlijk intakegesprek waarin competenties en vakkennis worden geëvalueerd. Is er geen persoonlijke klik met de lesgever? Dat kan gebeuren. BijlesHuis zorgt dan kosteloos voor een oplossing tot u tevreden bent.

Wie we zijn

BijlesHuis is een jong en dynamisch team ontstaan uit een gevarieerde groep van studiebegeleiders en academici die studiebegeleiding en bijles aanbieden in een professioneel kader. We hebben onze hoofdzetel in Gent, maar zijn actief in heel Vlaanderen, Brussel en Nederland.

Sinds 2013 brengt BijlesHuis studenten en lesgevers samen. Meer dan 3000 studenten vonden via BijlesHuis reeds een privé-lesgever.

'BijlesHuis' is een handelsnaam van Optibi CVBA

Maatschappelijke zetel:

Dok Noord 6/105, 9000 Gent

E-mail: info@bijleshuis.be

Ond. nr.: 0540.564.865

IBAN: BE16 7370 4697 0574

BIC: KREDBEBB