Les zakelijk Engels voor bedrijven

Op zoek naar een bijscholing Engels voor uw medewerkers? Dan bent u bij BijlesHuis aan het juiste adres! Wilt u zich met uw medewerkers op bepaalde vakterminologie focussen, hen vlotter laten telefoneren in het Engels of laten presenteren? Dan voorzien wij de nodige begeleiding die daarop aansluit.


Wij bieden diverse professionele begeleidingen aan voor ondernemingen die hun medewerkers willen bijscholen. Op basis van uw educatieve noden starten we de begeleiding op. Deze kan zowel doorgaan op kantoor als online in onze eigen online leeromgeving.

Hoe gaan we te werk?

Onze accountmanagers gaan voor u op zoek naar de geschikte docent om uw team te begeleiden. Op basis van de onderwerpen die aan bod moeten komen wordt er een gepersonaliseerd traject ontworpen. Om erover te waken dat de begeleiding steeds op maat verloopt, organiseren we deze graag in kleine groepjes met medewerkers die ongeveer hetzelfde taalniveau hebben.


Nadat een docent aan uw begeleiding gekoppeld wordt, kunt u beginnen met het plannen van de lessen. Dit kan volledig volgens de agenda van uzelf en uw teamleden. Zo is er ruimte voor een flexibel schema. De professionele begeleidingen zijn mogelijk vanaf vanaf €10,- per uur per persoon excl. btw.


Neem zeker vrijblijvend contact op met de accountmanager in uw regio voor een voorstel op maat.

Onze accountmanagers luisteren zorgvuldig naar de leerdoelen die u en uw bedrijf voor ogen hebben en werken graag samen met uw medewerkers aan optimale communicatie.Testimonial Mad Production over Franse les:

https://helloprof.wistia.com/medias/iboggunuew