Individuele begeleiding zakelijk Engels

Op zoek naar bijles om uw Engels op de werkvloer te verbeteren? Dan bent u bij BijlesHuis aan het juiste adres! Wij bieden begeleiding op maat aan om uw zakelijke communicatiete verbeteren. Komt u vaak in contact met klantenen wilt u het telefoon- en mailverkeer vlotter doen verlopen? Of wilt u graag uw basiskennis wat bijschaven? Wij voorzien een gepersonaliseerde aanpakwaar u mee aan de slag kan.


Wij bieden professionele bijscholingen aan op individueel vlak alsook voor bedrijven die hun medewerkers willen bijscholen. Deze service is volledig aanpasbaar aan uw wensen. Wilt u bijlessen het liefst thuis, op locatie of misschien wel online via ons eigen leerplatform volgen? De keuze is helemaal aan u!


Hoe gaan we te werk?

Onze accountmanagers nemen eerst contact op met u en stellen een lessenpakket voor dat het best aanleunt bij uw vraag. Daarna gaan ze op zoek naar de geschikte docent voor uw begeleiding. Er wordt rekening gehouden met bepaalde onderwerpen of topics die voor u zeker aan bod moeten komen. Zo garanderen wij u een gepersonaliseerde aanpak.


Eens deze stap achter de rug is kunnen de lessen ingepland worden. Dit gebeurt volledig volgens uw eigen agenda. U kunt met de docent overeenkomen wanneer de begeleiding het best past voor u en zo een flexibel schema opstellen. Professionele bijscholingen zijn reeds mogelijk vanaf €39-, per uur excl. btw.


Neem gerust vrijblijvend even contact op met de accountmanager van uw regio. Zij luisteren naar de leerdoelen die u voor ogen heeft en kunnen op basis daarvan een persoonlijk traject uitstippelen.

Testimonial Zakelijke Les Frans bij Mad Production: