Individuele les zakelijk Frans

Op zoek naar bijles om uw Frans op de werkvloer te verbeteren? Dan bent u bij BijlesHuis aan het juiste adres! Wij bieden begeleiding op maat aan om uw zakelijke communicatie te verbeteren. Komt u vaak in contact met klanten en wil u het telefoon- en mailverkeer vlotter doen verlopen? Of wilt u graag uw basiskennis wat bijschaven? Wij voorzien een gepersonaliseerde aanpak waar u mee aan de slag kan.

BijlesHuis verzorgt individuele zakelijke begeleiding voor bedrijven. De lessen kunnen doorgaan bij u op kantoor, thuis, op locatie of via onze eigen online leeromgeving, ontwikkeld voor kwalitatieve online lessen.

Hoe gaan we te werk?

Op basis van uw vraag stellen wij u een bepaald lessenpakket voor. Daarna gaan onze accountmanagers op zoek naar een gepaste docent met de nodige achtergrond en ervaring. Die neemt de aangegeven onderwerpen met u door in sessies van 1, 2 of 3 uur op uw tempo. De focus van de lessen bepaalt u zelf en het inplannen gebeurt flexibel volgens uw eigen agenda: voor, tijdens of na de werkuren. Professionele begeleidingen zijn reeds mogelijk vanaf €39,- per uur excl. BTW.

Neem vrijblijvend contact op met de accountmanager uit uw regio voor een voorstel op maat.

Onze accountmanagers luisteren zorgvuldig naar de leerdoelen die u voor ogen hebt en kunnen zo gericht op zoek gaan naar de juiste docent. Zo hebt u dat Frans in no time onder de knie.


Bent u op zoek naar begeleiding bij zakelijk Frans voor meerder personen? Ontdek ons aanbod voor groepsbegeleidingen hier.

Testimonial Mad Production over Franse Les in conflicsituaties