Les zakelijk Frans voor uw medewerkers

Op zoek naar een bijscholing Frans voor uw medewerkers? Dan bent u bij BijlesHuis aan het juiste adres! Wilt u zich met uw medewerkers op bepaalde vakterminologie focussen, hen vlotter laten telefoneren in het Frans of gewoon de basiskennis bijschaven? Wij voorzien de nodige gepersonaliseerde aanpak voor u en uw team.


Wij verzorgen professionele begeleidingen voor bedrijven die hun personeel willen bijscholen. Deze service kan gewoon voorzien worden bij u op kantoor. Indien u wenst dat de lessen op een andere locatie doorgaan, ook geen probleem. En als geen van beide een optie zijn voor u, voorzien wij ook begeleidingen via ons online leerplatform.

Hoe gaan we te werk?

Onze accountmanagers stellen eerst en vooral een lessenpakket voor op basis van uw educatieve noden. Daarna gaan ze op zoek naar de geknipte docent voor u. De groepstrainingen worden gegeven in kleine groepjes van medewerkers die bij voorkeur ongeveer hetzelfde niveau scoren voor Frans.

Eens de docent aan de begeleiding gekoppeld is kunnen we de lessen inplannen. Dit gebeurt volledig volgens uw eigen agenda en kan dus flexibel georganiseerd worden. Professionele begeleidingen zijn al mogelijk vanaf €10,- per uur per persoon excl. btw.


Neem vrijblijvend contact op met de accountmanager uit uw regio voor een voorstel op maat. Onze accountmanagers luisteren zorgvuldig naar de leerdoelen die u en uw bedrijf voor ogen hebben.

Testimonial Mad Production over individuele les Frans